reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Na dobranoc powiem Wam tylko, że nie dałabym rady bez Was... Jesteście kochane a wsparcie jakie daje to forum powinno byc badane przez psychologow ;):D
Juz nie ma beksy, glowa do gory i walczymy dalej.
Buziaki!
Kochana, będzie wszystko dobrze :-)
Betę masz piękną. I dziewczyny mają rację, na tym etapie już się nie bada.
A progesteron ciężko zbadać, ale wiem co czujesz bo miałam tak samo, zaczynalam od 13 a teraz mam prawie 4 miesięczne szczęście. Brałam Luteine 100 i Prolutex w zastrzykach. To zastrzyki domiesniowe, dostajesz zlecenie na wykonanie iniekcji w swoim ośrodku zdrowia lub u zaufanej piguly. Mi po przeszkoleniu zastrzyki robił mąż.
Pomimo Leydena te dawki progesteronu nie zaszkodziły, duża w tym też zasługa odpowiednio dobranej dawki heparyny.
Głowa do góry, jutro czekamy na dobre wieści.
Buziaki

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Gabiś Dziękuje, ze sie odezwalas. Napisz prosze jaka dawke clexane bralas? od kiedy zwiekszalas? Te zastrzyki to w jakich dawkach i jak czesto? Przepraszam, ze tak wypytuje ale jutro mam ta wizyte i chcialabym o tym porozmawiac z moja gin. Czy monitorowalas progesteron czy pozniej juz nie?

Dziękuję Wam za pomoc. Co prawda wpadłam teraz w panikę, ale przynajmniej rozpoczęłam już poszukiwania porządnego hematologa do kompletu moich lekarzy ^^ Najważniejsze, ze dzidzia dotrwała do tego momentu i że spadek białka s wyłapany w porę (bo poprzednie wyniki miałam książkowe). Fraxi już zaczęłam barć, a o Acard się upomnę, bo na szczęście moje ginekolożki nie robią problemów. I tak neurolog już coś o Acardzie przebąkiwał, więc mam dodatkowo pisemną podkładkę :)

Spokojnej nocy dziewczyny :*

@Porter dobra decyzja acard 75 możesz kupić bez recepty kosztuje może 6,7 zł. My bierzemy większość tak że acard do śniadania heparyna na kolację ale podobno można rano wszystko albo wieczorem wszystko. Miłej nocki najważniejsze bobo

Apropo Acardu ogladałam dziś filmiki mamyginekolog z konferencji naukowej i wspominała, że kwas acetylosalicylowy bierzemy tylko i wyłącznie wieczorem. Ciekawe [emoji4] bo chyba większość z nas bierze rano. I podobno nowe wytyczne mówią o dawce 150 a nie 75.

@pixi.nova kciuki mocno zacisnięte za jutrzejszą wizytę, mam nadzieję, że [emoji173] już będzie

@Funia90 cudny ten twój brzusio. Aż się nie chce wierzyć, że to już połowa [emoji8]

@Porzeczka1234, @Destino ale wrzucacie piękne rzeczy. Jak tylko poznam płeć też ruszam na zakupy. Kiedy w końcu mam się cieszyć ciążą jak nie teraz, jak to któraś z was powiedziała [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Maciejka78 to bardzo dobre badanie diagnostyczne. Zapomniałam o nim. Generalnie chodzi o sprawdzenie dojrzałości plemników... w skrócie tylko dojrzałe plemniki zwiążą sie z hiauolorem, znaczy to tyle że będą zdolne do zapłodnienia komórki [emoji5] Mój m je robił.

Ktoś pytał też o Kiry [emoji848]

Ja ja! Ja pytałam o Kiry :)
Moje wyniki:
1504907894-aaaaaa.jpeg

Tylko chusteczkę miałam pod ręka w aucie jak dzwoniłam po wyniki ;)

Dziewczyny ale żeście naskrobaly dzisiaj ;) ho ho ho .

Pixi nie martw się ;) na pewno wszystko jest Ok . Już nie rób bety bo to bez sensu będziesz się tylko stresować . Teraz czekamy na piękne serucho ;) [emoji173]️

@Roxie działaj kochana ;)

@funia jaki brzuszeczek malutki - fajniutki ;)

@Destino śliczne malutkie ubrańka ;)

Wiecie że ja mam ciuszki już dla dziewczyni i chłopczyka już od kilku lat .
Po prostu dostałam kiedyś od takich moich babek u których pracowałam i nie oddałam nikomu bo są bardzo ładne i większość nowych . Nie wiem czy to doborze , że tak je trzymam ! W sumie to nie wierze w żadne zabobony !!
Wierze i mam nadzieje , że mi się też uda i na pewno się przydadzą ;)

Miałam komuś jeszcE odp ale zapomniałam ;) i jak sobie przypomnę to odp ;)

Pozdrawiam was serdecznie

Acha
@Porter bardzo mi przykro ;( z powodu tak strasznych strat !!!
To się w głowie nie mieści !!!!
Nie pomogę ci bo mam inne dolegliwości
Ale będę ciebie wspierać i trzymać kciuki [emoji173]️

@porzeczka ty już tak daleko jesteś ! Raczej już tak blisko [emoji4]
Zazdroszczę oczywiście pozytywnie [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@pixi.nova glowa do gory i wstawiaj po wizycie (chcialam napisac po imprezie[emoji16]) zdjecie dzidzi z serduchem[emoji5]
I zadnej betyyyyy,a nastepnym razem sluchaj nas,bo juz dawno Ci mlwilysmy zeby jej nie badac[emoji5]ja progesteron tylko raz sprawdzilam w 26dc a potem juz nie bo i tak ciagle plamilam i krwawialm.

@matulkaa tez ogladalam i od dzis zaczynam brac wieczorem ale dawke 75 nieustannie,boje sie chyba przejsc na 150 ze wzgeldu na te moje krwiaki,a w ogole to ja biore acard co drugi dzien i nie wiem czy powoli nie zaczac brac codziennie.
Wczesniej to bralam nawet co 4 dni jak powaracalam po wchlonieciu krwiaka.
A Ty jak bierzesz?
Pokaz brzusio[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry