reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam was dziewczyny

Ulala co ja widzę kas90 jaki ty masz brzusio duzy piękny który to tydzień? Ale szczuplutka jesteś. To szybko tez schodzi z encortonu kuźwa ja się boje i mam 2 paczki zapasowe i nie wiem co robić pogadam z Malina wiem ze on wie co robi ale dajej się boję

@Gabiś @ovli22 ja nie zjadłam kiełbaski z grila pogoda nie pozwoliła a taki mi się chce ze szok

@lamia78 to trzymaj nogi razem oby do 18 maja dzień narodzin Jana Pawła II a tak poważnie życzę aby poród odbył się tam gdzie byś chciała i jak było by Ci lepiej a dzidzia sama zdecyduje

@Gabiś za Ciebie również

@susana jak się czujesz?

@nafoczka super zdjęcie maly przecudny. Jak się czujesz? Jeśli chodzi o sprawy w pracy i teściowa

Ostatnia edycja:
Niestety nie mam zdjęcia, bo dziś tylko krotkie usg, zeby sprawdzić czy fika.
Za to macie brzunio :pZobacz media 718364
Za 2 tyg mam zmniejszyc encorton do 5 mg
A Od jutra duphaston do 2 tabletek dziennie.
Wow jaki fajny brzusio, jak już widoczny, slodki widok

Dziewczynki ktoś się orientuje który z lekarzy przepisuje wlewy z ivig, lub z jakichś innych immunoglobulin, kiovig?które obnżają kom nk?

Wg om 13t0d, wg usg 14t0d.
Ja sobie licze te tyg wg usg, bo po prostu owu byla wczesniej. Takze zacznę schodzic z encortonu jak bedzie 16t0d i az do wizyty (przez 2tyg. mam brac 5mg). Na kolejnej wizycie będę miala rozpisane dalej. Tez sie troche boje, ale z drugiej strony nie slyszalam tu, zeby cos się stalo przy schodzeniu i odstawianiu go.

Ostatnia edycja:
Wg om 13t0d, wg usg 14t0d.
Ja sobie licze te tyg wg usg, bo po prostu owu byla wczesniej. Takze zacznę schodzic z encortonu jak bedzie 16t0d. Tez sie troche boje, ale z drugiej strony nie slyszalam tu, zeby cos się stalo przy schodzeniu i odstawianiu go.

To tak podobnie u mnie malina chce schodzić też coś po 16 tygodniu no ja wiem kas90 ze tu nie było jakiś info o problemach przy schodzeniu ale ja taki tak boję się jestem chyba już skrzywiona zresztą do 16 tygodnia jeszcze tak daleko ze narazie zajadam się encortonem i podziwiam syfy na mojej brodzie i czole a dodam że nigdy nie miałam z tym żadnego problemu nawet jak nastolatka

@mickey* nie znam się na tym nie pomogę

Niestety nie mam zdjęcia, bo dziś tylko krotkie usg, zeby sprawdzić czy fika.
Za to macie brzunio :pZobacz media 718364
Za 2 tyg mam zmniejszyc encorton do 5 mg
A Od jutra duphaston do 2 tabletek dziennie.

Piękny brzusio!! Juz taki duży!! :)

Bea, ja zaczęłam cykl z ivf!! :) i dzisiaj był juz trzeci zastrzyk do stymulacji. W czwartek wizyta u gina stymulacyjna :)
Prawdopodobnie ok 10.05 punkcja i ok 15.05 transfer, jesli wszystko pójdzie dobrze! :) Brzuszek Asi trzymam dla siebie!! ;) moje ciało chyba juz to czuje i tłuszczyk mam jakbym juz w 4 miesiącu jak nic była :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 u mnie nic nowego jakoś wątpię w ten cykl. Troszkę się już denerwuje nigdy nie miałam z tym problemu zachodzil am na zawołanie a tu teraz tak ciężko. Trzymam kciuki
Dziewczynki pozdrawiam wszystkie nie mam wogole czas na forum praca mnie pochłania chyba dlatego tyle sobie obowiązków zapewniam żeby nie myśleć. Buziaki

Do góry