reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino Kochana dziekuje za dobre slowo [emoji8] z checia bysmy sie starali ale po nastepnej @ mam miec droznosc jajowodow, moze bym chciala za duzo na raz ale chce zagadac z ginem czy po droznosci mozemy zrobic iui w tym samym cyklu.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 no właśnie czyli jak ona miała owu w 16dc i od 16 dc zaczęła z lekami ? To mogło nie współgrać :) dobrze że to wyjaśniła bo ja już nie do konca panuje nad tym co i na co i kiedy i dlaczego o_O

Anetka a to dopiero poczatki dziwnie pracującej głowy ;)

@Funia90 ale fajnie że macie filmik. Ja swojego nie mam to podzielisz się??

Każda wierzy w co chce ale ja jakoś jestem przekonana ,że @burczuś zaskoczy nas w tym tygoniu

@dzol z tego co wiem droznosc robi sie przed owulacja, wiec jesli gin bedzie normalny to nie powinno byc problemow. Moga jeszcze chciec aktualne wymazy na myko, ureo plazme i chlamydie. Wszystko zalezy od lekarza. Jest szansa ze sie uda [emoji8]

@burczus [emoji110][emoji110][emoji110] czekamy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino to odpoczywajcie duzo...przykro mi,ze ciagle Cie mecza te skurcze .
Ehh grzybica na pewno od tych antybiotykow,a bierzesz probiotyk?
Dzidzius jest dzielny i na pewno da rade,o to sie nie martw[emoji5]

@bea25ta chetnie bym sie podziila ale nie da sie go wyslac[emoji22]nawet przez facebooka nie moglam przeslac Mamie i siostrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dzol przykro mi bardzo[emoji17][emoji17][emoji17]tule Cie mocno.

@marshia mi po metylach cera sie raczej poprawila jakby[emoji4]

@Marthi mialam wlasnie pisac co u Ciebie[emoji4]
Oczywiscie ,ze sie podziele[emoji5]a niedlugo Ty przeslesz mi swoj[emoji8]

Mialam tez pisac co u @anetkruczek ale juz mnie wyprzedzila,wejdzcie na watek ze zdjeciami i same zobaczcie[emoji4]

@pixi.nova @nevergiveup a co u Was?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Funia90 dziękuję za pamięć :) Byłam w sobotę na wizycie i maluch ma już 1cm :p wygląda jak fistaszek <3 dziś 7t2d. Za 2 tygodnie kolejna wizyta :) Lecę teraz nadrobić Wasze forum i obczaić co kogo nowego :)

@bea25ta to mnie rozbawiłaś:) też chciałabym Was zaskoczyć:) ale nawet nie mam testu.nie ide kupić bo boje się chyba rozczarować. Ale pokręcona logika co? Idę zaraz na zakupy bo dostalam chyba z 50kg ogórków,więc trzeba je zrobić:) a żeby zrobić to trzeba zakupić jakieś kopry i inne sprawy;) może ma któraś ma przepis na ogórki w przyprawie grillowrj?

reklama
Do góry