reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Czarownica czy co? [emoji23]U @bea25ta serducho fasolki mocno zabiło!!!!!!!
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Porzeczka1234
lamia78
Oj bym chciała juz. A od wczoraj czop odchodzi ale cisza ze skurczami .
bertha
przepraszam za post pod postem, ale jakos osobno musialam sie wyzalic - u mnie mała załamka..
Dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji i mam tylko 3 pecherzyki
to jest porażka jakas.... liczylam na 10, a sa ledwo 3. nie wiadomo czy beda wszystkie dojrzale, pełne jesdzcze.. a potem słabe nasienie i moze nie byc zadnego zarodka...
to jest porażka jakas.... liczylam na 10, a sa ledwo 3. nie wiadomo czy beda wszystkie dojrzale, pełne jesdzcze.. a potem słabe nasienie i moze nie byc zadnego zarodka...
motylek1234
@bertha nie poddawaj sie kochana no!:-*przepraszam za post pod postem, ale jakos osobno musialam sie wyzalic - u mnie mała załamka..
Porzeczka1234
reklama
bertha
Mam Menopur 225j. Nic nie zwekszyl gin dawki, a od dzisiaj mam dolozyc juz Orgalutran, czyli wstrzymujacy dojrzewanie, zeby nie popekaly same. prawdopodobnie w niedziele pregnyl i we wtorek punkcja..@bertha kochana a stymulują Cię gonalem? Ile tych zastrzkow jeszcze masz mieć przepraszam jesli pisałaś może mi gdzieś umknęło. Kiedy punkcja? Moze przedlużą ci stymulacje aby było więcej jajek? Co mowi lekarz?
Podziel się: