reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 Super wyglądasz!!!! aaa Śliczny brzuszek :D:D Pięknie rośniecie. Dzięki za polecenie sposobów, a one na samym poczatku tez sa ok? Nie chce czegos zbyt agresywnego na przeczyszenie.
Jak mogę podpytać gdzie kupiłas takie super spodnie?ja szukam czegos z delikatna gumka bo mam same obciale spodnie i boje sie ze za mocno uciskaja mi brzuch. Rajstopy tez maja strasznie mocne gumy, nie wiem jak sie ubierac w ogole haha :o;)
@roxie123 Oby... ale nerwy są.. teraz w ogole czekam u gin po recepte na duphaston i od razu go zazyje
@marzycielka81 U Was teraz staranka znowu? Zobaczycie bedzie wysyp na jesien :D
:p

@Marthi mam nadzieje,ze niebawem i Ty poczujesz swojego maluszka[emoji5]tylko bez staranek nie da rady[emoji39]

@kas90 piekny brzusio i ciuszki[emoji7]
Widze ,ze my obie fanki kwestii samku[emoji4]
Salatke z nachosami chce zrobic na moje urodziny tak co by gosci zaskoczyc nowosia[emoji4]

@Porzeczka1234 u mnie dzis ziemniaczki gotowane,kalafior z buleczka tarta na maselku i panierowana,smazona piers z kurczka[emoji4]

@roxie123
No widzisz do jakich pieknych wnioskow doszlas??? O to mi chodzilo[emoji5]i tak bedzie na pewno[emoji8]
@pixi.nova u mnie pomagaja jogurty[emoji4]
A co do spodni ja mam takie jedne ciazowe z hm,wygladaja jak zwykle rurki,albo jeginnsy ,albo chodze duzo w spodniczkach takich ala dresowych ,olowkowych.

@Destino kciuki za wizyte[emoji5]
Ubranka przesliczne[emoji7]wszystko dla maluszkow jest teraz takie piekne
Tez Wam pokaze moj dziesiejszy zakup[emoji4]
Mam nadzieje,ze Asia jest Asia bo jak nieee to Adas za to ,ze jajka skrywal bedzie w nich swoje syrki smierdzace trzymal po narodzinach[emoji1]
1503488440-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova nie będzie to hardkor buraki zdrowe dla nas dodatkowo działają na homocysteinę super mnie po burakach rusza po 40 min , grejfruty zawsze jadłam na kolację lubię te różowe, herbatka koper wliski kupuję te dla dzieci w Rossmann do zaparzania ona codziennie pita wyprowadzi Cię na prostą i nie będziesz miała problemu. Spodnie kupiłam pod Łodzią w "Ptaku" dałam chyba 60 zł pelno tego tam jest mam tez oliwkowe ale się sprały trochę. U nas na Śląsku są w takich butikach ale cena 120 zł. Rosną razem ze mną polecam do góry mają same guziki i ozdobny zamek bardzo wygodne

@Funia90 masz brzuszek urósł coś?Buty super

@marshia - my też z mężem lubimy tak na szybko te zupki z biedry czasem z PiPy (tj piotr i paweł, ale tam sa drozsze duzo) :D
@bertha - hahaha miałam dziś to samo, czytałam Twoj post i mowie: whaaaaaaaaat? kiedy ja to napisałam :D ahahahah ;*
@marzycielka81 - urlopuj ile wlezie! <3
@pixi.nova -ahhhh, jak na złość! :( kurde no! myślałam, że już przeczytam info co jest na rzeczy :)
@Porzeczka1234 - śliczny brzunio! ;*

@kas90 Twój też piękny brzusio i wydaje się już całkiem nisko :O czy tylko ja mam jakieś zwidy?! :D

@kas90 masz brzusio ale tak jesteś szczuplutka. Smarujesz się czymś na roztępy ewentualne ja kupiłam wczoraj dałam 100 zł ździerstwo. Ubranka cudo

@marzycielka81 widać , że nas nie czytasz l:p też lubię cydr spróbuj może "dziki sad" pyszny

@roxie123 uda się doczekasz się zobaczysz

od 3 mc używam balsam palmers z pompką (polecają na wątkach ciążowych). 30 kilka zł za butelkę. Póki co nic mi się nie zrobiło, a mam skłonność, bo jak rosłam to zostało mi trochę rozstępów na udach i pupie. Zobaczymy jak będzie pod koniec.

@Marthi, mi też wydaje się że cały czas jest tak dość nisko. Ten mały smrodek leży w poprzek i całym ciężarem opada na dół :D Bo np. w nocy jak leżę, to przepływa sobie wyżej, a jak wstaję z łóżka, to wtedy takie boom :pPoza tym dresik podciągnęłam do zdjęcia, bo jak po domu łażę, to sobie tak niżej go daję. Ale wszystko pozamykane, szyjka ładnie trzyma (ja miałam poronienia bez łyżeczkowania).

@pixi.nova, matko, że też dajesz radę. Pamiętam jak ja nie byłam w stanie sprawdzić bety. M z pracy wchodził na serwer, sprawdzał i wysyłał mi smsem wynik.

@Funia90, <3

Ostatnia edycja:
@bea25ta ja z każdym tygodniem czuję ,że jestem co raz wieksza i wieksza brzuch rośnie nawet mąż coś wspomniał . Poza tym jak to kas90 napisała ten smrodek leży poprzecznie na dole taka parówka miesiąc temu wazyła 880 gram lekarz mówił, że dobrze waży. Mam nadzieję dobić do 3,5 -4 kilo boba. Teraz mam 28 tydzień ty jesteś chyba tylko 3 tygodnie za mną. I nie przesadzaj z tym brzydkim siebie nazywaniem :p

Dziś poproszę żeby mąż zrobił fryty bo chce mi się ich.

@kas90 smarowałam się wcześniej tylko biooil ale ja smaruję się tym od lat bo też mam skłonności do rozstępów mam nadzieję że nie za późno kupiłam zobaczymy o dziwo moja koleżanka nie miała całą ciążę a po darowała sobie smarowanie i parę wyszło ale ledwo widoczne

Mi się najbardziej podoba 3 aniołek :)

Wczoraj miałam właśnie sznycle z indyka, przesmażone z cebulką, potem podduszone w wodzie z zielem i liściem i z dodatkiem śmietany + ziemniaczki i surówka.

@marzycielka81 , co u Ciebie?? Doszłaś trochę do siebie? Jaki plan?
@burczuś, zbadane już żołnierzyki?

A zdjęcia dla was w podziękowaniu za gratulacje :)
Ciuszki z pepco, brakowało mi spodenek do całej tej masy kaftaników.

@Destino, o której wizyta?

Pięknie wyglądasz Kasiu :-)

My już po wizycie. Dzisiaj równo 38t0d. Mała wymiarami jest na 37t0d. Wazy około 3 kg. Nic na poród nie wskazuje. Główka jeszcze wysoko szyjka tez... Miałam cichą nadzieję że może coś już zaczyna się dziać... Ale nie :-p mam nadzieję że do terminu się wyrobimy... Jeszcze dwa tygodnie ;-)

reklama
@Porzeczka1234 hmm czy urosl ja mysle ,ze tak ale....chyba malo [emoji4]wrzuce foto ale z niedzieli lub poniedzialku[emoji4]

Ja tez uzywam palmersa[emoji4]fajnie pachnie ,maslem kakowym.
Dobry jest podobno elancyl ale ta cena???140 zl grr

@agatush wezzz juz tak daleko jestescie ,ze nie wiem[emoji4]ale supcio[emoji5]oby gladko poszlo jak po naoliwionej pipce[emoji12]

A tu moj obiecany brzuchol[emoji4]
1503493424-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry