reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jutro
@roxie123 - ogarniesz się do 16 ;* dasz rade kochana! :))
@bertha - co za wiedza odnośnie owulacji itd :O :O :O
@bobasek1990 - może leć na betę dla pewności?
@kas90 - OMG< ile Ty się naczekałaś na tego lekarza :O :O :O O 24 do ginekologa, tego jeszcze nie grali :D :D :D
Świetnie, że z małą wszystko ok! :))) Oby do przodu! :D
Jutro zrobię test na bete nie ide to mnie bardzo stresuje czekanie na wynik musiałabym jechac 30 km do laboratorium bo u mnie w miejscowosci urlopują takze jutro dam wam znac ale raczej bedzie biel wizira

reklama
@magda1208 mam nadzieje,ze nidlugo zaczniesz rosnac tak jak ja[emoji5]a uzywalas tych elancyl?ja moze sie pokusze na niego za dwa miesiace ,narazie ten palmers mi wystraczy,dzis kupilam dwie butelki w rossmanie bo jest ta promo -49%

Albo wezme ten co @Porzeczka1234 i @roxie123 maja[emoji5]
I @roxie123 obys juz lada dzien musiala sie nim smarowac[emoji5]

@agatush noo pieknie[emoji7]na drugim foto to widze buzke ale pierwszego w zyciu nie rozszyfruje[emoji23]
Brzusio cud malina[emoji4]

@marshia ale zebys wiedziala ,ze z wiekem ciezej utrzymac figure[emoji4]cwicz z Ewka,ja tez lubie,choc mi na brzuch wystraczalo zawsze takie 8min cwiczenia z 3 -4razy w tyg[emoji4]

@bertha cudownie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Musi byc teraz z gorki[emoji4]wyobrazaj sobie teraz siebie z pieknym ciazowym brzusiem[emoji5]
Ps za chwile Agatush i Susana rodza wiec brzuszki sie zwolnia[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha tez sie poplakalam. To teraz do dziela.

Nasz szkrabik wazy 225 g. Czuje go wiec sie nie martwilam zbytnio, ale stres jednak samego faktu wizyty mnie zzera. Moja pani gin mowi ze to dzidziol do urodzenia. Obydwie chcemy by tak bylo. Nie wiemy co bo nicpon zakrywa sie nozka. Wyglada zdrowiutko. I kochane kolejny wymaz czysty az trudno w to uwierzyc. Zeby tak kolorowo nie bylo moje cialo wariuje. Wracamy do podejrzenia guza nadnerczy albo przysadki, ale to temat na poporodzie. Jakze sie ciesze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 mam nadzieje,ze nidlugo zaczniesz rosnac tak jak ja[emoji5]a uzywalas tych elancyl?ja moze sie pokusze na niego za dwa miesiace ,narazie ten palmers mi wystraczy,dzis kupilam dwie butelki w rossmanie bo jest ta promo -49%

Albo wezme ten co @Porzeczka1234 i @roxie123 maja[emoji5]
I @roxie123 obys juz lada dzien musiala sie nim smarowac[emoji5]

@agatush noo pieknie[emoji7]na drugim foto to widze buzke ale pierwszego w zyciu nie rozszyfruje[emoji23]
Brzusio cud malina[emoji4]

@marshia ale zebys wiedziala ,ze z wiekem ciezej utrzymac figure[emoji4]cwicz z Ewka,ja tez lubie,choc mi na brzuch wystraczalo zawsze takie 8min cwiczenia z 3 -4razy w tyg[emoji4]

@bertha cudownie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Musi byc teraz z gorki[emoji4]wyobrazaj sobie teraz siebie z pieknym ciazowym brzusiem[emoji5]
Ps za chwile Agatush i Susana rodza wiec brzuszki sie zwolnia[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia to jest stopa moja Droga. No wiesz takiej dużej stopki nie rozrozniasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Nasz szkrabik wazy 225 g. Czuje go wiec sie nie martwilam zbytnio, ale stres jednak samego faktu wizyty mnie zzera. Moja pani gin mowi ze to dzidziol do urodzenia. Obydwie chcemy by tak bylo. Nie wiemy co bo nicpon zakrywa sie nozka. Wyglada zdrowiutko. I kochane kolejny wymaz czysty az trudno w to uwierzyc. Zeby tak kolorowo nie bylo moje cialo wariuje. Wracamy do podejrzenia guza nadnerczy albo przysadki, ale to temat na poporodzie. Jakze sie ciesze

Ogromnie się cieszę Destino!!! Super że Maluszek tak ładnie się rozwija:-)

BARDZO się cieszę ze u maleństwo wszystko dobrze!!! :)

reklama
No to jak dziś dzień fotek to i ja wam wstawię moją piłkę plażową
Ja jestem drobna a wyglądam jakbym połknęła sporego, niepokrojonego arbuza :D

Załączniki

• 20170823_153453.jpg
    20170823_153453.jpg
    468,8 KB · Wyświetleń: 126
Do góry