reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi gratuluję kariotypów!!! :D:D teraz tylko ja zostałam z niepewnością ahhh
@Funia90 Tak się cieszę, że twoja dzidzi cała i zdrowa!!!!!!!! To cudownie. Dbaj o siebie i leż dzielnie ;)
@Destino a u Ciebie jak samopoczucie?
Ja rozpoczełam kurację glucophage, póki co pół tabletki 500 mg i czuje się super! Nastawiałam się na jakiś armagedon a zupełnie nic nie czuję. Szkoda tylko, że nie można nawet winka się napić.. Tak okazjonalnie dziewczyny pozwalałyście sobie czy raczej nie? Nie mówię o piciu na codzień i w dużych ilościach. Niedługo mam spotkanie z przyjaciółkami i ciężko będzie się powstrzymać bo widzimy się dwa razy w roku :p:p

@burczuś trzymam kciuki żeby się udało
@roxie123 powodzenia!
@bertha życzę małego cudziku i zmarnowanych 400 zl
Dziewczyny na pewno się uda jak nie teraz to już niedługo!
To forum daje dużo nadziei.

U mnie owulacja w 20 dniu cyklu chyba nic ciekawego takie cykle wydaje mi się że jakieś gorsze są niż że wcześniejsza owulacja. Jak myślicie?

@Destino, pyszności!
Ja dziś byłam na zakupach na targu, w Lidlu i Biedronce i wydałam 300 zł na żarcie :oops:
Ale za to teraz robię gulasz wołowy (hemoglobina!) z winem, do tego placki ziemniaczane i sałata (prosto z naszego pola) ze śmietaną.

@bertha, ja Ci jednak życzę, żeby te 400 zł się zmarnowało:D
@burczuś, dalej trzymamy kciuki!
@matulkaa, jak tam?
@nafoczka, no wstawiaj to zdjęcie, jak się wylaszczyłaś! Niech wszystkie zobaczą:D

@kas90 jutro się dowiem [emoji56] dziś walczyłam żeby logistycznie ogarnąć jutrzejszy świąteczny dzień. Wcisnęłam się na jutro rano na monitoring do P, zeby podał mi leki, a wcześniej o 6 rano, pędzę do lokalnego laboratorium, udało mi się zorganizować badanie bety w Boże Ciało w mojej pipidówie. Brawo ja [emoji5] wczoraj się cieszyłam, a dziś już umieram ze strachu

@bertha ja też nie żałowałabym tych 400, gdyby jednak zdarzył się cud, czego ci gorąco życzę. @Destinio przecież też już szykowała się na wizytę w klinice [emoji16] a tu proszę niespodzianka

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
matulkaa a doktor podał Ci accofil w owulację ? czy dopiero teraz będziesz mieć pierwszy zastrzyk :)?
No właśnie kompletnie nie wierzył w ten cykl (zresztą nie dawał mi nadziei, że szybko zajdę ze względu na moje niskie AMH, zawsze mi powtarza: jeszcze taka młoda, a taka brzydka rezerwa [emoji13], a tu niespodzianka) jadę jutro na podanie accofilu i po wszystkie leki, bo na razie jadę tylko na Acardzie i Duphastonie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
No to masz ogromne szczęście !! I bardzo dobrze :) !!
Ja właśnie będę startować w tym miesiącu znowu i zastanawiam się znowu nad tym lekiem :D napisz jak będziesz się czuła :D

reklama
Do góry