reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta Kochana głowa do góry walczymy dalej.
@mickey* Nie wiem do końca jak to jest z tymi komórkami NK ale jak wcześniej pisałam ja po szczepieniach miałam spadek aktywności tylko o 1%. Mam bardzo wysoki poziom 36% i z tego co pytałam to chyba encorton mam na tą aktywność . Jadę 10.05 na doszczepianie i wizytę więc będę doktora pytać o wszystko bo sama jestem załamana tym wszystkim. Wiem na pewno , że coś dziwnego dzieje się w moim organiźmie.
@mała79 Kochana nie przejmuj się musisz walczyć dalej widzisz nie które z dziewczyn również miały 0 MRL po kilku szczepieniach. Porzeczka dopiero po 10 miała piękny MRL.
Enya też miała zerowy MRL ale zdecydowała się starać i po inseminacji zaszła w ciążę wtedy też miała 2 doszczepiania i Malina szczęśliwie doprowadził jej ciążę .

@bea25ta Kochana głowa do góry walczymy dalej.
@mickey* Nie wiem do końca jak to jest z tymi komórkami NK ale jak wcześniej pisałam ja po szczepieniach miałam spadek aktywności tylko o 1%. Mam bardzo wysoki poziom 36% i z tego co pytałam to chyba encorton mam na tą aktywność . Jadę 10.05 na doszczepianie i wizytę więc będę doktora pytać o wszystko bo sama jestem załamana tym wszystkim. Wiem na pewno , że coś dziwnego dzieje się w moim organiźmie.
@mała79 Kochana nie przejmuj się musisz walczyć dalej widzisz nie które z dziewczyn również miały 0 MRL po kilku szczepieniach. Porzeczka dopiero po 10 miała piękny MRL.
Enya też miała zerowy MRL ale zdecydowała się starać i po inseminacji zaszła w ciążę wtedy też miała 2 doszczepiania i Malina szczęśliwie doprowadził jej ciążę .
@magda1208 a czym się różni aktywność komórek ? co ona mówi bo ja i wysoką mam aktywność, i liczbe komórek nk

Mickey
Bo podobno NK badaa sie w miesiączkę
Wychodzą spore różnice co do innych dc

Kwiatuszku
Cudowna z Was rodzinka
Sus jeśli jest jakaś różnica to to by oznaczało że i tak mi nie obniżyły się nk bo wynik jest aż o 9 % wyższy, dziewczyny po raz pierwszy od dłużeszego czasu się popłakałam jak zobaczyłam wynik,

motylek to chyba zależy wszystko od różnych czynników + specjalistycznej placówce, są dzieci które urodzone w 25 tygodniu udaje się uratować a są urodzone w 29 i nic z tego. U nas w małopolsce chyba Ujastek jest taką kliniką wcześniaków poczytaj sobie na ich stronie. A skąd Twoje pytanie?

mickey* nie płacz bo to podwyższa poziom stresu, stres poziom kortyzolu co podnosi jeszcze bardzieJ poziom aktywności komórek NK :) ja z Twoimi wynikami udałabym się do tej poradni na skawińską, jak mogę Ci polecić ten doktor Wójcik sympatyczny bardzo miły, a badania masz na nfz. Bo wydaje mi się że ja bym spróbowała na mocnym żelaznym zestawie i przestała sobie zawracać głowę tymi NK.
Bo jak pójdziesz do doktora Sydora to wiesz on oprócz tego że popatrzy na wyniki każe nie wiedzieć po co je powtarzać (i to już masz płatne po płatnej wizycie) to nic więcej nie masz a i wypisze Ci właśnie skierowanie na Skawińską. Niby wizyta u niego nie droga no ale... Mi właśnie ta znajoma tą drogę poleciła czyli wysłać papiery na skawińską.Aha oni tak największą uwagę przykładają do wyniku homocysteiny badałaś może ?

mickey* nie płacz bo to podwyższa poziom stresu, stres poziom kortyzolu co podnosi jeszcze bardzieJ poziom aktywności komórek NK :) ja z Twoimi wynikami udałabym się do tej poradni na skawińską, jak mogę Ci polecić ten doktor Wójcik sympatyczny bardzo miły, a badania masz na nfz. Bo wydaje mi się że ja bym spróbowała na mocnym żelaznym zestawie i przestała sobie zawracać głowę tymi NK.
Bo jak pójdziesz do doktora Sydora to wiesz on oprócz tego że popatrzy na wyniki każe nie wiedzieć po co je powtarzać (i to już masz płatne po płatnej wizycie) to nic więcej nie masz a i wypisze Ci właśnie skierowanie na Skawińską. Niby wizyta u niego nie droga no ale... Mi właśnie ta znajoma tą drogę poleciła czyli wysłać papiery na skawińską.Aha oni tak największą uwagę przykładają do wyniku homocysteiny badałaś może ?
mocny żelazny zestaw czyli?
tak homocusteinę badałam jest wporządku bo około 5-6 już ie pamiętam dokladnie ale wynik dobry

No to jak masz dobra homocysteina to tym bardziej nie szła bym prywatnie tylko na nfz. Bo oni tam robią szerokie badania białka C i S. Czyli to o czym pisała kiedyś Gabis chodzi o odpowiednie dawki leków dobrze dostosowane np do wagi. Żeby nie robić placebo.

reklama
Do góry