reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino cudownie[emoji7][emoji7][emoji7]ale Ci psikusa dzidzi robi,ze sie zakrywa nozka[emoji5]wazne ,ze zdrowe,a o sobie pomyslisz po porodzie,tak jak mowisz,mam nadzieje jednak ,ze to nic powaznego
Caluje[emoji8]

@agatush ahhh stopka [emoji1]ojej ale slepa ciocia ze mnie[emoji7]

@susana przepiekny Twoj arbuzik[emoji5]poczujesz pewnie ulge sie rozpakujesz[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@susana piekna pileczka no zazdroszcze, @agathus tez. Jeszcze troche i bede sie swoja chwalic

@marshia tez bym chciala by to byly hormony ciazowe. Ale moje tsh wskazuje na cos innego. O tyle mnie to nie dziwi, ze to podejrzenie sprzed ciazy za ktore niestety moi endokrynolodzy sie nie wzieli. Mialam miec tk glowy, ale okazalo sie ze jestem w ciazy wiec trzeba bylo odlozyc na... po porodzie. Bede sie martwic potem. Teraz tylko musze lapnac tsh

A dzidzik akrobata. Jedna noga zakrywa przyrodzenie, a druga mial przy glowie i za nic nie chcial sie poprawic. Nie chcielismy z m wiedziec co bedzie to sie nie dowiemy [emoji1] zbujas rosnie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry