reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
przepraszam za post pod postem, ale jakos osobno musialam sie wyzalic - u mnie mała załamka..
Dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji i mam tylko 3 pecherzyki :(:(:(:(:(:(:(:(:(
to jest porażka jakas.... liczylam na 10, a sa ledwo 3. nie wiadomo czy beda wszystkie dojrzale, pełne jesdzcze.. a potem słabe nasienie i moze nie byc zadnego zarodka... :(

przepraszam za post pod postem, ale jakos osobno musialam sie wyzalic - u mnie mała załamka..
Dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji i mam tylko 3 pecherzyki :(:(:(:(:(:(:(:(:(
to jest porażka jakas.... liczylam na 10, a sa ledwo 3. nie wiadomo czy beda wszystkie dojrzale, pełne jesdzcze.. a potem słabe nasienie i moze nie byc zadnego zarodka... :(
@bertha nie poddawaj sie kochana no!:-*

@bertha kochana a stymulują Cię gonalem? Ile tych zastrzkow jeszcze masz mieć przepraszam jesli pisałaś może mi gdzieś umknęło. Kiedy punkcja? Moze przedlużą ci stymulacje aby było więcej jajek? Co mowi lekarz?

reklama
@bertha kochana a stymulują Cię gonalem? Ile tych zastrzkow jeszcze masz mieć przepraszam jesli pisałaś może mi gdzieś umknęło. Kiedy punkcja? Moze przedlużą ci stymulacje aby było więcej jajek? Co mowi lekarz?
Mam Menopur 225j. Nic nie zwekszyl gin dawki, a od dzisiaj mam dolozyc juz Orgalutran, czyli wstrzymujacy dojrzewanie, zeby nie popekaly same. prawdopodobnie w niedziele pregnyl i we wtorek punkcja..

Do góry