reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 Cieszę się z udanej wizyty.Oby tak dalej niech mała rośnie
@agatush Tobie również życzę wytrwałości. Szybkiego i szczęśliwego rozwiązania.
@pixi.nova Kciuki za bętę.
@Funia90 Figury można pozazdrościć. Ja mam taki brzuch nie będąc w ciąży.
Co do balsamów polecam Elancyl bardzo dobre kosmetyki na rozstępy , cellulit.
Ciuszki brzuszki cud zazdroszczę pozytywnie.
Nawiązując do którejś z was mam nadzieję , że nie znikniecie z forum . Wasze cenne porady i wskazówki są nie zastąpione w walce o mały cud.

Dla spragnionych cioc - jakosc nienajlepsza ale innych nie mamy :-p

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    84,8 KB · Wyświetleń: 85
  • image.jpeg
    image.jpeg
    80,3 KB · Wyświetleń: 97
  • image.jpeg
    image.jpeg
    441,4 KB · Wyświetleń: 87
@Funia90 zazdraszczam brzuszka (i nie chodzi o ciaze ;) ) Ja jak wciągnę swój bez ciąży to mam taki hihi. Mogłabym sie tłumaczyć juz, ze 40, ze inny metabolizm.... ale to niestety spożywka :) dlatego uskuteczniam po raz enty skalpel od kilku tygodni z przerwą na okres teraz i mam nadzieje, ze jakiś efekt wreszcie osiągnę
@agatush ♥️♥️♥️

A tu moj obiecany brzuchol[emoji4]
1503493424-aaaaaa.jpeg

Fiu fiu! Super hiper ekstra laska! Figura - moje marzenie :)

Dziewczyny!! Mam wyniki biopsji!!!! Nie ma zapalenia!!!!!! :):):) aż się popłakałam jak mi babeczka mówiła przez telefon :)
To oznacza ze robimy badania niezbędne do ivf i startuje z antykami od 1dc!! Czyli za jakieś niecałe 2 tygodnie! :)

Teraz tylko byle by wymaz wyszedł ok i jesteśmy w domu! :) nic więcej mnie już chyba nie może zaskoczyć :)

reklama
Do góry