reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 bierzesz dupka on jest na wchłanianie też krwiaków. Powodzenia i żebyś zaraz nie marzyła lecieć do kolejnego tylko do łóżka i wylegiwać a krawiak niech zniknie a kysz!! To macie z Destino duecik , strasznie Wam współczuję stresów.

Edit. doczytałam że masz 2x1 przy krwawieniach możesz wziąść 4 na raz.

@marzycielka81 Ej nie przejmuj się endometrioza to nie wyrok ja miałam usunęłam było ok .Tylko że to kolejny zabieg ehh

@ovli22 co za piękne miejsce ale będzie ładny kolor od razu będziesz się w londynie wyróżniać

reklama
@Funia90 musisz leżeć plackiem, do tego dupaston 3x2 i luteina 2x1, ja brałam też cyclo3fort zamyka naczynia krwionośne pomaga na krwiaki oraz ACC taki lek na kaszel tez ponoc pomaga, krwawilam zywa krwia. I acard bierz co trzeci dzien. Współczuję stresow ale musi być dobrze wierz w to....
@magda1208 piękny MLR, chciałabym i.ja doczekać takiego wyniku. Kciuki za staranka

@Funia90 musisz leżeć plackiem, do tego dupaston 3x2 i luteina 2x1, ja brałam też cyclo3fort zamyka naczynia krwionośne pomaga na krwiaki oraz ACC taki lek na kaszel tez ponoc pomaga, krwawilam zywa krwia. I acard bierz co trzeci dzien. Współczuję stresow ale musi być dobrze wierz w to....
@magda1208 piękny MLR, chciałabym i.ja doczekać takiego wyniku. Kciuki za staranka

Dziewczyny jestem! Trudno mi będzie nadrobić 4 dni, bo piszecie i piszecie:)
Proszę więc kogoś by mi skrócił wydarzenia z tych dni. Czy u wszystkich początkujących ciąż ok? Wizyty dalsze ok? Kto sie starał-były boboseksy?
Ktoś tu nowy jest-witaj:) postaram sie doczytać Twoją historie.
Byłam na wyjeździe.mega męczącym,ale maż był ze mną. Bobosexy były w środe czwartek i piatek. Zastrzyk ovitrelle dostalam w czwartek. Oby pykło.oby któryś z pływaków dopłynął do celu.choć owulacji nie czułam,ale może to przez to,że skupiłam sie na innym bolu -fizycznym;) wędrowałam po Tatrach;) cycków wogóle nie czuję a każdy poprzedni cykl czułam od owu do miesiaczki. Ciekawe to pokiełbaszenie u mnie...
Sorki że tyle o sobie,ale jutro postaram się choć troszkè nadrobic.

Dziewczyny jestem! Trudno mi będzie nadrobić 4 dni, bo piszecie i piszecie:)
Proszę więc kogoś by mi skrócił wydarzenia z tych dni. Czy u wszystkich początkujących ciąż ok? Wizyty dalsze ok? Kto sie starał-były boboseksy?
Ktoś tu nowy jest-witaj:) postaram sie doczytać Twoją historie.
Byłam na wyjeździe.mega męczącym,ale maż był ze mną. Bobosexy były w środe czwartek i piatek. Zastrzyk ovitrelle dostalam w czwartek. Oby pykło.oby któryś z pływaków dopłynął do celu.choć owulacji nie czułam,ale może to przez to,że skupiłam sie na innym bolu -fizycznym;) wędrowałam po Tatrach;) cycków wogóle nie czuję a każdy poprzedni cykl czułam od owu do miesiaczki. Ciekawe to pokiełbaszenie u mnie...
Sorki że tyle o sobie,ale jutro postaram się choć troszkè nadrobic.
To updejtujac co u mnie:
U mnie bobosexow brak, a owu tuż tuż a może już dzisiaj była.. dzisiaj wzdęta byłam wiec myśle ze mogła być dzisiaj popołudniu albo niedługo będzie. Mężowi zapowiedziałam ze ma dzisiaj zalać foremkę. Także padnięty wróci zaraz do domu i muszę go jakoś ...postawić na nogi ;) także dzisiaj urządzam środę!
Byłam tez dzisiaj na akupunkturze, miałam zabieg na owu. Do tego dostałam taka króciutka igielke 2mm w ucho w punkt jakiś związany z owu na 3 dni! Dziwactwo to wszystko :) ale tak sobie postanowiłam ze będę wierzyła ze to działa. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@funia, bardzo Ci wspólczuję. Musisz lezec plackiem non stop. Ma ci kto pomoc? Tzn doniesc posilek itp? I brac progesterony na wchłonięcie. Skąd się biorą te krwiaki:(

@magda1208, super mlr!
@ovli22, ale widoczki!!!

MY dzisiaj paliliśmy sobódkę!
A rano byłam w ciuchu i kupiłam sliczną sukienkę na lato za 29 zl :)

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa MRL to jedno z czego się cieszę . Martwią mnie te cykle.
@burczuś Powodzonka
@bertha Udanych wojaży )).
@mała79 Kochana będziesz miała piękny MRL musisz tylko trochę dłużej powalczyć. Mój przykład pokazuje , że sam MRL to nie wszystko .

reklama
Ovli udanego wypoczynku!!!!

Pixi Dziekuje kochanie! [emoji8]

Funia, bardzo mi przykro :( badz dobrej mysli. Mocno Wam kibicuje. [emoji8]

Marzycielka - podejrzenie? Mam nadzieje ze sie okaże błędne i wszystko sobie ogarniesz!!! [emoji8]

Kas90 co oznacza palenie sobódki? [emoji28] nigdy nie słyszałam o tym :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry