reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha mocno trzymam kciuki,moze jednak cos sie pojawi skoro po 5 min widac bylo leciutki cien[emoji5]
@burczus@roxie123 za Was oczywiscie tez trzymam kciukasy mocniutko[emoji5]

Dziewczyny mam pytanko bo teraz tak zaczelam kminic czy moj wynik z antykoagulantu tocznnia jest dobry czy moze watpliwy?
Moze ktorejs z Was z nudow chcialoby sie zajrzec do swojej dokumentacji[emoji4]
Wynik 29,7(31-44) nie stwierdzono obecnosci la
Bede wdzieczna[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funiu, ja się słabo znam, ale wynik masz niziutki, więc chyba ok. Ja mam 38,5 przy normie do 40 i lekarka zwróciła mi uwagę, że to już górna granica normy.

Funia wydaje mi się ze prawidłowy skoro w widelkach. Ja mam minimalnie przekroczony i jeden powiedział ze to i tak w normie a drugi że jak jest poza to jest poza i nie jest. Ale zaczekaj na odpowiedzi bardziej biegłych w temacie koleżanek [emoji4]
Edit teraz przejrzałam się dokladniej (jestem w pracy) ty bie jesteś w widelkach. Później sprawdzę jak mam ja bo też nie pamietam dokładnie wyniku.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie dlatego ,ze nie jestem w widelkach to zastanawiam sie jak sie odczytuje wynik[emoji4]to mnie jakos zmylilo.
@martaha123 bylabym bardzo wdzieczna jakbys zerknela potem[emoji4]

Kurcze od kilku dni w ogole nie czuje podbrzusza,zadnego rozciagania,a wczesniej bylo.ehh ciagle jakies problemy

Witam się ze wszystkimi z ranka :-)
@magda1208 ja od prawie dwòch tygodni jestem na immunosupresantach i od tego czasu walczę z infekcjami masakra jakaś.......jeszcze półtora tygodnia i odstawiam leki, potem powtorka LCT i zobaczymy jaki wynik. W lipcu mam też histeroskopie (szczerze troche sie stracham bo to na żywca:confused:)
A ty juz testowałaś? @burczuś @bertha @roxie123 za dwie porzadne kreseczki , ktos jeszcze testuje? @matulkaa super przyrost bety, @Destino piękne masz to zdjęcie kropka , ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze i sie trzymacie. @Funia90 dobrze ze u ciebie mniej plamien.

Jak ja żywca !!!! ????? Histeroskopi nie robi się na żywca i nigdy się na to nie zgadzaj bo to bardzo boli i mogą cię uszkodzić . Absolutnie się nie zgadzaj bez ogólnego znieczulenia !!!
Kto ci w ogóle powiedział ze zrobi ci to na żywca ?!!! Co za sadysta !
Rozumie HSG na żywca ale nie histero ?!
To boli i przy każdym twoim ruchu mogą ci coś przeciąć , uszkodzić .

Ja miałam 2 histero i każde było w znieczuleniu ogólnym .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
Dziękuję za wsparcie dziewczyny ;*
U mnie beta 0.2 12dpo 26dc także nie udało się [emoji24]
Progesteron 10.7 niski jakiś... ov miała byc 14dc ale moze jajeczko nie pękło? Eh a dupka biorę i tak niski co poradzić na to ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 [emoji24][emoji24][emoji24]
Bardzo mi smutno[emoji32][emoji32]
Ps dupek dziala ale nie wyjdzie w wyniku.

@kas90 pocieszylas mnie,moze moja macica rozciaga sie w ukryciu,ale w poprzednich ciazach czulam

Do góry