reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mam wynik mlr, u mnie nie może być kolorowo [emoji22] spadło teraz 8,4 a było 10,8 [emoji24]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@bea25ta Kochana tak się cieszę od razu pomyślałam o tobie i zy same napłynęły do oczu.
@bertha Trzymam kciuki będzie dobrze.
Ja też mam chwilę zwątpienia w niedzielę miłosierdzia gdy zobaczyłam jedną kreskę pogniewałam się na Pana Boga tkwiłam w zawieszeniu .Wiem jednak , że wiara czyni cuda tylko czasami jej brak. Teściowa ze szwagierką pytają mnie czy nie zastanawiałam się nad tym , że skoro nie wychodzi to może Pan Bóg ma inny plan wobec mnie i pytają mnie o adopcję. Ja na to , że przecież tylu dziewczyną się udaje , że chcę mieć to swoje maleństwo które sama urodzę.
@czarna_mala Proszę i ja ciebie o modlitwę jeżeli masz ochotę.
Nie poddawaj się życzę aby MRL poszybował w końcu w górę.
@motylek1234 Kochan ściskam wszystko będzie dobrze.

Bea25ta cudownie az sie rozplakalam Bozia da Ci jeszcze niejedno malenstwo :):) ale cudownie!! To naprawde cud az z radosci zadzwonilam do meza i mamy ze cos takiego jedna z nas spotkalo
Motylek popros o luteine i duphaston i nospe forte mi to uspokoilo skurcze :) w poprzedniej ciazy :)

Niezła niespodzianka, nie? :D
Beatka nawet nie wiesz ile sprawiła mi radości "nasza" fasolka :-) :)
PS to przez "brzuszek fondie" bo nie chciałaś mojej rozklekotanej piczki :D a w sumie to kto go wziął? Która zaszła w lipcu? :) a może właśnie Fondie :D

@bertha teraz czekamy na twój cud ;)

@bea25ta super jak masz obiad to luz leż. A ja zrobiłam juz sałatkę z brokułu pomidorków koktajlowych, malej puszeczki kukurydzy i ogórka zielonego do tego sos z jogurtem greckim i czosnkiem a jeszcze 2 tygodnie temu na zapach czosnku klęczałam nad kibelkiem. Do tego robię zawijane roladki z kurczaka ze szparagami.

@susana dziś szukałam bydlunia czy to możliwe aby siedział w tym samym miejscu tzn okolice?

@czarna_mala ile miałaś tych szczepień ? Pullowane czy od męża? Kochana przykro mi to czekanie jest okropne

@magda1208 kochana te obrażanie na Boga przerabialam kilka razy dąsanie tez nawet w czasie spowiedzi powiedziałam księdzu ze sie gniewam a on do mnie dlaczego to ja mu dawaj i on nic porażka. Ale ciągle wracam do niego. Też miałam Kiedyś rozmowę z teściowa i ta mi się tam wymadrzała ze nie kazdy moze mieć dzieci zgadzam się z tym ale myślę ze jeśli ktoś nie przezył poronienia łyżeczkowania czekania szpitala cichego porodu to co może wiedzieć jak serce pęka jak trudno się podnieść i walczyć dalej jakie jest wielkie pragnienie posiadania dzieci.

@Liluli jak się czujesz?

@Gabiś @lamia a myślałam ze rodzicie :p

@motylek1234 ponawiam zapytanie dlaczego nie masz tego pesaru skoro masz skurcze nie do końca Cię rozumiem ale bardzo się staram. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze głowa do gory

@bea25ta bardzo bardzo się cieszę!!!! Będzie dobrze chociaż pewnie nerwowo do końca!!!
Czytam Was dziewczynki jak tylko mogę ale z pisaniem to ciężko bo słaby mam sygnał a leżę w Matce Polce niestety!!
Jutro kończę 34 tyd. z usg 35 a już dziś wyciągli mi pessar bo mam jakąś infekcję a poza tym ciągle problem z czerwonymi nogami od kostek do łydki a na udach jakieś wybroczyny podobno to nerki!! Dziś leże i modlę się żeby dotrwać chociaż do 37 tygodnia!!!
Pozdrawiam Was wszystkie!!

reklama
@Porzeczka1234 Jak zawsze dziękuję kochana za słowa otuchy i wsparcia. Przepraszam, że smęce ale nie mogę pozbierać myśli tkwię w zawieszeniu czekam na wizytę jestem zmęczona tym wszystkim . Nie wiem co dalej jak to wszystko się potoczy . Do tego brak mi cierpliwości.
@Avita Kochana życzę zdrówka i szczęśliwego dotrwania do porodu.

Ostatnia edycja:
Do góry