reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 Mogę wypowiedzieć się na temat balsamu na cellulit jest na prawdę dobry .
@bertha Bardzo się cieszę teraz będą już tylko same dobre wieści.
@burczuś U mnie nic ciekawego jak wcześniej pisałam będę sprawdzała drożność . Ten cykl raczej odpuszczam muszę odpocząć mentalnie . W sierpniu mam wizytę u Maliny .
@Destino Zobacz jak twój cud pięknie się rozwija i utwierdza nas w przekonaniu , że nie ma rzeczy niemożliwych wystarczy tylko albo aż głęboko wierzyć i nie tracić nadziei.
@roxie123 Czekamy na rozwój sytuacji.
@marzycielka81 Nieustannie kibicuję.
@mała79 @Czarna-mala Wam również kibicuję
@susana Wyglądasz uroczo z tym brzuszkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 hmm czy urosl ja mysle ,ze tak ale....chyba malo
emoji4.png
wrzuce foto ale z niedzieli lub poniedzialku
emoji4.png

Ja tez uzywam palmersa
emoji4.png
fajnie pachnie ,maslem kakowym.
Dobry jest podobno elancyl ale ta cena???140 zl grr

@agatush wezzz juz tak daleko jestescie ,ze nie wiem
emoji4.png
ale supcio
emoji5.png
oby gladko poszlo jak po naoliwionej pipce
emoji12.png

A tu moj obiecany brzuchol
emoji4.png
1503493424-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia, ale laska! I że ja do Ciebie męża posłałam!:D:cool2:

@agatush, ty już na ostatnim zakręcie! A tyle co tescik był.

@Destino, no to już teraz maluszek bedzie tylko rósł i rósł

@susana, to już wiem jak będę wyglądac za 2 miesiace!:D cudny widok. Krolewna duza?

Laski :D są moje wyniki: beta z poniedziałku 29,63 z dzisiaj 97,87. Progesteron z dzisiaj 21,81. Co o tym uwazacie?? Duphaston juz mam i bede brac dwa razy dziennie po jednej. Czy wg was to ok? Czy godziny brania go maja jakies konkretne znaczenie?
Ciążunia jak się patrzy ♥️ Przyrost więcej niż wzorcowy! Trzymam kciuki!!!!

reklama
Do góry