reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino mam nadzieję że kropeczki Cie straszy tak jak Beatke
Bertha przykro mi,niewiem co napisać ale wiem ze jutro obudzisz się z nową energia i nowym planem bo tak musimy myslec
Dziewczynki dzięki za mety, starty, ale ja jestem póki co na rozdrożu, zobaczymy co mi powie dr Janosz na kom nk,
Avita trzymajcie się dzielnie, życzę aby wczasy all inclusive trwały jak najdłużej korzystaj

@bertha :-(....przytulam!!!! Czemu tak się stało??? Co teraz? jaki plan?
@Destino, mnie brzuch w ciąży ciągle na początku pobolewał jak na @ i czułam takie ciepło jakby - to normalne.
Dziewczyny, u mnie w mieście jest kilka laboratoriów firmy Diagnostyka, tam gdzie pobierają krew i od razu w tym samym miejscu tą krew badają może poprosić o zrobienie bety na za godzinę, zawsze można powiedzieć, że wizyta albo coś i nie ma problemu. Ale to tylko w miejscach gdzie jest ta krew badana, bo w punktach pobrań nie.

@mickey* a czy ty moze rozmawialas z Sydorem. On mowil ze z intralipidem przy wysokim nk osiaga dobre rezultaty. Moze warto sprobowac. Wiem jak ciezko jest chodzic od lekarza do lekarza. Moze sprobuj jak nie bylas u niego. Kazda z nas potrzebuje by slonce wrocilo i na nowo zaswiecilo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mickey* za chwile to jakąś melise chyba wypije bo mnie tu wszystko w tym szpitalu wkurza już!!!! Ale powtarzam sobie: dam radę, dam radę jeszcze trochę!!!!!
@bertha Ty też dasz, uda Ci się, ja jestem stara baba :-(
przeszłam długą i trudną drogę i mam nadzieję, żyję tym, że za chwilę będę szczęśliwa, Ty też będziesz tylko się nie poddawaj!!!
@Destino mnie do 4 m-ca bolał brzuch jak na @!! Czekamy na dobre wiadomości!!!

@funia26 - miałam to samo, jak po wszystkim opowiedzieli, co i jak... no, ale morał cudowny z tej historii, więc oby więcej takich!!! :)
powodzenia w staraniach!!! :*

@Destino - walcz!! zwiększ dupkę, cokolwiek! @kas90 miała to samo i dała radę! Brzuch pewnie boli Cię już też z nerwów i obaw!

@pixi.nova - hahaha, rozbawiałaś mnie! Ale jeśli popamiętała to dobrze, dobrze dla nas! Mi wtedy chciała oddać nawet kase za wizyte! :D
Mi też na 1 wizycie badała brzuch, skierowała na usg brzucha, itd. Wtedy też była dokładna i miła, a na drugiej wizycie się zaczeło to wszystko:/
Ja poszłam ostatecznie i zrobiłam to usg brzucha - wszystko mi wyszło ok, ale też nie wiem o co kaman dokładnie z tym... Mnie też "macała" pod pachami, na szyi itd. więc ciekawe... :D
Badania Pai1 nie robiłam - jakie są powody by je zrobić? Ja mam z mutacji przebadane właśnie leiden, mthfr, czynnik XIII i jakieś tam inne (nie mam przy sobie wyników, żeby sprawdzić). Noo, co do pieniedzy to masz racje. Ja od Zawilskiej jak wyszłam z listą to za badania z krwi wszystkie zapłaciłam 1500 zł :/ :( No jaaa niestety jestem z tych ambitnych i to juz 3 studia, ktore ciagne bo stale mi malo... a teraz zaluje, moglam dawno to zostawic i sie starac o dzidzie szybciej, moze byloby inaczej, latwiej, nie wiem... Co do mnie - ja za pierwszym razem poronilam w domu, ale zrobili mi zabieg "dla bezpieczeństwa" by nic tam nie zostało... W przypadku drugiej straty mialam poronienie wywoływane tabletkami dopochwowymi. Poroniłam na fotelu w trakcie badania USG w szpitalu :( To bylo cos okropnego jak wstalam a krew byla wszedzie :(
Co do wypowiedzi @funia26 i @pixi.nova - mi np. te podstawy (typu progresteron) gin kazał zrobić w ciągu 3-5 dnia cyklu.

Pixi - sprawdź sobie ceny jeszcze w Diagnostyce - diag.pl podajrze, ja tam robiłam MTHFR, 17ohPcos i jakies inne dwa badania jeszcze bo mieli taniej niz Genesis.

@Avita - masakra te kobiety... :(

@FoCzUsiA - super dzidzik!! <3

@bertha - bardzo mi przykro :(((( ehhh, życie jest takie niesprawiedliwe. :(

Dziewczyny - kiedy się robi Pai1 i jakie są zalecenia? @pixi.nova gdzie to będziesz badać???

reklama
Dziewczyny ja teściów i mało mam czasuna pisanie zaraz jadę po 12 kurczaków oczywiście żywych haha

@Destino wszystko będzie dobrze pewnie zarodek się wgryza i pękło naczynko jak @kas90 napisała

@bertha tak bardzo mi przykro . Co mówi lekarz? pewnie nie mialaś okazji jeszcze zapytać. Mąż ma słabe nasienie ? Gdzie robicie in vitro w jakiej klinice i mieście Wspieram Cię

Ostatnia edycja:
Do góry