reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta bardzo mi przyko

@mała79 ja miałam 10 szczepień zanim mrl się podniósł a ty w sumie ile ich miałaś? 3 od męża 3 od mąż + pullowane i 4 pullowane + 2 w ciąży

@magda1208 ja nie mam do nich emeila

@mickey* cholera nie wiem czy szczepienia by pomogły ale strasznie ci te nk szaleją moze warto o tym pomyśleć

reklama
dziewczyny czy jest sens iść na konsultacje do dr Sydora czytałam że zajmuje się tematem immunologii w poronieniach, chodziła któraś do niego?

mickey ja nie wiem zbytnio kto Cię leczy, ale np doktor Przybycień u mnie w wyniku braku szczepień właśnie poszedł w drugą stronę czyli zwiększa aktywność komórek NK. Ja byłam u masy lekarzy naprawdę i z tym leczeniem immunologicznym to jest tak że i tak dokońca nie wiadomo co zadziałało że ciążą się utrzyma. Tak mi tłumaczył Przybycień. Bo np. dziewczyny które się szczepią i tak dostają żelazny zestaw może na mniejszych dawkach ale jednak. I ja się tego trzymam u niego. Czyli liczę na cud plus na działanie żelaznego zestawu. W dawkach acard 75 mg, clexan 0,4 i encorton 10 mg ale od 7 do 9 tygodnia 15 mg. Plus witaminy metylowe co drugi dzień (bo teraz mam wyniki powyżej normy) starania od maja.

U Sydora była moja koleżanka. On pracuje również na immunologi w poradni na skawińskiej. Wyślij im tam skierowanie + informacje że pilne wraz z wszystkimi wynikami. Ja tak zrobiłam zadzwonili że wizyta za tydzień Byłam u dr Wójcika. Ale powiem Ci od razu że oni nie są ani za wlewami, ani za szczepieniami ani niczym tylko próba na porządnym zestawie żelaznym. Sprawdzą Ci u siebie jeszcze dokładnie wszystkie czynniki zespołu. Warto tam iść bo masz wszystko za darmo.

mickey ja nie wiem zbytnio kto Cię leczy, ale np doktor Przybycień u mnie w wyniku braku szczepień właśnie poszedł w drugą stronę czyli zwiększa aktywność komórek NK. Ja byłam u masy lekarzy naprawdę i z tym leczeniem immunologicznym to jest tak że i tak dokońca nie wiadomo co zadziałało że ciążą się utrzyma. Tak mi tłumaczył Przybycień. Bo np. dziewczyny które się szczepią i tak dostają żelazny zestaw może na mniejszych dawkach ale jednak. I ja się tego trzymam u niego. Czyli liczę na cud plus na działanie żelaznego zestawu. W dawkach acard 75 mg, clexan 0,4 i encorton 10 mg ale od 7 do 9 tygodnia 15 mg. Plus witaminy metylowe co drugi dzień (bo teraz mam wyniki powyżej normy) starania od maja.
ja chodzę też do dr P.
a napewno dobrze zrozumiałaś że On chce zwiekszac aktywność kom nk?:szok::szok::szok:
a jakie miałaś wyniki badania kir? aktywnośći kom nk?

Nie robiłam tych badań. Bo powiedział że nie trzeba. Na 100% jestem pewna, jestem bardzo dokładna i 100 razy pytałam czy na pewno chce zwiększać komórki NK. Przepisał mi receptę na accofil.
Z tym że ja mam dziecko z pierwszej ciąży zero leków wtedy. Córka jest jak moje ksero, kazał się modlić o drugie tak genetycznie podobne dziecko do mnie, twierdził że wtedy w ogóle nie potrzebowała bym żadnych leków.

@bea25ta bardzo mi przyko

@mała79 ja miałam 10 szczepień zanim mrl się podniósł a ty w sumie ile ich miałaś? 3 od męża 3 od mąż + pullowane i 4 pullowane + 2 w ciąży

@magda1208 ja nie mam do nich emeila
3 od męża + 2 pullowane= 5 szczepionek bony ja się boję że jestem takim samym przypadkiem jak enya. no ale Porzeczko tobie dopiero wzrósł z 0% po 10 szczepionce?????? czy stopniowo po każdej kolejnej???

reklama
Do góry