motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny pochwalcie się w którym tc jesteście w ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obecnie jestem po pierwszej serii szczepień u doc Paśnika i mlr zamiast w górę szybować, to spadlo w dół mam kilka wyników poza normą, plus IO i mutację MTHFR (jak większość tu z nas)Oj to faktycznie nieciekawie z tą Łodzią Jak mogę podpytać to na jakim Ty jesteś etapie? Przepraszam, że pytam ale nie znam tu jeszcze Was wszystkich za dobrze Nie obraź się w związku z tym Czy znalazłaś ewentualną przyczynę poprzez wykonane badania? U kogo się leczysz i jaką metodą? Pozdrawiam :*
Madziu ja czekam na wynik LCT i po wyniku docent ma mi napisać co dalej robimy [emoji4]@Porzeczka1234 Kochana nie panikuj będzie wszystko dobrze musisz wierzyć choć umysł robi swoje lecz wiara czyni cuda. Wspominałam na forum , że ten cykl odpuściłam ponieważ chciałam trochę ochłonąć i nabrać dystansu . Następny cykl z monitem i wizytą u ginekologa.
@bea25ta Tobie również życzę spokoju ducha i niezłomnej wiary w fasolkę.
@Destino Wiara wiara zawierzcie bezgranicznie odrzućcie niepokój i lęk a wszystkim zajmie się Pan.
@burczuś Co u ciebie trzymam kciuki za owocny cykl.
@mała79 @mała_czarna Jakie plany na dalsze działania.?
@Avita Życzę spokojnego dotrwania do końca.
Jak się czujesz Motylku? Jak tam Twoje żelazo?Hej dziewczyny pochwalcie się w którym tc jesteście w ciazy?
Pięęęęękny [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczynki przesylamy sily do walki. Nie poddawajcie sie i walczcie nawet gdy sytuacja wydaje sie bez wyjscia bo cuda sie zdarzaja.
Pozdrawiamy[emoji3]