reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dla spragnionych cioc - jakosc nienajlepsza ale innych nie mamy :-p

Agatush a na 1 zdjęciu to na pewno stopa?? Mi wygląda na siusiorka ale pewnie głodnemu cheb na myśli.
Fiu fiu! Super hiper ekstra laska! Figura - moje marzenie :)

Dziewczyny!! Mam wyniki biopsji!!!! Nie ma zapalenia!!!!!! :):):) aż się popłakałam jak mi babeczka mówiła przez telefon :)
To oznacza ze robimy badania niezbędne do ivf i startuje z antykami od 1dc!! Czyli za jakieś niecałe 2 tygodnie! :)

Teraz tylko byle by wymaz wyszedł ok i jesteśmy w domu! :) nic więcej mnie już chyba nie może zaskoczyć :)

Bertha to tak wspaniałe wieści jakbyś mi teraz przed oczami testem pozytywnym machała. Go, go dziewczyno!!
Laski :D są moje wyniki: beta z poniedziałku 29,63 z dzisiaj 97,87. Progesteron z dzisiaj 21,81. Co o tym uwazacie?? Duphaston juz mam i bede brac dwa razy dziennie po jednej. Czy wg was to ok? Czy godziny brania go maja jakies konkretne znaczenie?

Pixi i nova i razem z nią powiew i rozruszanie forum. Wiesz ja na Ten progesteron wzięłabym luteinę 1x1 rano i 1x2 na noc.

@susana ale Cię wystrzeiło śliczności. Dobrze ,że poród tuż tuż.

@Funia90 a Ciebie to już nie lubie ;p który to tydzień ciąży z tym płaskiem brzuchem??
P.s cyce to masz do miziania mniam ,mniam

@pixi.nova beta super [emoji8] walcz, wal dziewczyno, byle do przodu
@Destino no to ci łobuz wstydniaczek [emoji4] gratuluję udanej wizyty.
@Funia90 laseczka z ciebie [emoji4] i ja się pytam gdzie ten brzuszek [emoji4]
@bertha super wieści, w końcu do przodu [emoji8]
@susana arbuzik do schrupania [emoji4]
@agatush ja też tej stopy nie rozpoznałam [emoji4]
@roxie123 z tym kaftanem to trochę poczekaj [emoji14]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@susana zartowalam hahah ,nie potrafie takich rzeczy obslugiwac[emoji23]poczekam na mojego arbuzika[emoji5]

@Destino ale mimo wszystko okreslasz swoje dzidzi jako on ,wiec pewnie juz sie przyzwyczailas i moze troszke czujesz[emoji5]
Ja jak teraz uslysze ,ze jest siusior to sie zdziwie bo juz sie nastawilam [emoji4]

@kas90 hahah Twoj M ma swoja super laske w domu [emoji5]a niedlugo dwie super laseczki[emoji8]

@pixi.nova piekna beta[emoji4]
Progesteron tez ladny ,ja mialam ok 15 .

@bea25ta zdjecie z 17t4d bodajze[emoji4]a cycory moga mi peknac?haha znow czuje ,ze rosna bo bola i zaczynaja sie nie miescic w staniku[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry