@burczuś dobrze matulka pisze twardzielka jesteś ja bym nie ogarneła
powiem Ci , że to i lepiej... ja zaczęłam testować i co ? i nic
testuje testuje i mam dosyć tych testów ;p jutro 29dc jakoś nie czuje się ani na @ ani na ciążę xD jakoś tak mi się wydaje że
@bea25ta ma rację
u którejś musiało zaskoczyć u mnie pewnie nie więc zostałaś Ty :*
@Destino ja mam provag probiotyk i żel zawsze jak czuje ,że coś tam się zaczyna nie halo to biorę i od razu pomaga ...wiele kobiet na necie pisze ,że lekarze zapisują w ciąży . Nie martw się dzidzia sobie przybiera i też zaraz będziesz mieć taki brzusio <3 a avatar...hm zmieniłam bo taki weselszy mi się wydaje bardziej przyjazny
@nevergiveup wszystko będzie dobrze jestem tego pewna :* ale kciuki będę trzymać
a co do seriali nie wiem jakie lubisz ,ale ja obejrzałam wszystkie sezony dynastii tudorów , pamiętników wampirów , the originals , zaczeliśmy Riverdale oglądać się skończył własnie I sezon , no i ściągłam 13 powodów wszystko z M oglądamy
wg my ciągle na bierząco z filmami bo lubimy bardzo oglądać razem
@matulkaa jeju jak te tygodnie uciekają
taakie piękne są te zdjątka pierwsze takie tyci tyci niunie ...takie niesamowite i wzruszające
:*
Oj poszłabym na bete jakbym przynajmniej miała jakiś mądry cień...a nie takie nie wiadomo co ...czekam na @ , w czwartek mam wizyte bo jade po leki bo mi się kończą
@agatush dziękuję za dobre słowo :* buziakuję Was , rośnijcie zdrowo :*
@motylek1234 już coraz bliżej i będziesz tulić swoją królewnę
cudnie
ooo to mama dobrze karmi :* dobrze za to będzie mocna dziewczynka
@marshia ja po łyżeczkowaniu po 5 tygodniach , po samoistnym jakoś niecałe 5 tak mi się wydaje już nie pamiętam dokładnie . Lekarze mówią , że do 6 tygodni niby ma wrócić , jesli się martwisz idź może skontrolowac i zdecydujecie z lekarzem co będzie lepsze dla Ciebie
Jaka powinna być temp ciała przed okresem ? tak z ciekawości ... u mnie 37 ;/