reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
marshia
Funia90
@Destino cudownie[emoji7][emoji7][emoji7]ale Ci psikusa dzidzi robi,ze sie zakrywa nozka[emoji5]wazne ,ze zdrowe,a o sobie pomyslisz po porodzie,tak jak mowisz,mam nadzieje jednak ,ze to nic powaznego
Caluje[emoji8]
@agatush ahhh stopka [emoji1]ojej ale slepa ciocia ze mnie[emoji7]
@susana przepiekny Twoj arbuzik[emoji5]poczujesz pewnie ulge sie rozpakujesz[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Caluje[emoji8]
@agatush ahhh stopka [emoji1]ojej ale slepa ciocia ze mnie[emoji7]
@susana przepiekny Twoj arbuzik[emoji5]poczujesz pewnie ulge sie rozpakujesz[emoji4]
7Martynka88
Cudne brzuchole [emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
@susana piekna pileczka no zazdroszcze, @agathus tez. Jeszcze troche i bede sie swoja chwalic
@marshia tez bym chciala by to byly hormony ciazowe. Ale moje tsh wskazuje na cos innego. O tyle mnie to nie dziwi, ze to podejrzenie sprzed ciazy za ktore niestety moi endokrynolodzy sie nie wzieli. Mialam miec tk glowy, ale okazalo sie ze jestem w ciazy wiec trzeba bylo odlozyc na... po porodzie. Bede sie martwic potem. Teraz tylko musze lapnac tsh
A dzidzik akrobata. Jedna noga zakrywa przyrodzenie, a druga mial przy glowie i za nic nie chcial sie poprawic. Nie chcielismy z m wiedziec co bedzie to sie nie dowiemy [emoji1] zbujas rosnie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@marshia tez bym chciala by to byly hormony ciazowe. Ale moje tsh wskazuje na cos innego. O tyle mnie to nie dziwi, ze to podejrzenie sprzed ciazy za ktore niestety moi endokrynolodzy sie nie wzieli. Mialam miec tk glowy, ale okazalo sie ze jestem w ciazy wiec trzeba bylo odlozyc na... po porodzie. Bede sie martwic potem. Teraz tylko musze lapnac tsh
A dzidzik akrobata. Jedna noga zakrywa przyrodzenie, a druga mial przy glowie i za nic nie chcial sie poprawic. Nie chcielismy z m wiedziec co bedzie to sie nie dowiemy [emoji1] zbujas rosnie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: