@funia26 - miałam to samo, jak po wszystkim opowiedzieli, co i jak... no, ale morał cudowny z tej historii, więc oby więcej takich!!!
powodzenia w staraniach!!! :*
@Destino - walcz!! zwiększ dupkę, cokolwiek!
@kas90 miała to samo i dała radę! Brzuch pewnie boli Cię już też z nerwów i obaw!
@pixi.nova - hahaha, rozbawiałaś mnie! Ale jeśli popamiętała to dobrze, dobrze dla nas! Mi wtedy chciała oddać nawet kase za wizyte!
Mi też na 1 wizycie badała brzuch, skierowała na usg brzucha, itd. Wtedy też była dokładna i miła, a na drugiej wizycie się zaczeło to wszystko:/
Ja poszłam ostatecznie i zrobiłam to usg brzucha - wszystko mi wyszło ok, ale też nie wiem o co kaman dokładnie z tym... Mnie też "macała" pod pachami, na szyi itd. więc ciekawe...
Badania Pai1 nie robiłam - jakie są powody by je zrobić? Ja mam z mutacji przebadane właśnie leiden, mthfr, czynnik XIII i jakieś tam inne (nie mam przy sobie wyników, żeby sprawdzić). Noo, co do pieniedzy to masz racje. Ja od Zawilskiej jak wyszłam z listą to za badania z krwi wszystkie zapłaciłam 1500 zł :/
No jaaa niestety jestem z tych ambitnych i to juz 3 studia, ktore ciagne bo stale mi malo... a teraz zaluje, moglam dawno to zostawic i sie starac o dzidzie szybciej, moze byloby inaczej, latwiej, nie wiem... Co do mnie - ja za pierwszym razem poronilam w domu, ale zrobili mi zabieg "dla bezpieczeństwa" by nic tam nie zostało... W przypadku drugiej straty mialam poronienie wywoływane tabletkami dopochwowymi. Poroniłam na fotelu w trakcie badania USG w szpitalu
To bylo cos okropnego jak wstalam a krew byla wszedzie
Co do wypowiedzi
@funia26 i
@pixi.nova - mi np. te podstawy (typu progresteron) gin kazał zrobić w ciągu 3-5 dnia cyklu.
Pixi - sprawdź sobie ceny jeszcze w Diagnostyce - diag.pl podajrze, ja tam robiłam MTHFR, 17ohPcos i jakies inne dwa badania jeszcze bo mieli taniej niz Genesis.
@Avita - masakra te kobiety...
@FoCzUsiA - super dzidzik!! <3
@bertha - bardzo mi przykro
((( ehhh, życie jest takie niesprawiedliwe.
Dziewczyny - kiedy się robi Pai1 i jakie są zalecenia? @pixi.nova gdzie to będziesz badać???