reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hejka
Dziewczyny przyszedł mi dzisiaj list z kliniki endokrynologicznej i napisali ze mam również chorobę Graversa i Badesowa oprócz hasimoto i niedoczynnisci !! Czy to ma jakiś sens ?

I dostałam skierowanie do okulisty !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka super zdjęcie maly przecudny. Jak się czujesz? Jeśli chodzi o sprawy w pracy i teściowa
Porzeczko jeśli chodzi o tesciowa to spoko odkad całkiem gotuje tylko dla nas mam mniej stresu i mniej obowiązków. Trudno, jak nie mają nic to nie mają
Zaś jeśli chodzi o pracę to trochę obylam się z problemem. To już miesiąc. W między czasie dzwonila do mnie pani kierownik o pomoc bo przyszła kontrola finansowa i w tym dniu gł księgowa i księgowa poszły na l4. Cóż skoro mnie nie ma to mnie nie ma. Oddzwonilam tylko do dyr. ze jeśli ona będzie coś potrzebowała wytłumaczyć to służę pomocą. Wpadnę tam kiedyś i porozmawiam sobie z panem kontrolującym bo go znam. :)
Wciąż szukam pracy ale z głównej księgowej to raczej musiałabym się zdegradowac bo stanowiska takie jak moje bądź wyższe zawsze są obsadzone kimś swoim a człowiek to z natury pazerna istota. Choć oczywiście szukam, nawet zdalnie na waciki tylko po to żeby się dowartościować :)

Generalnie proszę Boga (po raz kolejny) o łaskę mądrości i taką drogę, którą dla mnie i mojej rodziny będzie najlepsza. Czas pokaże. Wierzę, że kiedyś będę za to oceniona. Jestem bardzo empatyczną osobą ,nic tak mnie nie rani jak inni ludzie i wiem ze tu jest moja slaba strona wiec jeszcze od czasu do czasu robi mi się dziura w mozgu :D

Ciesze się z cudownych chłopców, czasem niedobrych jak 100 diabłów :p i cudownego M., domu z ogrodkiem, zdrowia, schudlam 18kg i odmladzam na 18tke :p Generalnie mam to o czym wy marzycie wiec ... nie moge unosic sie pychą i reszte mam daleko w tyle bo inaczej nie szanowalabym waszej walki i was moje kwiatuszki :*

@mickey* @Destino i niech u was optymizm trwa :)
@bertha trzymam mocno kciuki!
@bea25ta trzymaj się dzielnie bo ty silna baba jesteś, baba jaga :*
@burczuś dużo pozytywnego myślenia
@ovli22 niestety z tarczyca nie pomoge
@czarna_mala nasza srodowa dziewczynko :*
Staraczki idzie wiosna i lato. Będzie dobrze. Spójrzcie jaki mamy wysyp dzidkow z tamtego roku :)
Wszystkie mamusie w dwupaku.. hyhy juz wam nie zazdroszczę :* a wszystkie rozpakowane mamusie pewnie wiedzą o czym pisze :)

@nafoczka Powiało optymizmem i to mnie cieszy masz wspaniałe dzieci śliczne i zdrowe ile bym dała żeby mieć to jedno dzieciątko ty masz dwójkę . Ciesz się życiem i rodzinką a resztę zostaw Bogu.
@Czajak Życzę powodzenia w staraniach.
@kas90 Piękny brzusio cudownie wyglądasz.
@Porzeczka1234 Pozdrawiam.
@Gabiś @lamia78 Zazdroszczę pozytywnie zostało wam już tak nie wiele do końca.
@burczuś Co u ciebie.?
@bertha Powodzenia.
Ja czekam na wizytę..Majowy cykl pewnie przepadnie .

Ostatnia edycja:
hello,
ktoś pamięta jak fondie zablokowała sobie nadnercza jak odstawiła encorton? jakoś to leczyła bo niemogę znależć postów, wiem że miała zawroty głowy???
od 2 dni tak się dziwnie czuje głowa trochę boli, ćmi, poty mnie oblewają niewiem czy nie za szybko odsttawiłam to dziadostwo:oo::oo:przez 10 dni brałam 15mg, a przez 3 dni 7,5 mg chyba za szybko jeszcze @ mnie odwiedziła:growl:

Dziękuję za cieple słowa :D
Zyczę kazdej z was brzuszka, ja codziennie się nim zachwycam!

Mickey, a to się jakos da zbadac? Ja przy odstawianiu też mialam schizy, ze się cos zablokuje (10mg odstawialam z dnia na dzien). Ale nie czulam zadnych dolegliwosci koniec koncow i bylo ok.

Dziewczyny, bardzo proszę o poradę, bo nie wiem co robić.

Od poniedziałku odstawiłam metyle i przeszłam na femibion 2 plus. I od wtedy znów obserwuję jaskrawożolte siki po poludniu(nie jakos bardzo jaskrawe poki co).
No i nie wiem czy ja schizuje czy ktoras tez tak ma? Może nie ma się czym martwic skoro to wysikuję? A moze cos w tym femibionie jest czego nie wchlaniam. @Porzeczka1234, ty sam femibion teraz lykasz?
Na necie piszą, ze taki mocz to oznaka przyjmowania witamin z gr B, nie piszą, ze przedawkowania.
Ale w porównaniu z tym co bralam np 1000ug b12, tu są sladowe ilosci (2,7ug b12).

A może zrobić tak, ze codziennie łykać tę kapsułkę z DHA, a tą różową co 2 dzien?

Z drugiej strony, gdyby to bylo przez przedawkowanie, to bym po miesiącu zauważyla zmianę moczu, a nie juz w 1 dniu brania femibionu, nie? Moze ja jakos przefiltrowuję cos co nie jest mi potrzebne?

Ostatnia edycja:
Dziękuję za cieple słowa :D
Zyczę kazdej z was brzuszka, ja codziennie się nim zachwycam!

Mickey, a to się jakos da zbadac? Ja przy odstawianiu też mialam schizy, ze się cos zablokuje (10mg odstawialam z dnia na dzien). Ale nie czulam zadnych dolegliwosci koniec koncow i bylo ok.
kasiu czytałam że robi się badanie kortyzolu i jeszcze jakieś żeby ocenic prace nadnerczy, ja jak odstawiałam 10 mg to bez żadnych objawów się obyło oczywiście odstawka z dnia na dzień tak mi powiedział dr P.
EvitaO co u Ciebie?
gogacku co u Was?
dziewczyny które mają jakieś doświadczenia. lub słyszały od kogoś z wlewami z immunoglobuliny napiszcie coś, każde info jest cenne, szkoda ze tak mało jest info na necie
Bea jak się czujesz?

reklama
Mickey mi doktor Sacha zalecal wlewy z immunohlobuliny. Tłumaczył mi że to zastępuje szczepienia jest bezpieczniejsze i na przyszłość chroni matke. Ale on mi tłumaczył że to podnosi nie obniża komórki nk. Miałam od niego zalecenia że jeden wlew w 10 dniu cyklu jeden w 4 tygodniu a jeden w 8 razem trzy. Do mojen masy ciała wyliczył koszt 13 tys złotych. Pojechalam z tym do doktoea P. Do ktorwgo i ty chodzisz i ustalilismy ze on proponuje mi ten lek co juz pisalam wczesniej na A. Może jedź z wynikami do doktora ?

Do góry