U
użytkownik m
Gość
Niewiem dlaczego Dr Sacha wogole nie wspomniał nic o wlewach jak go zapytałam o intralipid to mnie zbyl, odrazu szczepienia, a ktoś teraz leczy się u kurpisza lub dubra wskiego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu a dlaczego odstawiłas metyle? Pytam tak z ciekawości. Ja biorę je cały czas. Może nie służy Ci femibion? A może po prostu mniej pijesz? Bo to też może zmienić zabarwienie moczu. Nic mądrzejszego Ci nie napiszę bo tak jak wspomniałam ja jestem na nich non stop a oprócz nich biorę mamadha Premium plus :-*Dziewczyny, bardzo proszę o poradę, bo nie wiem co robić.
Od poniedziałku odstawiłam metyle i przeszłam na femibion 2 plus. I od wtedy znów obserwuję jaskrawożolte siki po poludniu(nie jakos bardzo jaskrawe poki co).
No i nie wiem czy ja schizuje czy ktoras tez tak ma? Może nie ma się czym martwic skoro to wysikuję? A moze cos w tym femibionie jest czego nie wchlaniam. @Porzeczka1234, ty sam femibion teraz lykasz?
Na necie piszą, ze taki mocz to oznaka przyjmowania witamin z gr B, nie piszą, ze przedawkowania.
Ale w porównaniu z tym co bralam np 1000ug b12, tu są sladowe ilosci (2,7ug b12).
A może zrobić tak, ze codziennie łykać tę kapsułkę z DHA, a tą różową co 2 dzien?
Z drugiej strony, gdyby to bylo przez przedawkowanie, to bym po miesiącu zauważyla zmianę moczu, a nie juz w 1 dniu brania femibionu, nie? Moze ja jakos przefiltrowuję cos co nie jest mi potrzebne?
Nie pomogę Ci Kasiu.... Ja nie byłam u genetyka a moja gin kazała mi z nich nie schodzić. Fakt że zmniejszyła mi dawkę tych witamin ale mam przy nich zostać :-* a jak z piciem u Ciebie? Może to kwestia nawodnienia?@agatush, genetyczka mi tak zaleciła i dziewczyny w wiekszosci tez tu odstawialy po 1 trym. Po prostu w dalszej ciazy nie potrzeba juz takich ilosci wit z gr B, tym bardziej, ze mogą się nagromadzic za bardzo. Poza tym chcialam tez miec inne witaminy (zelazo, cynk itp, a tam są).