reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja czytałam forum takze nie trzeba przeklejać ja mialam zaświadczenie od genetyka ze mam brać metyle i powiedział ok także to nie jest do końca tak ze nie bierze tego pod uwagę tylko leczy w inny sposób a znam to z altopsji jeżdżę do niego przez 11 miesięcy prawie co miesiąc. Ja poprostu chciałam to sprostować ale wszystko jest w porządku nie napisałam tego absolutnie jako zarzut
Jeżeli mogę wiedzieć jakie masz zalecenia od genetyka? Oczywiście, rozumiem, że to nie zarzut ;) Tutaj raczej szukamy sprzymierzeńców :) Ja sama jestem zagubiona, bo każdy lekarz na mojej drodze ma inna teorię. Wiem, że ciaza i organizm to nie matematyka i nie da się udzielic jednoznacznej odpowiedzi.. Jednak jak się slyszy tyle róznych opinii to człowiek wariuje. Jeżeli mogę podpytać, to w którym tygodniu jesteś? Pozdrawiam :*

reklama
Moje drogie kolezanki nasze szczescie osiagnelo dzis bete 250,80. Jestesmy na l4. Dr Quinn dzis tsh 5,2. Co ty na to

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tu dr Quinn :D
Szyko odpisuje nie ???:)
Co do euthyroxu bierz po 75 dziennie
Tsh zacznie spadać ale dopiero po 2-3 tygodniach do tej pożądanej wartości
W ciągu kilku dni wyniki są niemiarodajne .Beż koniecznie na czczo pół godz przed
Mnie najpierw tsh szybko rosło a zaraz zaczęło spadać na łeb na szyje do wartości 0,24 !!!!!!

Beta zajebista :D:p:D

Ostatnia edycja:
@pixi.nova - tak, to prawda - zdaję sobie sprawę doskonale, że co lekarz, to inne zalecenia, podejrzenia, itd. :| Co do Pai1 - mi niby Zawilska wykluczyła Trombofilię więc chyba nie jest mi to niezbędne? Co myślisz? Noo teczkę to ja też mam już taką, że hoho! Ja właśnie, co do pracy, to... była fajna i w ogóle, ale niestety mam jednostki, które bardzo psują atmosferę i odechciewa mi się już tu być. Nawet w tej drugiej ciąży mówiłam, byle do 3 miesiąca i idę na L4. Chciałam się wychillować, odpocząć i w ogóle... Może byłam już po prostu zmęczona. Od 18 roku non stop pracuje na pełen etat, a prawie każdy weekend od ostatnich 8 lat spędzałam od rana do wieczora na uczelni - nie mam zbyt wiele wolnego czasu i pewnie to też się przekłada na ogólne zmęczenie. Dlatego teraz, piszę tego mgr żeby zdać jak najprędzej i mieć w końcu wolne weekendy i wolną głowę! Aczkolwiek idzie mi ten mgr jak krew z nosa;p
Ja mam 27 lat ;) także jeszcze przed 30, heh.

@Destino - cudowne wiadomości :-)
@bertha - Kochana moja, mocno przytulam...:-*
@susana - dr Queen jak Ty się czujesz? Odpoczywasz czy pracujesz?

Ja dziś byłam na ktg, wszystko ok, skurczów zero....tak więc po drodze kupiłam 40 sadzonek truskawek, por, seler, idę sadzić. Zafundowałam sobie sypaną kawę już - podobno pomaga i zamiast na piłce poskacze w weekend na mężu. Coś mnie chyba ruszyć musi nie?? :-) :-) :-)

Brzuchatki - proszę wyglaskac brzuszki.
@nafoczka, @doris - cudne chłopaki :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gabiś to ja jako asystentka dr Queen mogę śmiało odpisać,że Pani doktor odpoczywa po godzinach pracy i brzuszka raczej głaskać nie może ;). @kas90 zapomniałam że u dr. Queen jestem wolnym strzelcem bez wolnego od pracy :p:p:p

@Destino pogadaj z kruszkiem bo musisz go przekonać żeby Cie nie straszył. Beta bomba który to dpo??

Do góry