reklama
Hejka
Dziewczyny przyszedł mi dzisiaj list z kliniki endokrynologicznej i napisali ze mam również chorobę Graversa i Badesowa oprócz hasimoto i niedoczynnisci !! Czy to ma jakiś sens ?
I dostałam skierowanie do okulisty !
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny przyszedł mi dzisiaj list z kliniki endokrynologicznej i napisali ze mam również chorobę Graversa i Badesowa oprócz hasimoto i niedoczynnisci !! Czy to ma jakiś sens ?
I dostałam skierowanie do okulisty !
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Porzeczko jeśli chodzi o tesciowa to spoko odkad całkiem gotuje tylko dla nas mam mniej stresu i mniej obowiązków. Trudno, jak nie mają nic to nie mają@nafoczka super zdjęcie maly przecudny. Jak się czujesz? Jeśli chodzi o sprawy w pracy i teściowa
Zaś jeśli chodzi o pracę to trochę obylam się z problemem. To już miesiąc. W między czasie dzwonila do mnie pani kierownik o pomoc bo przyszła kontrola finansowa i w tym dniu gł księgowa i księgowa poszły na l4. Cóż skoro mnie nie ma to mnie nie ma. Oddzwonilam tylko do dyr. ze jeśli ona będzie coś potrzebowała wytłumaczyć to służę pomocą. Wpadnę tam kiedyś i porozmawiam sobie z panem kontrolującym bo go znam.
Wciąż szukam pracy ale z głównej księgowej to raczej musiałabym się zdegradowac bo stanowiska takie jak moje bądź wyższe zawsze są obsadzone kimś swoim a człowiek to z natury pazerna istota. Choć oczywiście szukam, nawet zdalnie na waciki tylko po to żeby się dowartościować
Generalnie proszę Boga (po raz kolejny) o łaskę mądrości i taką drogę, którą dla mnie i mojej rodziny będzie najlepsza. Czas pokaże. Wierzę, że kiedyś będę za to oceniona. Jestem bardzo empatyczną osobą ,nic tak mnie nie rani jak inni ludzie i wiem ze tu jest moja slaba strona wiec jeszcze od czasu do czasu robi mi się dziura w mozgu
Ciesze się z cudownych chłopców, czasem niedobrych jak 100 diabłów i cudownego M., domu z ogrodkiem, zdrowia, schudlam 18kg i odmladzam na 18tke Generalnie mam to o czym wy marzycie wiec ... nie moge unosic sie pychą i reszte mam daleko w tyle bo inaczej nie szanowalabym waszej walki i was moje kwiatuszki :*
@mickey* @Destino i niech u was optymizm trwa
@bertha trzymam mocno kciuki!
@bea25ta trzymaj się dzielnie bo ty silna baba jesteś, baba jaga :*
@burczuś dużo pozytywnego myślenia
@ovli22 niestety z tarczyca nie pomoge
@czarna_mala nasza srodowa dziewczynko :*
Staraczki idzie wiosna i lato. Będzie dobrze. Spójrzcie jaki mamy wysyp dzidkow z tamtego roku
Wszystkie mamusie w dwupaku.. hyhy juz wam nie zazdroszczę :* a wszystkie rozpakowane mamusie pewnie wiedzą o czym pisze
magda1208
Fanka BB :)
@nafoczka Powiało optymizmem i to mnie cieszy masz wspaniałe dzieci śliczne i zdrowe ile bym dała żeby mieć to jedno dzieciątko ty masz dwójkę . Ciesz się życiem i rodzinką a resztę zostaw Bogu.
@Czajak Życzę powodzenia w staraniach.
@kas90 Piękny brzusio cudownie wyglądasz.
@Porzeczka1234 Pozdrawiam.
@Gabiś @lamia78 Zazdroszczę pozytywnie zostało wam już tak nie wiele do końca.
@burczuś Co u ciebie.?
@bertha Powodzenia.
Ja czekam na wizytę..Majowy cykl pewnie przepadnie .
@Czajak Życzę powodzenia w staraniach.
@kas90 Piękny brzusio cudownie wyglądasz.
@Porzeczka1234 Pozdrawiam.
@Gabiś @lamia78 Zazdroszczę pozytywnie zostało wam już tak nie wiele do końca.
@burczuś Co u ciebie.?
@bertha Powodzenia.
Ja czekam na wizytę..Majowy cykl pewnie przepadnie .
Ostatnia edycja:
U
użytkownik m
Gość
hello,
ktoś pamięta jak fondie zablokowała sobie nadnercza jak odstawiła encorton? jakoś to leczyła bo niemogę znależć postów, wiem że miała zawroty głowy???
od 2 dni tak się dziwnie czuje głowa trochę boli, ćmi, poty mnie oblewają niewiem czy nie za szybko odsttawiłam to dziadostwoprzez 10 dni brałam 15mg, a przez 3 dni 7,5 mg chyba za szybko jeszcze @ mnie odwiedziła
ktoś pamięta jak fondie zablokowała sobie nadnercza jak odstawiła encorton? jakoś to leczyła bo niemogę znależć postów, wiem że miała zawroty głowy???
od 2 dni tak się dziwnie czuje głowa trochę boli, ćmi, poty mnie oblewają niewiem czy nie za szybko odsttawiłam to dziadostwoprzez 10 dni brałam 15mg, a przez 3 dni 7,5 mg chyba za szybko jeszcze @ mnie odwiedziła
Dziękuję za cieple słowa
Zyczę kazdej z was brzuszka, ja codziennie się nim zachwycam!
Mickey, a to się jakos da zbadac? Ja przy odstawianiu też mialam schizy, ze się cos zablokuje (10mg odstawialam z dnia na dzien). Ale nie czulam zadnych dolegliwosci koniec koncow i bylo ok.
Mickey, a to się jakos da zbadac? Ja przy odstawianiu też mialam schizy, ze się cos zablokuje (10mg odstawialam z dnia na dzien). Ale nie czulam zadnych dolegliwosci koniec koncow i bylo ok.
@magda1208 - my już faktycznie na finiszu z Lamia, ale wierzę że i Tobie się uda..nie ma innej opcji :-*
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, bardzo proszę o poradę, bo nie wiem co robić.
Od poniedziałku odstawiłam metyle i przeszłam na femibion 2 plus. I od wtedy znów obserwuję jaskrawożolte siki po poludniu(nie jakos bardzo jaskrawe poki co).
No i nie wiem czy ja schizuje czy ktoras tez tak ma? Może nie ma się czym martwic skoro to wysikuję? A moze cos w tym femibionie jest czego nie wchlaniam. @Porzeczka1234, ty sam femibion teraz lykasz?
Na necie piszą, ze taki mocz to oznaka przyjmowania witamin z gr B, nie piszą, ze przedawkowania.
Ale w porównaniu z tym co bralam np 1000ug b12, tu są sladowe ilosci (2,7ug b12).
A może zrobić tak, ze codziennie łykać tę kapsułkę z DHA, a tą różową co 2 dzien?
Z drugiej strony, gdyby to bylo przez przedawkowanie, to bym po miesiącu zauważyla zmianę moczu, a nie juz w 1 dniu brania femibionu, nie? Moze ja jakos przefiltrowuję cos co nie jest mi potrzebne?
Od poniedziałku odstawiłam metyle i przeszłam na femibion 2 plus. I od wtedy znów obserwuję jaskrawożolte siki po poludniu(nie jakos bardzo jaskrawe poki co).
No i nie wiem czy ja schizuje czy ktoras tez tak ma? Może nie ma się czym martwic skoro to wysikuję? A moze cos w tym femibionie jest czego nie wchlaniam. @Porzeczka1234, ty sam femibion teraz lykasz?
Na necie piszą, ze taki mocz to oznaka przyjmowania witamin z gr B, nie piszą, ze przedawkowania.
Ale w porównaniu z tym co bralam np 1000ug b12, tu są sladowe ilosci (2,7ug b12).
A może zrobić tak, ze codziennie łykać tę kapsułkę z DHA, a tą różową co 2 dzien?
Z drugiej strony, gdyby to bylo przez przedawkowanie, to bym po miesiącu zauważyla zmianę moczu, a nie juz w 1 dniu brania femibionu, nie? Moze ja jakos przefiltrowuję cos co nie jest mi potrzebne?
Ostatnia edycja:
U
użytkownik m
Gość
kasiu czytałam że robi się badanie kortyzolu i jeszcze jakieś żeby ocenic prace nadnerczy, ja jak odstawiałam 10 mg to bez żadnych objawów się obyło oczywiście odstawka z dnia na dzień tak mi powiedział dr P.Dziękuję za cieple słowa
EvitaO co u Ciebie?
gogacku co u Was?
dziewczyny które mają jakieś doświadczenia. lub słyszały od kogoś z wlewami z immunoglobuliny napiszcie coś, każde info jest cenne, szkoda ze tak mało jest info na necie
Bea jak się czujesz?
reklama
Mickey mi doktor Sacha zalecal wlewy z immunohlobuliny. Tłumaczył mi że to zastępuje szczepienia jest bezpieczniejsze i na przyszłość chroni matke. Ale on mi tłumaczył że to podnosi nie obniża komórki nk. Miałam od niego zalecenia że jeden wlew w 10 dniu cyklu jeden w 4 tygodniu a jeden w 8 razem trzy. Do mojen masy ciała wyliczył koszt 13 tys złotych. Pojechalam z tym do doktoea P. Do ktorwgo i ty chodzisz i ustalilismy ze on proponuje mi ten lek co juz pisalam wczesniej na A. Może jedź z wynikami do doktora ?
Podziel się: