reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny zrobiłam test sikany. Chciałam zobaczyć te 2 kreski...... skoro w piątek było bety 14, to dziś powinno być dużo więcej niż 25 przecież..... a jest biało. Test bobo żółty (powyżej 25 jednostek). Tzn jest cień cienia....... ale taki, ze go prawie nie widać :( a sporo bety powinno być więcej, to i kreska powinna być widoczna :(
Jadę na betę, ale się nie łudzę chyba w tej sytuacji?

Po co sikalas ? [emoji48] te testy sa o kant d, jedz na bete, ja oddalam dzis znowu mocz do badania ale bety nie robilam.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

IMG_3179.JPG
Bo głupia jestem.....
Tak wyglada :(

Załączniki

• IMG_3179.JPG
    IMG_3179.JPG
    645,4 KB · Wyświetleń: 1 498
@bobasek1990 dziękuję [emoji4]

@marshia wiesz jak to z tymi testami... są przypadki ze kobiety mają bety wysokie a test ledwo coś widać... spokojnie zobacz przyrost najpierw ;* kreska jest widac ja golym okiem a mi się wydaje ze sciemnieje dopiero , bo to pierwsze dni są &&&

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia Milewicz w ogole zabrania sikac na testy. Jego tylko beta interesuje. Wystarczy ze mocz rozcienczony i slabo bedzie widac. Stezenie beta hcg we krwi z reguly wieksze niz w moczu.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zrobiłam test sikany. Chciałam zobaczyć te 2 kreski...... skoro w piątek było bety 14, to dziś powinno być dużo więcej niż 25 przecież..... a jest biało. Test bobo żółty (powyżej 25 jednostek). Tzn jest cień cienia....... ale taki, ze go prawie nie widać :( a sporo bety powinno być więcej, to i kreska powinna być widoczna :(
Jadę na betę, ale się nie łudzę chyba w tej sytuacji?
Marshia zrób bete i sie nie denerwuj, testy odpuść. Ja zrobilam tylko blady a potem juz tylko z krwi, a twój jest całkiem ok :)

reklama
Witam dziewczyny mała kopie od rana słońce świeci więc mam nie co bardziej optymistyczne spojrzenia na życie. Dziś zamawiam pościel rożki ochroniacze itd.i te rzeczy do torby.

@marshia ja używam bobo test żółty i twoja kreska jest piekna mi przy becie 33 wyszedł taki cień wstawiam dla porównania jest dobrze.

@dżoł jak sytuacja?

Załączniki

• IMG_20170918_081827.jpg
    IMG_20170918_081827.jpg
    217,6 KB · Wyświetleń: 130
Do góry