reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Juz wsadzilam w dupke [emoji85]
Jutro ide za Twoja rada oddac mocz na posiew z antybiogramem. Zastanawiam sie nad beta ale w srode bede musiala powtorzyc ( tez w brussie) ale w innym punkcie i nie wiem czy chce sie stresowac ewentualna roznica w normach. [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczyny:) wydaje mi się, że to nie bobasek ma urodzinki tylko Jej mąż:) a może się mylę? Nie mniej wszystkiego naj...:)
@nafoczka... co Ci szkodzi zatestować:)
Tak kochane to mąż ma urodziny ja za kilka dni ale mamy jedno marzenie wspólne więc i ja dziękuję w imieniu męża za życzenia jesteście kochane urodziny się udały
@dżoł dziewczyny dobrze mówią jesteś obstawiona lekami jutro jedz na bete lub do gina bo stres do środy nie da Ci spokoju i malina też kazał mi odstawić acard przy mocniejszym plamieniu

Ostatnia edycja:
@bobasek1990 najlepsze życzenia [emoji4]

M dziś grzybów nazbierał teraz siedzi i obiera drugie wiaderko [emoji23]
1505674863-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dzol jak oddajesz bete to w tym samym labie, by w tym samym miejscu robili. Tak to stresujace bardzo. Mocz zrob, a bete jak uznasz za stosowne.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ściskam pisałaś, że krew wiem, że jesteś w stresie. Ja dziś zdecydowanie mam schiz dupy.

@nafoczka a nóż córka rób testa

@dżoł kochana co musimy przeżyć to nasze bedzie dobrze. Ja bym pewnie poszłam do lekarza ale Ty wiesz co będzie dla Was najlepsze bo ja bojączek i panikarz do potęgi jestem. Jak się sprawy mają plamisz mocno?

@roxie123 grzyby mhhh lubię ale im nie ufam w tym roku totalnie odpuściłam

@marshia paczka poszła podobno ma byc we wtorek

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 [emoji8][emoji8][emoji8] Skąd schiz dzisiaj? Chodzi o ruchy? Na badaniach przecież okazało się wszystko spoko. Czy już schiz przed rozwiązaniem?
@Destino nie pisz, ze nue chcesz nam truć. Pisz o wszystkich wątpliwościach, bo może następnym nam się to przyda. Chodzi o maluszka czy bardziej te Twohe kwestie Cię martwią?
@pixi.nova a Twoje samopoczucie jak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marshia niedlugo przekonasz sie ile jest schizow po drodze... oby nie oczywiscie. Ja wchodze w okres, kiedy moje kiry zaczynaja walke i moga zaszkodzic dziecku. Minelismy 20tc, odstawilismy encorton. Teraz musze uwazac na stan przedrzucawkowy, problemy z watroba i cisnienie. Jest duzo zmartwien w ciazy. Ostatnio tez cos mocno wracaja slowa lekarzy, ze nie bedziemy miec dzieci. Psychika tez swoje robi. A jak do tego dojda slabo kopiace dziecko, krew i pierunski bol brzucha to czasem ciezko o spokoj. Wbrew wszystkiemu nie wiem skad ale mamspokoju duzo. Tylko gdzies na dnie czyjesz ten cyklon watpliwosci i strachu, dzieki ktoremu jest sie uwaznym i nie lekcewazy dolegliwosci... na szczescie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino ja wierzę, ze jest dużo schiz. Nie wyobrażam sobie, żeby istniała kobieta, która po kilku stratach nie miałaby takich jazd. I to z każdym kolejnym etapem większych (ja już nawet teraz mam swoje małe obawy co mnie dalej czeka, a to taki początek, ze nie powinnam jeszcze nawet na nic liczyc. Byle przetrwać pierwszy etap - żeby w trakcie czasu na @nic się nie zadziało).
Z całego serducha wierzę, ze dacie radę i powitasz na świecie swoje serduszko. Trzymam za to kciuki z całej siły ♥️

reklama
Do góry