czarna_mala
Fanka BB :)
@Destino wypoczęłaś na działeczce?
A ja dziś po pullowanych. Powiedzcie mi szczepionkowe dziewczyny, jak wy kuźwa znosicie ten ból przy podawaniu tej szczepionki. Ja nie wiem czy tylko mnie to tak boli, że przy ostatnich dwóch wkłuciach czuję kropelki potu na całym ciele? Może ja mam jakąś dziwną skórę? Reakcję obronną dlatego to MLR nie rośnie? Nie wspominając już, że dziś poleciało mi tyle krwi, że chyba połowa to wypłynęła [emoji15]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
No to teraz kciuki za zalewanie foremki [emoji110] [emoji110]Ja juz po wizycie. Pecherzyk 21x20. Zrobil zastrzyk, jutro w nocy owu. W czwartek mam zrobic progesteron, wynik wyslac mu smsem, stwierdzi czy mam brac luteine czy nie. Pytalam co w razie poz. testu czy brac clexan,encorton itp. To tylko powiedzial ze przyjsc od razu do niego.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki za Ciebie. Moje dwie znajome pacjentki Lewandowskiego są w ciąży lub urodziły [emoji6] życzę Ci tego samego z całego serca [emoji8]My umówiliśmy wizytę w nOvum do Lewandowskiego na 14.06. Także czekam na wizytę i ciekawa jestem czy coś ciekawego usłyszymy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehhehe[emoji23]@bea
Oczywiście że z niej gimnastyczka
I mam tylko nadzieje, że nie będzie taka zbereżna jak ja i Ty
Zboczuszku [emoji23]To ja ta zboczuch powiem Ci / Wam ze jestem w 12 tyg i bzyk był u mnie 4 razy ale chyba raz było suuper a reszta taka ło bo w głowie miałam stracha więc postanowiłam że od męża z dala może dzieki snom bedę mieć lepsze orgazmy niż na żywo
Ja bym profilaktycznie brała heparyne, acard i metyle. Badałaś homocysteine?Dziewczyny wiem, że macie ogromną wiedzę w zakresie MTHFR więc podpytuję. Otrzymałam dzisiaj wynik i wyszło mi MTHFR 1298A- C układ heterozygotyczny. Czy można uznać, że to przyczyniło się do moich dwóch poronień? Po ostatniej ciąży zrobiłam badanie zarodka i nie miał on żadnych wad. Czy ta mutacja jest wskazaniem do clexanu? Nic innego nie wyszło u mnie nieprawidłowo, trombofilia raczej też odpada.
@Destino Gratuluję cudownej wizyty
@Funia90 Mam nadzieję, że z plamieniami już lepiej
A ja dziś po pullowanych. Powiedzcie mi szczepionkowe dziewczyny, jak wy kuźwa znosicie ten ból przy podawaniu tej szczepionki. Ja nie wiem czy tylko mnie to tak boli, że przy ostatnich dwóch wkłuciach czuję kropelki potu na całym ciele? Może ja mam jakąś dziwną skórę? Reakcję obronną dlatego to MLR nie rośnie? Nie wspominając już, że dziś poleciało mi tyle krwi, że chyba połowa to wypłynęła [emoji15]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka