@Porzeczka1234 jakbyś była zainteresowana to dziś i jutro w smyku jest -20%.
reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Kochana bardzo dziękuję pojadę z mężem może ten kombinezon kupię@Porzeczka1234 jakbyś była zainteresowana to dziś i jutro w smyku jest -20%.
@matulkaa i @Funia90 z tego co kojarzę to nasza @dżoł bierze dawkę 150 acardu
@agatush nieustannie kciuki zaciśnięte
iveo
@Porter witaj! Bardzo mi przykro z powodu Twoich strat.
Odnośnie mutacji to ja mam PAI i vr2 i jak byłam u Maliny to mu mówię że mam takie słabe mało istotne mutacje powtarzając słowa genetyka i innych lekarzy a on mówi że nie ma niektórych mutacji i to jest wskazanie do heparyny
Z MTHFR wielu znajomym się ciaza udaje dopiero na heparynie właśnie i na metylach
@Porzeczka1234 @Funia90 @kas90 @bea25ta @Destino pozytywnie zazdraszczam cudownego okresu wybierania ciuszkow wozeczkow itd
Odnośnie mutacji to ja mam PAI i vr2 i jak byłam u Maliny to mu mówię że mam takie słabe mało istotne mutacje powtarzając słowa genetyka i innych lekarzy a on mówi że nie ma niektórych mutacji i to jest wskazanie do heparyny
Z MTHFR wielu znajomym się ciaza udaje dopiero na heparynie właśnie i na metylach
@Porzeczka1234 @Funia90 @kas90 @bea25ta @Destino pozytywnie zazdraszczam cudownego okresu wybierania ciuszkow wozeczkow itd
marshia
@matulkaa, kurcze, to nam dałaś zagadkę. Bo my wszystkie acard rano. Ja chyba tak zostanę już do końca, bo nie chcę kombinować, boję się.
@pixi.nova, czekamy:*
Ja się biorę zaraz za ciasto Funi Potem faszerowane mięskiem cukinie, a po południu śpiewam na ślubie. Ostatnio mi już tak ciężko, bo przepona nie wydala i tchu mi brakuje No i dziś dzień golenia nóg, buu
Ja się biorę zaraz za ciasto Funi Potem faszerowane mięskiem cukinie, a po południu śpiewam na ślubie. Ostatnio mi już tak ciężko, bo przepona nie wydala i tchu mi brakuje No i dziś dzień golenia nóg, buu
matulkaa
Mówiła o braniu kwasu acetylosalicylowego w ciąży, jako profilaktyki w przypadku zaburzeń łożyskowych, stanów przedrzucawkowych i nadciśnienia. Wg. Niej należy go zacząć przyjmować przed 16 tygodniem, gdy nie doszło jeszcze do pełnej implantacji łożyska.
@Funia90 ja od samego początku, od pozytywnej bety regularnie, biorę codziennie rano acard 75. U mnie plamienia nie miały z tym lekiem nic wspólnego, nie odstawiałam go. Zmienię godzinę przyjmowania, a z dawką wstrzymam się do wizyty u mojej doktor. A na brzucho sama muszę jeszcze poczekać [emoji56] nic nie widać [emoji20]
Na instagramie Nicole była też wzmianka, że mutacje MTHFR, poronienia w wywiadzie nie są wskazaniem do heparyny. Całe szczęście mamy lekarzy, którzy uważają inaczej [emoji8]
@kas90 ty i tak zaraz go będziesz odstawiać w 34/36 tygodniu [emoji4]
@pixi.nova pewnie już czekasz u lekarza [emoji8] pokaż później zdjęcie fasolki [emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 ja od samego początku, od pozytywnej bety regularnie, biorę codziennie rano acard 75. U mnie plamienia nie miały z tym lekiem nic wspólnego, nie odstawiałam go. Zmienię godzinę przyjmowania, a z dawką wstrzymam się do wizyty u mojej doktor. A na brzucho sama muszę jeszcze poczekać [emoji56] nic nie widać [emoji20]
Na instagramie Nicole była też wzmianka, że mutacje MTHFR, poronienia w wywiadzie nie są wskazaniem do heparyny. Całe szczęście mamy lekarzy, którzy uważają inaczej [emoji8]
@kas90 ty i tak zaraz go będziesz odstawiać w 34/36 tygodniu [emoji4]
@pixi.nova pewnie już czekasz u lekarza [emoji8] pokaż później zdjęcie fasolki [emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
agatush
Moderatorka
Dziękuję Kochana. U nas dalej cisza, chociaż na ktg zaczynają podać się jakieś skurcze ale żebym ja je jakoś boleśnie odczuwala to nie.
Kaś jak ja Cię rozumiem... Ja już dużo wcześniej miałam problem z lapaniem oddechu jak śpiewaliśmy - też śpiewam ale w chórze u nas w parafii i znam Twój ból ;-)@matulkaa, kurcze, to nam dałaś zagadkę. Bo my wszystkie acard rano. Ja chyba tak zostanę już do końca, bo nie chcę kombinować, boję się.
Podziel się: