reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

przepraszam za post pod postem, ale jakos osobno musialam sie wyzalic - u mnie mała załamka..
Dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji i mam tylko 3 pecherzyki :(:(:(:(:(:(:(:(:(
to jest porażka jakas.... liczylam na 10, a sa ledwo 3. nie wiadomo czy beda wszystkie dojrzale, pełne jesdzcze.. a potem słabe nasienie i moze nie byc zadnego zarodka... :(
Kochana, nie ważne że są tylko 3. Są aż 3, a i tak najważniejszy ten jeden jedyny :-) [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

@lamia78 priv.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha wierz kobieto i sie modl. Moze.masz trzy dominujace zarax reszta ruszy z kopyta.
U mnie szaro i ponuro. Wdtalamvrano.i na przycodnie potwierdzic pusty pecherzyk. Doktor gapi w monitor a ja w okno pogodzona z losem. Doktor sie odzywa i mowi. No mamy zywa ciaze… ze jak zywa?? Ze tam jest dzidek?? A ten ze no tak z miarowo ladnie bijacym serduszkiem. Noe wierze to doktor mi monitor w moja strone no faktycznie jest. Ja spakowana na oddzial a on mowi jechac do domu rozpakowac sie ja u pani nie mam vo robic. Szyjka ladna, ciaza zywa.z OM mam dzis 8tyg 4 a wzrostowo u malca 8 tyg i 3 wiec juz nie jest smutno , ani szaro tylko kiwam glowa mowie, nie wierze i dziekuje Boze

Wiesz kochana ja myślę ze wysiedzisz jeszcze ze 3 ,4 jajka bo to dopiero 6 dzień cyklu a gdzie do wtorku jeszcze parę dni nie martw się na zaps zobaczysz będzie dobrze na pewno nie zwiekszył Ci dawki aby nie doszło do hiperstymulacji. Co prawda możesz tu nam pojęczeć ale ja myślę ze będzie ich około 7 zobaczysz

@bea25ta super jak się cieszę wierzyłam ze będzie dobrze. To clexan i acard w ruch ściskam Cię

@bertha wierz kobieto i sie modl. Moze.masz trzy dominujace zarax reszta ruszy z kopyta.
U mnie szaro i ponuro. Wdtalamvrano.i na przycodnie potwierdzic pusty pecherzyk. Doktor gapi w monitor a ja w okno pogodzona z losem. Doktor sie odzywa i mowi. No mamy zywa ciaze… ze jak zywa?? Ze tam jest dzidek?? A ten ze no tak z miarowo ladnie bijacym serduszkiem. Noe wierze to doktor mi monitor w moja strone no faktycznie jest. Ja spakowana na oddzial a on mowi jechac do domu rozpakowac sie ja u pani nie mam vo robic. Szyjka ladna, ciaza zywa.z OM mam dzis 8tyg 4 a wzrostowo u malca 8 tyg i 3 wiec juz nie jest smutno , ani szaro tylko kiwam glowa mowie, nie wierze i dziekuje Boze
A mówiłam że maluch zrobi Ci psikuś hihi gratuluję ja w tą bete patrzyłam z nadzieją widzisz jednak ona mówi b.duzo

Bea, najcudowniejsza wiadomosc dzisiejszego dnia!!!! bardzo bardzo sie ciesze i gratuluje!!! :):):):)
JEj, ale cudownie! taka niespodzianka!! nie mozna nigdy tracic nadziei!!!

Kochana, jesli moze to pomodl sie za mnie, ja z tych niewierzących, ale moze twoje modlitwy pomogą mi zostać mamą. w koncu taki ładny brzuszesz przetrzymuje po Asi, musze go wykorzystac, bo zaraz ktoś mi go podwędzi ;)

Dzieki dziewczyny za wsparcie.. bede sie starala jakos pozytywnie myslec, ale pewnie chwile sie jeszcze dzisiaj podołuje..

Bea - super! Kciuki daly rade[emoji6] zobaczysz za tydzien czy dwa ciaza wg usg bedzie ciut wieksza niz z om. U mnie tez tak bylo. Trzeba wierzyc w dzidzki i sie nie poddawac. Ciesze sie bardzo razem z Toba

Bertha - teraz za Ciebie trzymamy mocno kciukasy

@bea25ta jak czytalam Twojego posta to mialam ciarki na skórze,teraz mam łzy wzruszenia,tak bardzo sie cieszę,jednak cuda się zdarzają,miał żyć i żyje,dziękuję Ci Panie Boże :-)

reklama
Do góry