reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jestem po wizycie.
Wiele sie nie dowiedzialam,jedynie tyle ,ze potwierdzilam obecnosc krwiaka.
Czy jest duzy?ostatecznie nie wiem,pokazywal mi go ale ja widzialam szare plamy,niby mniejszy niz ciaza ale mi wydawal sie wiekszy.
W kazdym razie krwawienie mam obfite.
Co do lekow:dostalam cyklonamine 3x1 ,dupka mam brac 3x2 dopoki krwawienie nie minie a potem luteine dopochwowa 2x1 ale nie wiem czy nie zostane przy polaczeniu dupka i lutki ,tylko dupka zwieksze na 3x1 plus luteina 2x1 .
Mam lezec i sie dostosuje do tego,obym nie umarla smiercia glodowa[emoji4]
Nie wiem jak to bedzie ,ale najwyzej bede zamawiac obiady do domku.
Karty ciazy mi nie zalozyl,bo nie wiadomo co bedzie,wczesniej zakladal mi od razu jak bylo serduszko.

Czuje ,ze bedzie mi sie dluzyc ten czas,oby bylo dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funia trzymam kciuki. Odpoczywaj.

Magda gratuluje mrl.

Marthi gratuluje

Pixi.nova chodze do dr Kubiaczyk. Jestem na etapie, ze mielismy sie starac a dzis padlo podejrzenie endometriozy. Wyc ki sie chce.

Marthi na usg lekarz zobaczyl i twierdzi, ze to torbiel endometrialna. Za tydzien nastepna wizyta i usg.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 ale chyba z endo można, a nawet należy się starać i to jak najszybciej. Rany julek, u Ciebie to zawsze kurna coś [emoji20] trzymam kciuki, żeby ten pech sobie poszedł, a kysz a kysz [emoji8]

@Funia90 leż plackiem kobieto [emoji8]

@magda1208 gratulacje i zazdro z powodu MLR. Możesz powiedzieć czy miałaś dodatnie ANA, ile szczepień zaliczyłaś u Maliny i czy były pullowane czy od dawcy?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Witajcie Dziewczyny! Cały czas Was podczytuje, mocno trzymam kciuki i każdej kibicuje tylko trochę weny mi brak na pisanie i czasu. Intensywny moment mamy bo a to ten remont i zmiana auta i przyznam szczerze że zwyczajnie nie mam siły do Was napisać. Momentami dopada mnie jakiś spadek emocjonalny - boję się czy z Małą wszystko ok. Wiem że to głupie ale powoli szykujemy wyprawkę dla Małej i pomimo tego że jestem osobą wierzaca i nie w głowie mi zabobony czuje jakiś niepokój... Że za bardzo się spieszę? Eh te hormony.

Co do Lidla też dzisiaj wybrałam się na lowy i udało mi się zdobyć spodnie ciążowe i ta maxi spódnice ;-D będę miała w czym chodzić :-)

@Funia90 i @Destino cały czas mocno za Was kciukam niech Wasze Bąbelki rosną zdrowo!!!

Całuje wszystkie Brzuchatki, trzymam kciuki za staraczki, pozdrawiam już te rozpakowane ;-)

@Funia90 leż kochana mnie mąż przynosił np warzywa do obrania na sałatkę i miałam robotę robiłam sałatki w łóżku mężowi dawalam listę co kupić i myk wszstko do łóżka. Zamawiaj obiady do mnie kolezanki z pracy i nie pracy przychodziły sprzatały gotowały siedzialy ze mną robiły zakupy plakałam ale lezalam nie widziałam w ogóle wiosny.

@marzycielka81 ty to masz pecha to wcześniej lekarz nie widział tej torbieli strasznie mi przykro bo ciągle coś u Ciebie

@agatush który tydzień masz?

@magda1208 cykl wyreguluje ci gin nie martw się

@czarna_mala Mam nadzieję , że babka się nie pomyliła bo udzieliła mi informacji telefonicznie. Ponieważ mieli problem z internetem. Jutro mam otrzymać email. Miałam trzy szczepienia od męża i teraz jedno doszczepianie również dawcą był mąż. Co do badań napiszę jutro.
@Funia90 Będzie dobrze leż i wypoczywaj.
@Porzeczka1234 :)
@kas90:)
@Marthi Gratuluję.

Ostatnia edycja:
@czarna_mala Mam nadzieję , że babka się nie pomyliła bo udzieliła mi informacji telefonicznie. Ponieważ mieli problem z internetem. Jutro mam otrzymać email. Miałam trzy szczepienia od męża i teraz jedno doszczepianie również dawcą był mąż. Co do badań napiszę jutro.
Eee no raczej, że się nie pomyliła ;) fajnie, bardzo się cieszę :) ciekawe na jakiej zasadzie Ty masz kolejną szczepionke od Małża, a ja dwie pullowane po pierwszej serii szczepień :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Witam!
2 tygodnie temu przeszłam zabieg przerwania ciąży obumarłej w 11 tc.
Dzis przyszły wyniki badań genetycznych...
MTHFR C677T - hererozygota.
Jak wasi lekarze sobie z tym poradzili na etapie starań o kolejne maleństwo?

Drugi wynik bardziej dołujący- z tkanek po poronieniu- trisomia genu 21...

Macie jakies doświadczenia?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@czarna_mala Miałam trzy pierwsze szczepionki od męża po nich wynik MRL 42,8 . Później zielone światło . Nie udało się zajść w ciążę i teraz miałam doszczepianie jedną szczepionką od męża i MRL67%. Nie rozmawiałam z profesorem bo nie było okazji.

reklama
@Funia90 leż kochana mnie mąż przynosił np warzywa do obrania na sałatkę i miałam robotę robiłam sałatki w łóżku mężowi dawalam listę co kupić i myk wszstko do łóżka. Zamawiaj obiady do mnie kolezanki z pracy i nie pracy przychodziły sprzatały gotowały siedzialy ze mną robiły zakupy plakałam ale lezalam nie widziałam w ogóle wiosny.

@marzycielka81 ty to masz pecha to wcześniej lekarz nie widział tej torbieli strasznie mi przykro bo ciągle coś u Ciebie

@agatush który tydzień masz?

@magda1208 cykl wyreguluje ci gin nie martw się
@Porzeczka1234 26t5d :-*

Do góry