reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Juz wsadzilam w dupke [emoji85]
Jutro ide za Twoja rada oddac mocz na posiew z antybiogramem. Zastanawiam sie nad beta ale w srode bede musiala powtorzyc ( tez w brussie) ale w innym punkcie i nie wiem czy chce sie stresowac ewentualna roznica w normach. [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczyny:) wydaje mi się, że to nie bobasek ma urodzinki tylko Jej mąż:) a może się mylę? Nie mniej wszystkiego naj...:)
@nafoczka... co Ci szkodzi zatestować:)
Tak kochane to mąż ma urodziny ja za kilka dni ale mamy jedno marzenie wspólne więc i ja dziękuję w imieniu męża za życzenia jesteście kochane urodziny się udały
@dżoł dziewczyny dobrze mówią jesteś obstawiona lekami jutro jedz na bete lub do gina bo stres do środy nie da Ci spokoju i malina też kazał mi odstawić acard przy mocniejszym plamieniu

Ostatnia edycja:
@bobasek1990 najlepsze życzenia [emoji4]

M dziś grzybów nazbierał teraz siedzi i obiera drugie wiaderko [emoji23]
1505674863-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dzol jak oddajesz bete to w tym samym labie, by w tym samym miejscu robili. Tak to stresujace bardzo. Mocz zrob, a bete jak uznasz za stosowne.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ściskam pisałaś, że krew wiem, że jesteś w stresie. Ja dziś zdecydowanie mam schiz dupy.

@nafoczka a nóż córka rób testa

@dżoł kochana co musimy przeżyć to nasze bedzie dobrze. Ja bym pewnie poszłam do lekarza ale Ty wiesz co będzie dla Was najlepsze bo ja bojączek i panikarz do potęgi jestem. Jak się sprawy mają plamisz mocno?

@roxie123 grzyby mhhh lubię ale im nie ufam w tym roku totalnie odpuściłam

@marshia paczka poszła podobno ma byc we wtorek

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 [emoji8][emoji8][emoji8] Skąd schiz dzisiaj? Chodzi o ruchy? Na badaniach przecież okazało się wszystko spoko. Czy już schiz przed rozwiązaniem?
@Destino nie pisz, ze nue chcesz nam truć. Pisz o wszystkich wątpliwościach, bo może następnym nam się to przyda. Chodzi o maluszka czy bardziej te Twohe kwestie Cię martwią?
@pixi.nova a Twoje samopoczucie jak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marshia niedlugo przekonasz sie ile jest schizow po drodze... oby nie oczywiscie. Ja wchodze w okres, kiedy moje kiry zaczynaja walke i moga zaszkodzic dziecku. Minelismy 20tc, odstawilismy encorton. Teraz musze uwazac na stan przedrzucawkowy, problemy z watroba i cisnienie. Jest duzo zmartwien w ciazy. Ostatnio tez cos mocno wracaja slowa lekarzy, ze nie bedziemy miec dzieci. Psychika tez swoje robi. A jak do tego dojda slabo kopiace dziecko, krew i pierunski bol brzucha to czasem ciezko o spokoj. Wbrew wszystkiemu nie wiem skad ale mamspokoju duzo. Tylko gdzies na dnie czyjesz ten cyklon watpliwosci i strachu, dzieki ktoremu jest sie uwaznym i nie lekcewazy dolegliwosci... na szczescie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino ja wierzę, ze jest dużo schiz. Nie wyobrażam sobie, żeby istniała kobieta, która po kilku stratach nie miałaby takich jazd. I to z każdym kolejnym etapem większych (ja już nawet teraz mam swoje małe obawy co mnie dalej czeka, a to taki początek, ze nie powinnam jeszcze nawet na nic liczyc. Byle przetrwać pierwszy etap - żeby w trakcie czasu na @nic się nie zadziało).
Z całego serducha wierzę, ze dacie radę i powitasz na świecie swoje serduszko. Trzymam za to kciuki z całej siły ♥️

reklama
Do góry