@roxi123 kochanie, a napisze ze jestes mloda [emoji13] a co mi tam, nie ma dobrej recepty na to by sie nie spinac i do konca nie wiadomo jak to zrobic by zadzialalo. Najczesciej dziewczyny pisza ze przestaly sie starac. U nas troche tez tak wygladalo. Jak wreszcie dotarlo do nas to co lekarze usilowali powiedziec, ze naturalnie dzieci miec nie bedziemy nastawilismy sie na in vitro. Mielismy podejsc we wrzesniu wiec cala spina sama poszla. Jak, nie wiem. I wtedy sie udalo, bo cieszylismy sie soba, kochaniem, tym, ze jestesmy razem, a nie "robimy" dziecko. Napisalam ze jestes mloda, bo 25 lat pomimo twojego poczucia zmeczenia daje ci wiele mozliwosci. Ja w tym roku skoncze 37, a od mojego 32 roku zycia tak naprawde staramy sie ostro o malenstwo. Dasz rade tylko wtedy, kiedy ty sama nie odpuscisz. Ludzie moga ci rozne rzeczy mowic, ale samozaparcie musi byc w tobie. Jak to mowilysmy dopoki nie ma menopauzy i mam macice (bo chcieli ja usunac) jest szansa. Nikt nie mowil ze bedzie latwo. A im wiecej lat bedziesz miala a zegar biologiczny bedzie mocniej tykal, tym bardziej bedziesz chciala. Jednak to od ciebie zalezy co z tym pragnieniem zrobisz. Moze to czas dla ciebie zeby nauczyc sie, ze "wszystkie dzieci nasze sa", czyli pomyslec o alternatywach jak rodzina zastepcza, adopcja. Masz wiele milosci i mozesz sie nia dzielic, zanim twoje malenstwo sie nie pojawi. Uszlachetniaj swoja kobiecosc i rodzicielstwo. Mowi do ciebie matka trojki dzieci, choc to nasze pierwsze zywe. Nie jest latwiej tym, ktore dzieci juz maja. Patrza w te piekne oczy pelne smutku teskniace za rodzenstwem i wiedza ze jest wielki problem. Mozesz tak myslec, ale kiedys przekonasz sie jak bedziesz walczyc o drugie, ze im wcale nie jest latwiej. Teraz placz, krzycz i wylewaj lzy, a potem zepnij posladki, cyc do przodu i ruszaj do nastepnej bitwy. Powodzenia
@iveo dziekuje
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA WSPARCIE, wybaczcie, ze nie wymienie wszystkich nickow
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@iveo dziekuje
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA WSPARCIE, wybaczcie, ze nie wymienie wszystkich nickow
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom