U
użytkownik m
Gość
jem preventic extra, ale z tego co czytałam to one obniżają komórki nkmickey a nie jesz przypadkiem biomariny albo innych preparatów zawierających rybie kwasy ? Omega i tym podobne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jem preventic extra, ale z tego co czytałam to one obniżają komórki nkmickey a nie jesz przypadkiem biomariny albo innych preparatów zawierających rybie kwasy ? Omega i tym podobne?
Nie kochana one podnoszą komórki NK takie preparaty zaleca się dla osób chorych na raka. I tego jestem pewna w 100%, nawet jak wyciągniesz ulotkę nie wiem jak pisze w preventik ale na bio marinie pisze wyraźnie że wysoki wzrost komórek NK, to samo dzieje się jak się spożywa dużo ryb. Polepsza to też limfocyty cytotoksyczne te które bada się w teście KIR. To mi tłumaczył dr Sacha. Zbadaj sobie poziom witaminy b12 bo może masz niski poziom? A im jest jej więcej tym lepiej bo on w naszym przypadku upośledza układ immunologiczny i działanie komórek NK. To tez mi mówił Sacha. I jeszcze colostrum chyba jest na NK.
Mala79 ja słyszałam że część dziewczyn pomimo braku wzrostu mlr i tak decyduje się na ciążę zaraz po szczepieniach na żelaznym zestawie z tym że na większych dawkach chyba clexan 0,6 i encorton 15 mg.
no to cudnie,Z mojej wiedzy tak. To samo dzieje się jak się spożywa za dużo btakarotenu, jednym słowem witaminy A.