reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dzol na ciaze wplywu nie ma ale w ciazy ja leczymy. To moze byc przyczyna twoich plamien. Wskoczna diete z niskim ig, pij duzo kiszonek, bierz trivagin, prawdopodobnie dostaniesz nystantyne i pozbedziesz sie. W ciazy grzybica niestety czesta bo hormony zmieniaja ph. Wiec nie polecam lutki dopochwowo, bo bedzie wracac. Dlatego bralam doodbytu by dziadostwo sobie poszlo

@Marthi ja tamponow nie uzywam od czasu gdy mialam 18 lat. Przy endomendzie sie nie da. Nie pomoge. A owulacje mozna miec w trakcie miesiaczki. Czasem sie tak cykle zmieniaja

@Kwiatuszekk23 oby bylo ok na prenatalnych [emoji110][emoji110][emoji110]

@Porzeczka1234 sa dni, kiedy jest ciezko, a potem czlowiek sie zbiera [emoji7] Sloneczko tez pomaga. Kupuj, szalej i niech buzia ci sie usmiecha [emoji1]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova - też o tym myślałam, ale wydać znowu 250 zł żeby sobie "popatrzeć" to mi się trochę nie uśmiecha, a nie chcę iść do nikogo na raz czy z przypadku...
@Kwiatuszekk23 - kciuki za prenatalne! ;*
@Destino - tak wiem, że można mieć owulację podczas miesiączki i to też mnie zastanowiło :O Aczkolwiek myslę, że w tym cyklu miałam równo 2 tyg temu owulkę (objawy mi to sugerują) i to nie to..

Te plamienie to pewnie tak jak mowilyscie od lutki bo wczoraj wieczorem juz nie wlozylam z przodu i dzis juz tylko rano polecialo, pozniej sikalam 3 razy i bylo czysto. Wiec mam nadzieje ze to co mialo wylecic to wylecialo rano. Grzyb +lutka i plamienie gotowe [emoji20] jak dobrze ze mam Was, zawsze mnie uspokoicie [emoji8] Destino [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi Wiesz byc moze najlepiej bedzie poczekac jak okres minie i poobserwowac sie czy zbliza sie owulka i wtedy bedziesz miec jakis obraz sytuacji.
Ehh my tu dziewczyny mamy kazda cierpliwosc zadana ;) Wiecznie na cos czekamy.
Ja mysle, ze owulka przyjdzie na czas i bedzie dobrze! :)
@dżoł Ciesze sie, ze plamienia ustaly! Zobaczysz, ze bedzie dobrze :)

@mifi04 mam endometrioze conajmniej 3 stopnia, a mowia juz o pograniczu 3/4 stopnia. Mam duze dolegliwosci bolowe. Na genetycznych pani pokaxala mi ognisko na macicy. Zajmowalo niemal 1/4 jej obszaru. Powiedziala ze niestety przy rozciaganiu bol bedzie i nic sie z nim nie da zrobic. Licze na progesteron. To jeden z najlepszych lekow. Dzieki temu jest latwiej. U mnie usunac sie nie dalo, bo nyla w miejscach trudnodostepnych. Panoszy sie dziadostwo, ale jest ok. Narazie nieco ujarzmiona

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia cień cienia to to nie jest :D a ja doskonale wiem jak wyglądają takie cienie więc bądź pewna ,że beta jest good :) czekam na wynik :* będzie prawidłowy mówie Ci . To dopiero pierwsze tygodnie powoli :* ale znam ten stres :)
@pixi.nova i kiedy wybierasz się na wizytę ? :)
@Kwiatuszekk23 masz moje wsparcie powodzenia :*
@dżoł pamiętasz ile dziewczyn pisało ,że po lutce mają " plamienia " ... u Ciebie jest to samo wystarczy małe podraznienie i już :) bądź dobrej myśli :*

reklama
Do góry