reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush no by pomyslal ,ze wariatka jestem jakby alrobacje zaczela robic[emoji4]musze na spokojnie jeszcze raz to obmyslec jak sie nie bedzie gapil,ale fotka na pewno pomoze hehe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Kwiatuszekk23 wypowiem sie po przyroscie, bo to wazniejsze niz jej wartosc. Poki co wierzymy i trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@dzol hsg robi sie przed owulacja wiec mozna zrobic, a jednoczesnie starac sie o dziecko

@Lili81 a ile wazysz i jakie dawki lekow masz. Neoparin cleksan nie ma roznicy, ja robie 2 cm od pepka, czasem 1 cm. Tam gdzie nie boli.

@Czajak chwal sie nie tylko testem. Daj znac jak mlr wyjdzie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kwiatuszekk23 mam nadzieje,ze bedzie ladny przysrost[emoji4]
Ja pierwsza bete w 26 dc mialam 47 wiec na tym etapie moze wyszloby podobnie[emoji4]
Zycze ogromnego i prawidlowego przyrostu[emoji4]

@dżoł a nie możesz dla spokoju zrobić hsg prywatnie robiłam w klinice leczenia niepłodności bo tam tylko z dnia na dzień mogłam zrobić niestety placiłam 500 zł zrobiłam 2 razy ale nie musiałam robić laparoskopi tylko poszłam na 19 godz 10 min i po wszystkim do domu. Co prawda raz bolało bardzo raz w ogóle ten drugi jeden drozny drugi podejrzenie niedrożności ale w ciąży jestem także wystarczy jeden jajowód zastanów się nad tym trzeba mieć tylko badanie na czystość pochwy. I można się starać w tym samym cyklu

@Kwiatuszekk23 boję się razem z Tobą zrób betę bedzie dobrze.

@Czajak ty moim stróżem ja twoim czekam na mrl i 2 kreseczki

@Funia90 zapinasz pas jak nie siedzisz w aucie siadasz i tylko ten długi pas przeplatasz przez ramię prawda @agatush

@dżoł a nie możesz dla spokoju zrobić hsg prywatnie robiłam w klinice leczenia niepłodności bo tam tylko z dnia na dzień mogłam zrobić niestety placiłam 500 zł zrobiłam 2 razy ale nie musiałam robić laparoskopi tylko poszłam na 19 godz 10 min i po wszystkim do domu. Co prawda raz bolało bardzo raz w ogóle ten drugi jeden drozny drugi podejrzenie niedrożności ale w ciąży jestem także wystarczy jeden jajowód zastanów się nad tym trzeba mieć tylko badanie na czystość pochwy. I można się starać w tym samym cyklu

@Kwiatuszekk23 boję się razem z Tobą zrób betę bedzie dobrze.

@Czajak ty moim stróżem ja twoim czekam na mrl i 2 kreseczki

@Funia90 zapinasz pas jak nie siedzisz w aucie siadasz i tylko ten długi pas przeplatasz przez ramię prawda @agatush

@Porzeczka1234 aha dobra to chyba kumam,a ja na siedzaco i probowalam jakby tu przelozyc ten pas[emoji4]

@Porzeczka1234 dokładnie tak!!!! Może po prostu jak to pisałam to zaczęłam od tyłka strony ;P bo ja na początku najpierw przekładałam a później zapinałam, ale teraz robię dokładnie tak jak napisałaś. Widzisz - dużo lepiej to zwizualizowałaś i dzięki temu @Funia90 nie będzie musiała już przed sąsiadem uciekać ;-) :tak::p

@nafoczka Nigdy wcześnie nie miałam takiej sytuacji nie przywiązuję wagi do tego typu zdarzeń ponieważ wiem, że wszystko w rękach Boga. Swoją drogą miła kobieta była.
@Czajak Kochana ja też jestem po doszczepianiu mój MRL wzrósł do 67,7 jednak nie mogę zajść w ciąże . Wydaje mi się , że szczepienia bardzo wpłynęły na mój organizm . Obecnie chodzę na monit i biorę tabletki. Do Maliny umówiłam się w sierpniu ponieważ nie wiem jak długo możemy się starać po doszczepianiu . Trzymam kciuki .
@kwiatuszek23 Będzie dobrze .
@dżoł Zapraszam do Bydgoszczy.

@magda1208 masz czas na starania 7 m-c jak ja miałam mrl 47 to 5 miesiący miałam. Oczywiście możesz iść na wizytę tylko czy nie szkoda czasu dojazdu i kasy

Ostatnia edycja:
reklama
Ja proponuję kupić adapter, można też ponoć wypożyczyć słyszałam.
Czytałam, że przekładanie tylko piersiowej części pasa jest niebezpieczne dla matki, bo w razie wypadku ciało zsuwa się w dół, no ale nie będę straszyć czym to grozi:D
Ponoć zalecają zwykłe zapinanie pasa, ale ja źle się z tym czułam, szczególnie na początku ciąży, jak rajdoloszek był nisko, akurat pod pasem...
Witaj @Czajak, kochana kibicujemy:*

@dżoł, ja bym na Twoim miejscu zrobiła chyba to badanie.

@Kwiatuszekk23, czekaj na przyrost, nigdy nie wiadomo kiedy miałaś owulację przecież. Trzymaj się!

Do góry