reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dla spragnionych cioc - jakosc nienajlepsza ale innych nie mamy :-p

Agatush a na 1 zdjęciu to na pewno stopa?? Mi wygląda na siusiorka ale pewnie głodnemu cheb na myśli.
Fiu fiu! Super hiper ekstra laska! Figura - moje marzenie :)

Dziewczyny!! Mam wyniki biopsji!!!! Nie ma zapalenia!!!!!! :):):) aż się popłakałam jak mi babeczka mówiła przez telefon :)
To oznacza ze robimy badania niezbędne do ivf i startuje z antykami od 1dc!! Czyli za jakieś niecałe 2 tygodnie! :)

Teraz tylko byle by wymaz wyszedł ok i jesteśmy w domu! :) nic więcej mnie już chyba nie może zaskoczyć :)

Bertha to tak wspaniałe wieści jakbyś mi teraz przed oczami testem pozytywnym machała. Go, go dziewczyno!!
Laski :D są moje wyniki: beta z poniedziałku 29,63 z dzisiaj 97,87. Progesteron z dzisiaj 21,81. Co o tym uwazacie?? Duphaston juz mam i bede brac dwa razy dziennie po jednej. Czy wg was to ok? Czy godziny brania go maja jakies konkretne znaczenie?

Pixi i nova i razem z nią powiew i rozruszanie forum. Wiesz ja na Ten progesteron wzięłabym luteinę 1x1 rano i 1x2 na noc.

@susana ale Cię wystrzeiło śliczności. Dobrze ,że poród tuż tuż.

@Funia90 a Ciebie to już nie lubie ;p który to tydzień ciąży z tym płaskiem brzuchem??
P.s cyce to masz do miziania mniam ,mniam

@pixi.nova beta super [emoji8] walcz, wal dziewczyno, byle do przodu
@Destino no to ci łobuz wstydniaczek [emoji4] gratuluję udanej wizyty.
@Funia90 laseczka z ciebie [emoji4] i ja się pytam gdzie ten brzuszek [emoji4]
@bertha super wieści, w końcu do przodu [emoji8]
@susana arbuzik do schrupania [emoji4]
@agatush ja też tej stopy nie rozpoznałam [emoji4]
@roxie123 z tym kaftanem to trochę poczekaj [emoji14]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@susana zartowalam hahah ,nie potrafie takich rzeczy obslugiwac[emoji23]poczekam na mojego arbuzika[emoji5]

@Destino ale mimo wszystko okreslasz swoje dzidzi jako on ,wiec pewnie juz sie przyzwyczailas i moze troszke czujesz[emoji5]
Ja jak teraz uslysze ,ze jest siusior to sie zdziwie bo juz sie nastawilam [emoji4]

@kas90 hahah Twoj M ma swoja super laske w domu [emoji5]a niedlugo dwie super laseczki[emoji8]

@pixi.nova piekna beta[emoji4]
Progesteron tez ladny ,ja mialam ok 15 .

@bea25ta zdjecie z 17t4d bodajze[emoji4]a cycory moga mi peknac?haha znow czuje ,ze rosna bo bola i zaczynaja sie nie miescic w staniku[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry