reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi Hej robie zastrzyki
Dziewczyny okresu nie ma z ciekawości zrobiłam dziś test. A tam blada kreska. Byłam też na hcg Ale wynik dopiero jutro. Miał być po południu przez Internet Ale tam jest napisane brak wyników. Zaczynam się denerwować :(

reklama
@matulka super że serduszko bije niech rośnie zdrowo!
@marshia raczej powinien być już okres ja bym skonsultowala z lekarzem co jest
@roxie123 u mnie temp zawsze 37 i wiecej i w dzień co spadała pojawił się okres a jak nie spadła to była ciaza ale dopiero 33 dzień cyklu to był
Ja teraz nie testuje wczesniej niz w dzien okresu bo nigdy sie wczesniej nic nie pokazalo

@tusia404 wiem ,ze ciężko o cierpliwość , bo sama nie należę do tych co ją mają ...ale nie martw się ;* testom się nie ufa do końca te kreski raz są jasne raz ciemne raz wydaje się ,że są :p
... ważne żeby hcg rosło :) głowa do góry :*
@iveo dzięki za odp :) rano zmierzę jeszcze czy spada czy nie tam na dole i będę mieć orientację

Marshia tez czekalam na okres. Pierwszy poabiegu mialam po 36dniach a po kolejnej stracie po 42 dniach.

Motylek to duza bedziesz miec coreczke.

Mam dzis taka zgage ze ledwo zyje wiec sie wiecej nie odniose do Waszych postow

@matulkaa gratulacje[emoji5]ja mialam dzis 12t4d ale mozna robic 11t0d -13t6d to jedyny moment w ktorym widac przeziernosc karkowa ,takze wydaje mi sie ,ze powinnas zmienic termin ,no i moze nie byc widoczna kosc nosowa a to tez wazne.[emoji4]

@agatush [emoji8][emoji8][emoji8]powodzenia jutro na wizycie ,zeby rybcia byla glowkowo[emoji4]
To skoro Ty jutro wizytujesz to chyba @kas90 tez ma wizyte???dobrze pamietam?[emoji4]

@motylek1234 czesc ,dawno Cie nie bylo[emoji4]ale masz pannice [emoji4]wow niezla waga

@marshia ja po lyzeczkowaniu mialam po 28 dniach,po farmakologicznym po 26 dniach.
Moze jak nie dostaniesz to wybierz sie na kontrole

@bea25ta moze rosna wlosy dzidzi[emoji4]
Ktory macie tydzien juz ?[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@matulkaa gratulacje[emoji5]ja mialam dzis 12t4d ale mozna robic 11t0d -13t6d to jedyny moment w ktorym widac przeziernosc karkowa ,takze wydaje mi sie ,ze powinnas zmienic termin ,no i moze nie byc widoczna kosc nosowa a to tez wazne.[emoji4]

@agatush [emoji8][emoji8][emoji8]powodzenia jutro na wizycie ,zeby rybcia byla glowkowo[emoji4]
To skoro Ty jutro wizytujesz to chyba @kas90 tez ma wizyte???dobrze pamietam?[emoji4]

@motylek1234 czesc ,dawno Cie nie bylo[emoji4]ale masz pannice [emoji4]wow niezla waga

@marshia ja po lyzeczkowaniu mialam po 28 dniach,po farmakologicznym po 26 dniach.
Moze jak nie dostaniesz to wybierz sie na kontrole

@bea25ta moze rosna wlosy dzidzi[emoji4]
Ktory macie tydzien juz ?[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję ;-) a nie wiem czy @kas90 też wizytuje bo ja już teraz mam wizyty co 3 tygodnie a nie co 4 więc możliwe że za tydzień dopiero :-*

@roxie123 powiem szczerze że już psychicznie się nastawiam. Pracuje w zlobku A tam dzieci szybko łapią infekcje i je sie dźwiga. Więc wolałabym dmuchać na zimne i jak tylko.sie potwierdzi iść na zwolnienie. Tym bardziej że mam już 3 aniołki :(

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Tydzień temu wg usg wyglądało, ze jestem "przed". Ale skoro w ciągu tygodnia nic się nie zadziało, to jutro dzwonię.
Szkoda czasu ;)

reklama
Do góry