Funia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@dżoł a nie możesz dla spokoju zrobić hsg prywatnie robiłam w klinice leczenia niepłodności bo tam tylko z dnia na dzień mogłam zrobić niestety placiłam 500 zł zrobiłam 2 razy ale nie musiałam robić laparoskopi tylko poszłam na 19 godz 10 min i po wszystkim do domu. Co prawda raz bolało bardzo raz w ogóle ten drugi jeden drozny drugi podejrzenie niedrożności ale w ciąży jestem także wystarczy jeden jajowód zastanów się nad tym trzeba mieć tylko badanie na czystość pochwy. I można się starać w tym samym cyklu
@Kwiatuszekk23 boję się razem z Tobą zrób betę bedzie dobrze.
@Czajak ty moim stróżem ja twoim czekam na mrl i 2 kreseczki
@Funia90 zapinasz pas jak nie siedzisz w aucie siadasz i tylko ten długi pas przeplatasz przez ramię prawda @agatush
@Porzeczka1234 aha dobra to chyba kumam,a ja na siedzaco i probowalam jakby tu przelozyc ten pas[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom