reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Roxie przykro mi.
Bertha moze jutro cos wyjdzie.
Mala ja tez mialam histeroskopie w narkozie i jestem zdziwiona ze proponuja bez narkozy
Wielka d:-( pecherzyk nic nie urosnal od poniedzialku. Endometrium z 8mm zrobilo sie na 6 i zapadlo. Nie mam zadnych szans na ciaze w tym miesiacu. Plan dzialania jest taki, ze 1 dnia cyklu dzwonie i 3 dnia mam przyjsc na usg. Wg tego co wyjdzie na usg decyzja o badania hormonalnych i stymulacji cyklu. Wyc mi sie chce
Bertha moze jutro cos wyjdzie.
Mala ja tez mialam histeroskopie w narkozie i jestem zdziwiona ze proponuja bez narkozy
Wielka d:-( pecherzyk nic nie urosnal od poniedzialku. Endometrium z 8mm zrobilo sie na 6 i zapadlo. Nie mam zadnych szans na ciaze w tym miesiacu. Plan dzialania jest taki, ze 1 dnia cyklu dzwonie i 3 dnia mam przyjsc na usg. Wg tego co wyjdzie na usg decyzja o badania hormonalnych i stymulacji cyklu. Wyc mi sie chce
Ostatnia edycja:
@roxi progesteron wskazuje ze owulacja byla. Jak jest powyzej 6 to wskazuje na owulacje
@marzycielka81 tak mi przykro. Dobrze ze lekarz sie nie poddaje. Poplacz, odstresuj sie a w nowym cyklu do dziela. Pamietam jak ja czekalam, kazdy mc, kazdy test ciazowy... do was tez dotrze cud. Tego ci zycze
@bertha a moze zmien test na jakis z apteki o czulosci 10. Mnie facell oszukiwaly i czesto byly zepsute wiec w koncu kupilam zwykly i jak widzialas wyszedl w porzadku.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@marzycielka81 tak mi przykro. Dobrze ze lekarz sie nie poddaje. Poplacz, odstresuj sie a w nowym cyklu do dziela. Pamietam jak ja czekalam, kazdy mc, kazdy test ciazowy... do was tez dotrze cud. Tego ci zycze
@bertha a moze zmien test na jakis z apteki o czulosci 10. Mnie facell oszukiwaly i czesto byly zepsute wiec w koncu kupilam zwykly i jak widzialas wyszedl w porzadku.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
roxie123
@Destino serio?? Aha... dziś mam 11 lub 12 d po tak obstawiam a beta 0.2 już nie ma możliwości żeby się coś cudem zmieniło??? Moje wcześniejsze ciąże zawsze wychodziły w 29 dniu :/ poza tym miałam nieregularne cykle lekarz na wizycie powiedział a był to 12dc ze wygląda ze ov za 2dni .
Mam biały mleczny śluz nie mam sucho jak przed @ bolą mnie jajniki . I zglupialam ;(
Już nawet nie chodzi o to ze pierwszy cykl dopiero tylko ze odstawiłam leki i chciałam się poprzytulac z M na pocieszenie a naczytalam się w internetach ze niektórym też nie wychodziło w 11czy 12 dpo tylko w 14 ... eh
Uświadomić mnie proszę ze skoro taki wynik już nic się zdarzyć nie może!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam biały mleczny śluz nie mam sucho jak przed @ bolą mnie jajniki . I zglupialam ;(
Już nawet nie chodzi o to ze pierwszy cykl dopiero tylko ze odstawiłam leki i chciałam się poprzytulac z M na pocieszenie a naczytalam się w internetach ze niektórym też nie wychodziło w 11czy 12 dpo tylko w 14 ... eh
Uświadomić mnie proszę ze skoro taki wynik już nic się zdarzyć nie może!
roxie123
@Destino no tak właśnie hehe chciałam żeby mi ktoś do rozumu nagadal masz na papierze to amen łobuz jesteś [emoji14] teraz jak się @ spóźni to już wg będzie cyrk. Leki odstawiłam wszystkie. Umyłam największe okno w domu . Niech się dzieje wola nieba
magda1208
Ostatnia edycja:
reklama
Funia90
@asia669 [emoji7][emoji7][emoji7]zakochalam sie[emoji5]
@Liluli niby wiem ,ze kazda ciaza jest inna a i tak swiruje[emoji16]dzieki[emoji4]
@marzycielka81 przykro mi,trzymam kciuki za nastepny cykl
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Liluli niby wiem ,ze kazda ciaza jest inna a i tak swiruje[emoji16]dzieki[emoji4]
@marzycielka81 przykro mi,trzymam kciuki za nastepny cykl
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: