reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@asia669, ale fikał nóżkami! Co tam u was? Mały grzeczny?

FUniu, tez na początku swirowałam, że nic nie czuję. Masz teraz duzo progesteronu to macica ma lżej

Ja jestem zakochana po uszy w mojej maleńkiej! Ale już wiem, że ten lęk o nią to do konca zycia mnie nie opuści i to poczucie odpowiedzialności... Taka rola matki :D
Od kilku dni już nie biorę dupka a w przyszłym tyg juz encorton odstawiam. @Porzeczka1234, a ty kiedy?
Moja siostra na dniach będzie rodzić, także czekamy wszyscy na Piotrusia. Nie mogę się doczekać. Mieszkamy kilka domow od siebie, wiec będę stalym gosciem i przy okazji co nieco się przy noworodku nauczę.
Też macie taki lęk, że nie będziecie się umiały zając malenstwem??

@marzycielka81, przykro mi. Wiadomo czemu jajko nie uroslo?

reklama
@kas90 najwiekszy stres bedzie chyba u mnie do momentu dopki nie mine okresu w ktorym odchodzily moje Aniolki.
Czyli 10 tydzien.
Ale postaram sie uspokoic po prenatalnych[emoji4]
Lek bedzie juz zawsze,to wpisane w nasza nature[emoji4]
A Ty kochana nie wrzucilas zdjecia malej,no chyba ,ze nie chcesz dzielic sie swoim skarbem to rozumiem[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kas90 nie wiadomo. Gin powiedzial tylko, ze musze przyjsc dokladnie 3 dnia cyklu. Ze tylko tego dnia mozna ocenic jajko i endometrium w stosunku do calego cyklu. Postanowic ktore hormony zbadac. Czulam od kilku cykli ze jest nie tak. Sluz byl dziwny. Teraz wierzylam ze moze byc inaczej bo byl skok temperatury:-( a co do maluszka dasz rade. Lek jest naturalny. Potem Potem porodzie przychodzi wielka milosc sama zobaczysz.

Swoja droga chyba po prostu los pokazuje, ze nie mam miec drugiego dziecka.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@asia669, ale fikał nóżkami! Co tam u was? Mały grzeczny?

FUniu, tez na początku swirowałam, że nic nie czuję. Masz teraz duzo progesteronu to macica ma lżej

Ja jestem zakochana po uszy w mojej maleńkiej! Ale już wiem, że ten lęk o nią to do konca zycia mnie nie opuści i to poczucie odpowiedzialności... Taka rola matki :D
Od kilku dni już nie biorę dupka a w przyszłym tyg juz encorton odstawiam. @Porzeczka1234, a ty kiedy?
Moja siostra na dniach będzie rodzić, także czekamy wszyscy na Piotrusia. Nie mogę się doczekać. Mieszkamy kilka domow od siebie, wiec będę stalym gosciem i przy okazji co nieco się przy noworodku nauczę.
Też macie taki lęk, że nie będziecie się umiały zając malenstwem??

@marzycielka81, przykro mi. Wiadomo czemu jajko nie uroslo?
Kasiu, mały daje czasem popalić.
Chociaż dziś w sklepie pełnym ludzi tak mi się rozwrzeszczał, że osobną kasę dla nas otworzyli. Potem jak wyszliśmy ze sklepu to sam się uspokoił. Jest bardzo charakternym niemowlaczkiem. Dziś jednak większość czasu miał dobry dzień i każdemu uśmieszki rozsyłał [emoji2]

mhsv3e5ez4n46979.png

@kas90 najwiekszy stres bedzie chyba u mnie do momentu dopki nie mine okresu w ktorym odchodzily moje Aniolki.
Czyli 10 tydzien.
Ale postaram sie uspokoic po prenatalnych[emoji4]
Lek bedzie juz zawsze,to wpisane w nasza nature[emoji4]
A Ty kochana nie wrzucilas zdjecia malej,no chyba ,ze nie chcesz dzielic sie swoim skarbem to rozumiem[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chciałam wrzucić, ale nie mogłam wgrać zdjęcia do mojego albumu, nie wiem dlaczego (nie umiem inaczej dodać zdjecia nie wgrywając wcześniej do albumu:D) :( Myslałam, że przepełniony i pousuwałam stare zdjęcia, ale nie pomogło. Może @nafoczka poratuje i wrzuci zdjęcie stópki, które jej wysłałam?:D

@asia669, chciał mamie zakupy ułatwić:D

Hej dziewczyny i jednak tak jak myślałam przyjechała ciotka z Ameryki czerwona limuzyna :frown: idzie się załamać kolejny miesiąc i nic :(
@asia669 śliczy syn rośnie jak na drożdżach tylko takie myśl jeszcze trzymają nas, które się staramy ;)

Asia słodziak z Twojego synka [emoji8]
@Funia90 wracając do tocznia to ja mam inne normy bo od 4 do 20 a moj wynik 36 więc wcale nie taki minimalny. Na to wg gin mam clexane. Oczywiście jeśli dobrze pamiętam. [emoji6]
@tusia404 przykro mi że się nie udało... trzymam kciuki za kolejny cykl.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry