reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beatko walcz!!! Jestem zawsze, jak bys chciala posmecic :* albo glupip pogadac o różowych penisach :p

Mi też lekarz mowil ze clexan wuplukuje wapn. Że bliska droga do osteoporozy. Ale dziecko bylo wazniejsze.

Dziekuje Nafoczka za dodanie zdjec i za mile komentarze. Ale CzarnaMala rozwalila system :p siostra :p ja to juz geriatria :) :p

Ostatnia edycja:
Ach Porzeczka
Przecież jestem twoją prowadzącą to cię wyczułam bez słów :D
Pierwsza podstwowa rzecz
Szukamy tętna bardzo nisko
Tak jakby na granicy kości spojenia łonowego .
W który tyg .c.jesteś ?

No widzisz kochane jesteś mam taki pożyczony dedektor taki ze słuchawkami dziś 11+1 i myślę ze słyszałam takie małe puk puk ale nie jestem pewna bo tak bardzo cichutko i chwilkę jak by dzidziuś zwiała znów nie chcę go męczyć i siebie . Czy ty głośno slyszysz to stukanie serduszka

Muszę tam nisko poszperać bo nie wiem czy dobrze szukam przy kości mowisz

No widzisz kochane jesteś mam taki pożyczony dedektor taki ze słuchawkami dziś 11+1 i myślę ze słyszałam takie małe puk puk ale nie jestem pewna bo tak bardzo cichutko i chwilkę jak by dzidziuś zwiała znów nie chcę go męczyć i siebie . Czy ty głośno slyszysz to stukanie serduszka

Muszę tam nisko poszperać bo nie wiem czy dobrze szukam przy kości mowisz ja nawet nie słyszę swojego tętna

@susana po prostu jesteś kochana wzięłam jeszcze raz i zaczęłam szukać nisko bo schizę załapałam jest nisko 165 uderzeń ale fajnie następny raz dopiero za tydzień ściskam Cię dziękuję

Ps nie wiedziałam ze bydluń tak nisko siedzi dziewczyny ale fajny odgłos super jestem zadowolona a caly dzień przybita chodziłam teraz mogę coś zjeść haha

Ostatnia edycja:
@susana po prostu jesteś kochana wzięłam jeszcze raz i zaczęłam szukać nisko bo schizę załapałam jest nisko 165 uderzeń ale fajnie następny raz dopiero za tydzień ściskam Cię dziękuję

Ps nie wiedziałam ze bydluń tak nisko siedzi dziewczyny ale fajny odgłos super jestem zadowolona a caly dzień przybita chodziłam teraz mogę coś zjeść haha
Haha
Polecam się na przyszłość :p
Cieszę się, że ci polepszyłam humor .
Najważniejsze ,że już wiesz gdzie Bydluń sobie lubi przesiadywać .
Większosć osób szuka za wysoko
Moja Królewna też jest jakoś tak ułożona że jak szukam tętna to znajduje bardzo nisko .
Teraz używam detektora sporadycznie bo Gwiazda sie rusza ale wcześniej zaglądałam do niej tak co drugi dzień .

Ja jutro mam wizytę u swojej ginki
Jutro też mam mieć ostatni już wlew z intralipidu .

Haha
Polecam się na przyszłość :p
Cieszę się, że ci polepszyłam humor .
Najważniejsze ,że już wiesz gdzie Bydluń sobie lubi przesiadywać .
Większosć osób szuka za wysoko
Moja Królewna też jest jakoś tak ułożona że jak szukam tętna to znajduje bardzo nisko .
Teraz używam detektora sporadycznie bo Gwiazda sie rusza ale wcześniej zaglądałam do niej tak co drugi dzień .

Ja jutro mam wizytę u swojej ginki
Jutro też mam mieć ostatni już wlew z intralipidu .

Ty juz tak wysoko fajnie masz mnie cieszy kazdy dzień do przodu korzystając....:p Czy ty bierzesz encorton bo coś mi malina przebłakuje ze do końca maja encorton i odstawiamy boję się tak wcześnie czy to nie za szybko?

Kalarepa wciągnięta

Ty juz tak wysoko fajnie masz mnie cieszy kazdy dzień do przodu korzystając....:p Czy ty bierzesz encorton bo coś mi malina przebłakuje ze do końca maja encorton i odstawiamy boję się tak wcześnie czy to nie za szybko?

Kalarepa wciągnięta
Ja też codziennie kalarepe jadłam :yes:
A encorton odstawiłam stopniowo po 12 tygodniu .

@mała79 mnie dopiero po 3 pullowanych wzrósł mrl do 47 % ale w dniu badania mrl jeszcze raz się doszczepiłam 4 raz pullowaną bo brak mi było wiary na wynik wyższy niz 0 i szkoda czasu więc malina się zgodził. Wcześniej bylo 0 przez 6 szczepień także ćwiczysz cierpliwość jak ja.

@mickey* ja mogę zapytać maline jeśli chcesz o te nk ale musiałabyś mi napisać konkretnie co chciałabyś wiedzieć. Bo mnie się wydaje ze to jest tak ze jeśli mrl masz np na poziomie np 47 a komórki nk np 30 ja miałam inne złe badanie to malina mi tłumaczył ze mimo ze ten drugi wynik jest zły to mamy ten mrl wysoki który chroni maleństwo i dlatego organizm wariuje i nie usuwa płodu.

@anetkruczek co to mocny żelazny zestaw?

Dziewczyny od kiedy mierzyłyście tetno plodu dyrektorem i jakie miałyści firmy
Porzeczka ja mam angelsounds i mierze od około 13 tygodnia ;-)

Ale też szłam za poradami susany :-D

Sus kciuki za wizytę. Ja mam w sobotę. Powiedz mi na kiedy masz termin? Dobrze pamiętam że na 7.09? [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny z tym wapniem sue zgodze z mickey. Ja mialam clexane od reumatologa i moja pani dr kazala mi suplementowac wapn bo moeila ze clexane wyplukuje wapn. Olalam temat i nie bralam. Po ciazy strasznie mi sie zeby posypaly. Mialam az 8 do leczenia a przed ciaza nie mialam ubytkow i dentystka powiedziala ze w ciazy zeby sie psuja ale nie az tak i wypytala czy bralam w ciazy leki i jakie. Jak powiedzialam o cexane to od razu tez zapytala czy supementowalam wapn jak powiedzialam ze nie to powiedziala ze to dlatego i kazala brac bo powiedziala ze moge miec problem z koscmi zwlaszcza jak sie dowiedziala ze bralam clexane az 9mcy. Takze moze cos w tym jest
widzicie bo to zależy na co zwróci lekarz uwagę w kontekście danej osoby jeśli ktoś jest normalnej budowy to clexane aż tak nie zaszkodzi ale jeśli ktoś jest szczupły już inaczej to wygląda, mi dr Dębska strasznie się oburzyła że co sobie wyobrażam, żebym uważała, w każdym razie inni lekarze też mi zwrócili na to uwagę żebym się pilnowała, ale co z tego nie takie rzeczy robimy...

Do góry