reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dzol na ciaze wplywu nie ma ale w ciazy ja leczymy. To moze byc przyczyna twoich plamien. Wskoczna diete z niskim ig, pij duzo kiszonek, bierz trivagin, prawdopodobnie dostaniesz nystantyne i pozbedziesz sie. W ciazy grzybica niestety czesta bo hormony zmieniaja ph. Wiec nie polecam lutki dopochwowo, bo bedzie wracac. Dlatego bralam doodbytu by dziadostwo sobie poszlo

@Marthi ja tamponow nie uzywam od czasu gdy mialam 18 lat. Przy endomendzie sie nie da. Nie pomoge. A owulacje mozna miec w trakcie miesiaczki. Czasem sie tak cykle zmieniaja

@Kwiatuszekk23 oby bylo ok na prenatalnych [emoji110][emoji110][emoji110]

@Porzeczka1234 sa dni, kiedy jest ciezko, a potem czlowiek sie zbiera [emoji7] Sloneczko tez pomaga. Kupuj, szalej i niech buzia ci sie usmiecha [emoji1]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova - też o tym myślałam, ale wydać znowu 250 zł żeby sobie "popatrzeć" to mi się trochę nie uśmiecha, a nie chcę iść do nikogo na raz czy z przypadku...
@Kwiatuszekk23 - kciuki za prenatalne! ;*
@Destino - tak wiem, że można mieć owulację podczas miesiączki i to też mnie zastanowiło :O Aczkolwiek myslę, że w tym cyklu miałam równo 2 tyg temu owulkę (objawy mi to sugerują) i to nie to..

Te plamienie to pewnie tak jak mowilyscie od lutki bo wczoraj wieczorem juz nie wlozylam z przodu i dzis juz tylko rano polecialo, pozniej sikalam 3 razy i bylo czysto. Wiec mam nadzieje ze to co mialo wylecic to wylecialo rano. Grzyb +lutka i plamienie gotowe [emoji20] jak dobrze ze mam Was, zawsze mnie uspokoicie [emoji8] Destino [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi Wiesz byc moze najlepiej bedzie poczekac jak okres minie i poobserwowac sie czy zbliza sie owulka i wtedy bedziesz miec jakis obraz sytuacji.
Ehh my tu dziewczyny mamy kazda cierpliwosc zadana ;) Wiecznie na cos czekamy.
Ja mysle, ze owulka przyjdzie na czas i bedzie dobrze! :)
@dżoł Ciesze sie, ze plamienia ustaly! Zobaczysz, ze bedzie dobrze :)

@mifi04 mam endometrioze conajmniej 3 stopnia, a mowia juz o pograniczu 3/4 stopnia. Mam duze dolegliwosci bolowe. Na genetycznych pani pokaxala mi ognisko na macicy. Zajmowalo niemal 1/4 jej obszaru. Powiedziala ze niestety przy rozciaganiu bol bedzie i nic sie z nim nie da zrobic. Licze na progesteron. To jeden z najlepszych lekow. Dzieki temu jest latwiej. U mnie usunac sie nie dalo, bo nyla w miejscach trudnodostepnych. Panoszy sie dziadostwo, ale jest ok. Narazie nieco ujarzmiona

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia cień cienia to to nie jest :D a ja doskonale wiem jak wyglądają takie cienie więc bądź pewna ,że beta jest good :) czekam na wynik :* będzie prawidłowy mówie Ci . To dopiero pierwsze tygodnie powoli :* ale znam ten stres :)
@pixi.nova i kiedy wybierasz się na wizytę ? :)
@Kwiatuszekk23 masz moje wsparcie powodzenia :*
@dżoł pamiętasz ile dziewczyn pisało ,że po lutce mają " plamienia " ... u Ciebie jest to samo wystarczy małe podraznienie i już :) bądź dobrej myśli :*

reklama
Do góry