reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beciula, mówiłam że mam dobrr przeczucia, mówiłam [emoji4] super, byle do przodu [emoji5] modlitwa pompejańska ma moc [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Aaa Beatka super [emoji28][emoji28]
Caly czas mialam nadzieje ze serduszko mocno zabije i jest [emoji173][emoji173][emoji173]

Bertha Kochana musisz wierzyc ze sa az 3 i to wystarczy. mocno sciskam kciuki aby sie powiodlo [emoji110][emoji110][emoji110]

Beciu
A ja dziś mam humor
i tańcze kankana
że u dzidka twego serduszko pika
od samego rana . images.png

Załączniki

• images.png
    images.png
    5,3 KB · Wyświetleń: 70
Dziewczyny czy wam tez się chce tak jeść ja non stop bym coś podjadała pojechałam do lidla a to gruszka juz w samochodzie zjedzona a to bagietka z czosnkiem a to soczek grejfrutowy 100% nakupiłam szparagów i coś z nich muszę zrobić normalne masakra. A na koniec po gruszcze odrobinie bagietki i soku mam mdłości

@bea25ta ty dziś powinnaś sobie cos dobrego ugotować i dziś leżeć i pachnieć

Dzieki dziewczyny. Nie da sie opisac tego co sie dzieje po prostu obled.

@bertha masz modlitwe zapewniona jak w szwajcarskim banku lokate tzn na pewno sie za Twoj szczesliwy los pomodle. Ja w niedziele i wczoraj noe bylam w kosciele jie mialam ochoty na wzrok tlumow kiedy czulam sir w srodku pusta, obrazilam sie na Boga no moze nie obrazilam ale nadasalam, pojde w ta niedziele i dam na skladke ;-)

@Porzeczka1234 nie moja droga nie gotuje nic dzis tylko pachne. Obiad mam z wczoraj bo dzis mialo mnie nie byc w domu i naszykowalam na dwa dni

reklama
Do góry