@dzol na ciaze wplywu nie ma ale w ciazy ja leczymy. To moze byc przyczyna twoich plamien. Wskoczna diete z niskim ig, pij duzo kiszonek, bierz trivagin, prawdopodobnie dostaniesz nystantyne i pozbedziesz sie. W ciazy grzybica niestety czesta bo hormony zmieniaja ph. Wiec nie polecam lutki dopochwowo, bo bedzie wracac. Dlatego bralam doodbytu by dziadostwo sobie poszlo
@Marthi ja tamponow nie uzywam od czasu gdy mialam 18 lat. Przy endomendzie sie nie da. Nie pomoge. A owulacje mozna miec w trakcie miesiaczki. Czasem sie tak cykle zmieniaja
@Kwiatuszekk23 oby bylo ok na prenatalnych [emoji110][emoji110][emoji110]
@Porzeczka1234 sa dni, kiedy jest ciezko, a potem czlowiek sie zbiera [emoji7] Sloneczko tez pomaga. Kupuj, szalej i niech buzia ci sie usmiecha [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Marthi ja tamponow nie uzywam od czasu gdy mialam 18 lat. Przy endomendzie sie nie da. Nie pomoge. A owulacje mozna miec w trakcie miesiaczki. Czasem sie tak cykle zmieniaja
@Kwiatuszekk23 oby bylo ok na prenatalnych [emoji110][emoji110][emoji110]
@Porzeczka1234 sa dni, kiedy jest ciezko, a potem czlowiek sie zbiera [emoji7] Sloneczko tez pomaga. Kupuj, szalej i niech buzia ci sie usmiecha [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom