reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@bea25ta ja też nie śpię bo juz stres jak cholera wypłakałam sie wczoraj mąż pojechał do domu a ja ani kosmetyków ani ciuchów trochę kupiłam w Carrefour i czekam. Boję się strasznie jak okaże się, że brzuszek za mały to o domie mogę pomarzyć do porodu i tu trzeba przedłużać masakra a było tak nieźle lekarz mi tu powiedział, że waga małej jest dobrs już sama nie wiem Malina tu dzwonił każdy miły tyle że nie muszę się o nic prosić powiedział że jest pietro wyżej i jak coś mam do niego przyjechać tyle dobrze.
Kiedy masz usg? Będzie dobrze kochana
Kiedy masz usg? Będzie dobrze kochana
@Porzeczka1234 jestesmy z wami. Oby to naprawde tylko profilaktycznie bylo. Kochana on moze naprawde dmucha na zimne. Wie ile walczycie i nie chce nic przeoczyc. Taki lekarz to skarb choc dla was duzo stresu. Buziole [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Porzeczka1234 usg mam koło 9 ,ale bedę poza domem więc napiszę dopiero jak wrócę. Wiadomo ,że pobyt w szpitalu z daleka od domu nie jest niczym miłym ,ani przyjemnym .Wiesz dla kogo to robisz ,nie smuć się oni zrobią wszystko ,żeby małą w razie wu podgonić ze wzrostem i wszystko zakończy się szczęśliwie.Termin masz na za dwa miesiące. Dasz radę , a ja czuję że do następnego tygodnia poleżysz ,wszystko się wyjaśni i wrócisz do domu.
burczuś
@Porzeczka1234 kochana! Będzie wszystko dobrze. Wierzę w to gorąco. Przytulam Cię mocno kochana!Witajcie dziewczyny wybaczcie , że nie odniosę się do waszych postów ale piszę z telefonu a jestem w szpitalu matki polki i nie mam ładowarki. Cóż nasza niunia po usg 28+5 waży 1087 g wszystkie kostki, mózg, przepływy w porządku tylko brzuszek mały podejrzenie hipotrofi. Malina powiedział, że niby jak by nie moja historia polożnicza to by mnie nie kierował do szpitala ale ja się już zaczęłam bać i sama chciałam bo tu robia ktg co 2,3 godz. Dostałam kroplówkę z magnezem, na rozwój plucek porobili jakieś badania z krwi jutro kolejne usg módlcie się żeby było dobrze i zeby okazało się, że to bład bądź zły pomiar lekarz albo złe ułożenie. Będę się odzywać
marshia
@Porzeczka1234 wszystko będzie ok. Jesteś pod dobrą opieką i na pewno zrobią w szpitalu wszystko co w ich mocy, żeby maleństwo podgoniło No chyba, że juz dziś wyjdzie w badaniu, że wcxoraj to był błąd
Beciiia-87
Niech zrobią badania w końcu do niego chodzisz i płacisz. Nie denerwuj się tylko bo stres Wam nie pomaga. Trzymam kciuki!! Będzie dobrze!!!!!
reklama
edloteh
@Porzeczka1234 za waszą niunię && oby to był błąd pomiarowy. Niech maluszek rośnie zdrowo &&
@Beciiia-87 jak 3 to raczej już nie zawirowania po stymulacji. A nie miałaś jakiś stresów ostatnio? Poczekaj jeszcze ze 2 dni a jak nadal bedzie cisza to może na usg warto podejść.
@Beciiia-87 jak 3 to raczej już nie zawirowania po stymulacji. A nie miałaś jakiś stresów ostatnio? Poczekaj jeszcze ze 2 dni a jak nadal bedzie cisza to może na usg warto podejść.
Podziel się: