reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush wystarczy ,że jest jedna taka osoba w rodzinie i już pozamiatane... a ciężko ukryć cokolwiek ;/ po drugim poronieniu wszystko musiało być idealnie zaplanowane żeby babka nie podłapała ,że coś jest nie halo
@magda1208 dokładnie wszystko w rękach Boga ... cierpliwość nie jest moją mocną stroną niestety :<

reklama
@czarna_mala kciuki zaciśnięte do granic możliwości to czekamy do czwartku niech będzie 70-80%

Wiecie dziewczyny ja wiem że czasem trudne to wszystko ja też jestem jednym takim przypadkiem w rodzinie który nie może donoscić zaciążyć itd po pierwszej stracie wszyscy mnie żałowali dzwonili pocieszali a ja nie mogłam wstać z łóżka z żalu nie chodziłam do pracy nie gotowałam nie jadłam siedziałam na cmentarzu i płakałam i co ciekawe wszyscy mnie denerwowali chciałam zniknąć. Po drugiej stracie nikt nie dzwonił i było mi o wiele lepiej. Myślę ze rodzina i znajomi nie potrafią i nie wiedzą jak się zachować @roxie123 będzie dobrze i nie jesteś do dupy jesteśmy doświadczone przez los ale pełnowartościowe i nie męcz męża bo on wie że ma dobrą żonę i będzie miał dzieci

Dziękuję za wszystkie informacje kochane. Wzięłam je do siebie i pójdę tak dla.spokoju psychicznego za tydzień do ginekologa.

Agatush u mnie jest dokladnie taka sama sytuacja z tym ze tesciowa nawet znajomym wszystko wygadala.
A daj spokój... Ja myślałam że się pod ziemię zapadne jak pojechaliśmy do nich jak byłam w 3 ciąży i zdecydowaliśmy ze w końcu po genetycznych możemy powiedzieć że czekamy na Maleństwo a usłyszałam żeby się tak nie cieszyć i nie zapeszac i że sąsiadka też poronilą ale szybko zaszła w ciążę... :-/
@agatush wystarczy ,że jest jedna taka osoba w rodzinie i już pozamiatane... a ciężko ukryć cokolwiek ;/ po drugim poronieniu wszystko musiało być idealnie zaplanowane żeby babka nie podłapała ,że coś jest nie halo
@magda1208 dokładnie wszystko w rękach Boga ... cierpliwość nie jest moją mocną stroną niestety :<
My dopiero jak ja zaszłam w 3 cieszę dowiedzieliśmy się że wszyscy wiedzą....

reklama
@roxie123 ja robiłam wszystkie badania A dokładnie pakiet badań wydaliśmy na nie 2 tyś prawie i gamecie w Łodzi. Jestem zdrowa jak rydz
Aha to teraz już wiem [emoji4] rozumiem Twoje rozczarowanie i wg... też wydaliśmy mnóstwo na badania i nic konkretnego nie wyszło oprócz mutacji...kochana pozostaje nam cierpliwość o którą ciężko i dalsze starania . A sprawdzałaś teraz homocysteine i tarczyce?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry