reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala Aaaa dobra daje na wstrzymanie na razie jeszcze mam czas @dopiero w nd albo pon ostatnio test mi wyszedł w 27dc więc nie będę cyrkowac :) na bete mogę iść w piątek bo jak mi teraz wyjdzie niżej 5 to też sobie będę gadać ze za szybko poszłam xD

Odezwę się do Was jak ochlonę nie wiem kiedy to będzie ...moze faktycznie mam zwidy :( ale na pewno dobiło mnie to testowanie a mogłam poczekać bo ostatnio było to samo zrobiłam chyba z 12 testów az wyszedł pozytywny :/ niestety moja niecierpliwość wygrała teraz bede się zastanawiała jeszcze bardziej ...
Dobra moje drogie idę nie wiem kiedy wrócę ... jak przetrwam ten czas to dam znać...buziaki ;**

Ostatnia edycja:
@roxie123 zrób betę, jesteś 10 dni po owulacji, tak jak ja wczoraj. Naprawdę szkoda nerwów, uspokoisz się dziewczyno!
Ja tam cień cienia widzę [emoji5]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 Jesli bierzesz duphaston to spokojnie wynik progesteronu jest miarodajny. Duphaston to sztuczny progesteron - w przeciwieństwie do luteiny - i nie zaburza wyniku.
Litwina owszem - zmienia wynik.
Taka ciekawostka z pierwszej ręki z kliniki leczenia niepłodności - tez miałam wątpliwości po co robić, skoro faszeruje die dupkiem.
Ja bym betę robiła 10 dpo. Skoro ja zawsze robiłam w 12 i wychodziła już rzędu 70-80, to w 10 pewnievtez wyjdzie więcej niż 5.
A test tak szybko - nie.... szkoda wywalać kasę w błoto
Trzymam kciuki

@Liluli oj tak ,domyslam sie ,ze im pozniej tym wieksze obawy[emoji4]ale coz taka rola Matki[emoji5]
A Ty za miesiac rodzisz z tego co widze po suwaczku[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na 4.07 mam wstepny termin CC ale mam nadzieje ze Malutki sie jednak obrocil i bedzie SN ale dzisiaj sie wszystkiego dowiem na wizycie.

Roxie kciuki zacisniete [emoji110][emoji110]

reklama
Do góry