reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta ja też nie śpię bo juz stres jak cholera wypłakałam sie wczoraj mąż pojechał do domu a ja ani kosmetyków ani ciuchów trochę kupiłam w Carrefour i czekam. Boję się strasznie jak okaże się, że brzuszek za mały to o domie mogę pomarzyć do porodu i tu trzeba przedłużać masakra a było tak nieźle lekarz mi tu powiedział, że waga małej jest dobrs już sama nie wiem Malina tu dzwonił każdy miły tyle że nie muszę się o nic prosić powiedział że jest pietro wyżej i jak coś mam do niego przyjechać tyle dobrze.

Kiedy masz usg? Będzie dobrze kochana

@Porzeczka1234 jestesmy z wami. Oby to naprawde tylko profilaktycznie bylo. Kochana on moze naprawde dmucha na zimne. Wie ile walczycie i nie chce nic przeoczyc. Taki lekarz to skarb choc dla was duzo stresu. Buziole [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Porzeczko pomodle sie za Was [emoji8] to napewni byl zly pomiar i wszystko bedzie dobrze [emoji8] trzymam kciuki za Ciebie i dzidziolka [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 usg mam koło 9 ,ale bedę poza domem więc napiszę dopiero jak wrócę. Wiadomo ,że pobyt w szpitalu z daleka od domu nie jest niczym miłym ,ani przyjemnym .Wiesz dla kogo to robisz ,nie smuć się oni zrobią wszystko ,żeby małą w razie wu podgonić ze wzrostem i wszystko zakończy się szczęśliwie.Termin masz na za dwa miesiące. Dasz radę , a ja czuję że do następnego tygodnia poleżysz ,wszystko się wyjaśni i wrócisz do domu.

Witajcie dziewczyny wybaczcie , że nie odniosę się do waszych postów ale piszę z telefonu a jestem w szpitalu matki polki i nie mam ładowarki. Cóż nasza niunia po usg 28+5 waży 1087 g wszystkie kostki, mózg, przepływy w porządku tylko brzuszek mały podejrzenie hipotrofi. Malina powiedział, że niby jak by nie moja historia polożnicza to by mnie nie kierował do szpitala ale ja się już zaczęłam bać i sama chciałam bo tu robia ktg co 2,3 godz. Dostałam kroplówkę z magnezem, na rozwój plucek porobili jakieś badania z krwi jutro kolejne usg módlcie się żeby było dobrze i zeby okazało się, że to bład bądź zły pomiar lekarz albo złe ułożenie. Będę się odzywać
@Porzeczka1234 kochana! Będzie wszystko dobrze. Wierzę w to gorąco. Przytulam Cię mocno kochana!

@Porzeczka1234 wszystko będzie ok. Jesteś pod dobrą opieką i na pewno zrobią w szpitalu wszystko co w ich mocy, żeby maleństwo podgoniło :) No chyba, że juz dziś wyjdzie w badaniu, że wcxoraj to był błąd :)

Niech zrobią badania w końcu do niego chodzisz i płacisz. Nie denerwuj się tylko bo stres Wam nie pomaga. Trzymam kciuki!! Będzie dobrze!!!!!

reklama
@Porzeczka1234 za waszą niunię && oby to był błąd pomiarowy. Niech maluszek rośnie zdrowo &&
@Beciiia-87 jak 3 to raczej już nie zawirowania po stymulacji. A nie miałaś jakiś stresów ostatnio? Poczekaj jeszcze ze 2 dni a jak nadal bedzie cisza to może na usg warto podejść.

Do góry