reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta przytulam Cię mocno:sad:

Ja też nie mam dobrych wieści mój wynik nadal MLR=0% po dówch szczepieniach pullowanych. Ja się chyba poddaję jestem ZAŁAMANA. Napisałam jeszcze do doc. Paśnika ale wydaje mi się że on nie będzie miał pomysłu jak mi pomóc.:sad::sad::sad:

Beatka to ja już nie wiem o co kaman ?! Kochana nie poddawaj się ! Trzymamy się razem i razem będziemy się cieszyć !!! Jestem tego pewna !!! Nie teraz to jutro !!! Ale przyjdzie ten dzień . Nie pisze że jest mi przykro bo to wiadomo , że jest !!! Wierzę w nas !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@czarna_mala a dziękuję lepiej się czuję wychodzę w niedziele
Powiem wam że mała w niedziele miała 790gram a tak skurcze mam w nogach oraz takie Nie bolesne dostaje czopki
Jakie macie kochane plany na weekend majowy? ;)

@bea25ta [emoji22]. Przechodzilam przez to dwukrotnie. Potem uslyszalam, ze taki obrot sprawy jest niezalezny od endometriozy, bo jak sie juz zajdzie w ciaze to ona nie przeszkadza. Slaby przyrost bety, puste jajo plodowe (bo tak to okreslaja) wskazuje na wady genetyczne. Tule Malenka do serca mocno

@mała79 powiem ci Sloneczko, bys nie rozpaczala. Szczepilas sie i zrobilas wszystko co moglas. Enya miala chyba 11 szczepionek i jej mlr zawsze byl 0. Malina tlumaczyl jej, ze czasem cos sie psuje i mlr nie wzrasta, ale pojawia sie mimo to ochrona dla zarodka. Przeciez ona urodzila coreczke, a ciezkie 9 mcy miala. Glowa do gory [emoji4]

@mickey* niestety na komorkach NK sie nie zmam i nie wiem co z nimi robic

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie kochana one podnoszą komórki NK takie preparaty zaleca się dla osób chorych na raka. I tego jestem pewna w 100%, nawet jak wyciągniesz ulotkę nie wiem jak pisze w preventik ale na bio marinie pisze wyraźnie że wysoki wzrost komórek NK, to samo dzieje się jak się spożywa dużo ryb. Polepsza to też limfocyty cytotoksyczne te które bada się w teście KIR. To mi tłumaczył dr Sacha. Zbadaj sobie poziom witaminy b12 bo może masz niski poziom? A im jest jej więcej tym lepiej bo on w naszym przypadku upośledza układ immunologiczny i działanie komórek NK. To tez mi mówił Sacha. I jeszcze colostrum chyba jest na NK.

Mala79 ja słyszałam że część dziewczyn pomimo braku wzrostu mlr i tak decyduje się na ciążę zaraz po szczepieniach na żelaznym zestawie z tym że na większych dawkach chyba clexan 0,6 i encorton 15 mg.

Ostatnia edycja:
Nie kochana one podnoszą komórki NK takie preparaty zaleca się dla osób chorych na raka. I tego jestem pewna w 100%, nawet jak wyciągniesz ulotkę nie wiem jak pisze w preventik ale na bio marinie pisze wyraźnie że wysoki wzrost komórek NK, to samo dzieje się jak się spożywa dużo ryb. Polepsza to też limfocyty cytotoksyczne te które bada się w teście KIR. To mi tłumaczył dr Sacha. Zbadaj sobie poziom witaminy b12 bo może masz niski poziom? A im jest jej więcej tym lepiej bo on w naszym przypadku upośledza układ immunologiczny i działanie komórek NK. To tez mi mówił Sacha. I jeszcze colostrum chyba jest na NK.

Mala79 ja słyszałam że część dziewczyn pomimo braku wzrostu mlr i tak decyduje się na ciążę zaraz po szczepieniach na żelaznym zestawie z tym że na większych dawkach chyba clexan 0,6 i encorton 15 mg.

To jak ja zażywam omega 3 to one powodują wzrost nk ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z mojej wiedzy tak. To samo dzieje się jak się spożywa za dużo btakarotenu, jednym słowem witaminy A i jeszcze cynk chyba...

reklama
Z mojej wiedzy tak. To samo dzieje się jak się spożywa za dużo btakarotenu, jednym słowem witaminy A.
:szok::szok::szok:no to cudnie,
aneta możesz coś więcej napisać co wiesz ? bo ja jestem dość dziwnym przypadkiem i nawet jakbym robiła szczepienia to chyba nie pomoże bo u mnie wyniki idą w drugą stronę, czyli unikać beta karotenu, tych kwasów i coś jeszcze?

Do góry