reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha na szkielku to juz moze byc wina endometriozy. Ale sie usmialam z miski. A napisalam ze musi byc duza. Podpowiem ci tylko ze tez dosc wysoka moja jest taka
1504111857-aaaaaa.jpeg

Teraz w ciazy te raczki mi sie przydaja. Niestety za chwile i w ta sie nie zmieszcze bo brzuch szybko rosnie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Musze zakupic nową ;) ja mam w domu kwadratowa i niestety niespecjalnie daje rade ;)

reklama
A polecacie jakues wytrawne wino, które mi ryjka nie wykręci??? Bo nie znoszę wytrawnego :( :(
W okolicy mam tylko lidla i rossmana hak coś. Tak na szybko - dziś.
2 kieliszki pomogą czy styknie 1?
@Funia90 @bertha @edloteh i inne, które się tym wspomagały.
Bertha miska mnie rozwaliła :) :)

@marshia ja akurat uwielbiam wino wiec jakbym nie jechala na drugi dzien autem to pewnie wypilabym i cale hahah[emoji23]
A mi smakuje z takich przyziemnych ,dostepenych i cenowo ok carlo rossi wytrawne wlansie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A polecacie jakues wytrawne wino, które mi ryjka nie wykręci??? Bo nie znoszę wytrawnego :( :(
W okolicy mam tylko lidla i rossmana hak coś. Tak na szybko - dziś.
2 kieliszki pomogą czy styknie 1?
@Funia90 @bertha @edloteh i inne, które się tym wspomagały.
Bertha miska mnie rozwaliła :) :)
:D
Wybierz jakies wino ktore jest ze szczepu Cabernet Sauvignon, albo Merlot albo Shiraz. one sa wlasnie niewykrecajace, bardzo smaczne. nie wszystkie niestety wina maja nazwy szczepow na etykiecie. 1-2 kieliszki wystarcza. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry