reklama
iveo
Fanka BB :)
@matulka super że serduszko bije niech rośnie zdrowo!
@marshia raczej powinien być już okres ja bym skonsultowala z lekarzem co jest
@roxie123 u mnie temp zawsze 37 i wiecej i w dzień co spadała pojawił się okres a jak nie spadła to była ciaza ale dopiero 33 dzień cyklu to był
Ja teraz nie testuje wczesniej niz w dzien okresu bo nigdy sie wczesniej nic nie pokazalo
@marshia raczej powinien być już okres ja bym skonsultowala z lekarzem co jest
@roxie123 u mnie temp zawsze 37 i wiecej i w dzień co spadała pojawił się okres a jak nie spadła to była ciaza ale dopiero 33 dzień cyklu to był
Ja teraz nie testuje wczesniej niz w dzien okresu bo nigdy sie wczesniej nic nie pokazalo
roxie123
@tusia404 wiem ,ze ciężko o cierpliwość , bo sama nie należę do tych co ją mają ...ale nie martw się ;* testom się nie ufa do końca te kreski raz są jasne raz ciemne raz wydaje się ,że są
... ważne żeby hcg rosło głowa do góry :*
@iveo dzięki za odp rano zmierzę jeszcze czy spada czy nie tam na dole i będę mieć orientację
... ważne żeby hcg rosło głowa do góry :*
@iveo dzięki za odp rano zmierzę jeszcze czy spada czy nie tam na dole i będę mieć orientację
Marshia tez czekalam na okres. Pierwszy poabiegu mialam po 36dniach a po kolejnej stracie po 42 dniach.
Motylek to duza bedziesz miec coreczke.
Mam dzis taka zgage ze ledwo zyje wiec sie wiecej nie odniose do Waszych postow
Motylek to duza bedziesz miec coreczke.
Mam dzis taka zgage ze ledwo zyje wiec sie wiecej nie odniose do Waszych postow
Funia90
@matulkaa gratulacje[emoji5]ja mialam dzis 12t4d ale mozna robic 11t0d -13t6d to jedyny moment w ktorym widac przeziernosc karkowa ,takze wydaje mi sie ,ze powinnas zmienic termin ,no i moze nie byc widoczna kosc nosowa a to tez wazne.[emoji4]
@agatush [emoji8][emoji8][emoji8]powodzenia jutro na wizycie ,zeby rybcia byla glowkowo[emoji4]
To skoro Ty jutro wizytujesz to chyba @kas90 tez ma wizyte???dobrze pamietam?[emoji4]
@motylek1234 czesc ,dawno Cie nie bylo[emoji4]ale masz pannice [emoji4]wow niezla waga
@marshia ja po lyzeczkowaniu mialam po 28 dniach,po farmakologicznym po 26 dniach.
Moze jak nie dostaniesz to wybierz sie na kontrole
@bea25ta moze rosna wlosy dzidzi[emoji4]
Ktory macie tydzien juz ?[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@agatush [emoji8][emoji8][emoji8]powodzenia jutro na wizycie ,zeby rybcia byla glowkowo[emoji4]
To skoro Ty jutro wizytujesz to chyba @kas90 tez ma wizyte???dobrze pamietam?[emoji4]
@motylek1234 czesc ,dawno Cie nie bylo[emoji4]ale masz pannice [emoji4]wow niezla waga
@marshia ja po lyzeczkowaniu mialam po 28 dniach,po farmakologicznym po 26 dniach.
agatush
Moderatorka
Dziękuję ;-) a nie wiem czy @kas90 też wizytuje bo ja już teraz mam wizyty co 3 tygodnie a nie co 4 więc możliwe że za tydzień dopiero :-*@matulkaa gratulacje[emoji5]ja mialam dzis 12t4d ale mozna robic 11t0d -13t6d to jedyny moment w ktorym widac przeziernosc karkowa ,takze wydaje mi sie ,ze powinnas zmienic termin ,no i moze nie byc widoczna kosc nosowa a to tez wazne.[emoji4]
reklama
Podziel się: