reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 bierzesz dupka on jest na wchłanianie też krwiaków. Powodzenia i żebyś zaraz nie marzyła lecieć do kolejnego tylko do łóżka i wylegiwać a krawiak niech zniknie a kysz!! To macie z Destino duecik , strasznie Wam współczuję stresów.

Edit. doczytałam że masz 2x1 przy krwawieniach możesz wziąść 4 na raz.

@marzycielka81 Ej nie przejmuj się endometrioza to nie wyrok ja miałam usunęłam było ok .Tylko że to kolejny zabieg ehh

@ovli22 co za piękne miejsce ale będzie ładny kolor od razu będziesz się w londynie wyróżniać

reklama
@Funia90 musisz leżeć plackiem, do tego dupaston 3x2 i luteina 2x1, ja brałam też cyclo3fort zamyka naczynia krwionośne pomaga na krwiaki oraz ACC taki lek na kaszel tez ponoc pomaga, krwawilam zywa krwia. I acard bierz co trzeci dzien. Współczuję stresow ale musi być dobrze wierz w to....
@magda1208 piękny MLR, chciałabym i.ja doczekać takiego wyniku. Kciuki za staranka

@Funia90 musisz leżeć plackiem, do tego dupaston 3x2 i luteina 2x1, ja brałam też cyclo3fort zamyka naczynia krwionośne pomaga na krwiaki oraz ACC taki lek na kaszel tez ponoc pomaga, krwawilam zywa krwia. I acard bierz co trzeci dzien. Współczuję stresow ale musi być dobrze wierz w to....
@magda1208 piękny MLR, chciałabym i.ja doczekać takiego wyniku. Kciuki za staranka

Dziewczyny jestem! Trudno mi będzie nadrobić 4 dni, bo piszecie i piszecie:)
Proszę więc kogoś by mi skrócił wydarzenia z tych dni. Czy u wszystkich początkujących ciąż ok? Wizyty dalsze ok? Kto sie starał-były boboseksy?
Ktoś tu nowy jest-witaj:) postaram sie doczytać Twoją historie.
Byłam na wyjeździe.mega męczącym,ale maż był ze mną. Bobosexy były w środe czwartek i piatek. Zastrzyk ovitrelle dostalam w czwartek. Oby pykło.oby któryś z pływaków dopłynął do celu.choć owulacji nie czułam,ale może to przez to,że skupiłam sie na innym bolu -fizycznym;) wędrowałam po Tatrach;) cycków wogóle nie czuję a każdy poprzedni cykl czułam od owu do miesiaczki. Ciekawe to pokiełbaszenie u mnie...
Sorki że tyle o sobie,ale jutro postaram się choć troszkè nadrobic.

Dziewczyny jestem! Trudno mi będzie nadrobić 4 dni, bo piszecie i piszecie:)
Proszę więc kogoś by mi skrócił wydarzenia z tych dni. Czy u wszystkich początkujących ciąż ok? Wizyty dalsze ok? Kto sie starał-były boboseksy?
Ktoś tu nowy jest-witaj:) postaram sie doczytać Twoją historie.
Byłam na wyjeździe.mega męczącym,ale maż był ze mną. Bobosexy były w środe czwartek i piatek. Zastrzyk ovitrelle dostalam w czwartek. Oby pykło.oby któryś z pływaków dopłynął do celu.choć owulacji nie czułam,ale może to przez to,że skupiłam sie na innym bolu -fizycznym;) wędrowałam po Tatrach;) cycków wogóle nie czuję a każdy poprzedni cykl czułam od owu do miesiaczki. Ciekawe to pokiełbaszenie u mnie...
Sorki że tyle o sobie,ale jutro postaram się choć troszkè nadrobic.
To updejtujac co u mnie:
U mnie bobosexow brak, a owu tuż tuż a może już dzisiaj była.. dzisiaj wzdęta byłam wiec myśle ze mogła być dzisiaj popołudniu albo niedługo będzie. Mężowi zapowiedziałam ze ma dzisiaj zalać foremkę. Także padnięty wróci zaraz do domu i muszę go jakoś ...postawić na nogi ;) także dzisiaj urządzam środę!
Byłam tez dzisiaj na akupunkturze, miałam zabieg na owu. Do tego dostałam taka króciutka igielke 2mm w ucho w punkt jakiś związany z owu na 3 dni! Dziwactwo to wszystko :) ale tak sobie postanowiłam ze będę wierzyła ze to działa. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@funia, bardzo Ci wspólczuję. Musisz lezec plackiem non stop. Ma ci kto pomoc? Tzn doniesc posilek itp? I brac progesterony na wchłonięcie. Skąd się biorą te krwiaki:(

@magda1208, super mlr!
@ovli22, ale widoczki!!!

MY dzisiaj paliliśmy sobódkę!
A rano byłam w ciuchu i kupiłam sliczną sukienkę na lato za 29 zl :)

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa MRL to jedno z czego się cieszę . Martwią mnie te cykle.
@burczuś Powodzonka
@bertha Udanych wojaży )).
@mała79 Kochana będziesz miała piękny MRL musisz tylko trochę dłużej powalczyć. Mój przykład pokazuje , że sam MRL to nie wszystko .

reklama
Ovli udanego wypoczynku!!!!

Pixi Dziekuje kochanie! [emoji8]

Funia, bardzo mi przykro :( badz dobrej mysli. Mocno Wam kibicuje. [emoji8]

Marzycielka - podejrzenie? Mam nadzieje ze sie okaże błędne i wszystko sobie ogarniesz!!! [emoji8]

Kas90 co oznacza palenie sobódki? [emoji28] nigdy nie słyszałam o tym :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry