reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Po prostu mam dzisiaj taki dzień :< dzisiaj przyszły wyniki jestem w nowej sytuacji i po prostu nastawiałam się że bedziemy mogli próbowac za miesiąc a wszystko znowu sie posypało stąd mój zal i złosć :<
Czy są jakieś skutki uboczne tego badania ? ...
Ale czy jeśli zachodzi się w ciążę normalnie to mozliwe jest żeby na endometrium cos było ? nie widac tego na usg ?

reklama
Roxie ja zachodziłam za kazdym razem bardzo szybko, najdłużej zeszło nam z obecną ciążą, bo zaszłam w 3 cyklu. Jak widać więc można zachodzić w ciążę i mieć "coś" na endometrium .Uwierz mi bywało, że byłam u ginekologa baardzo często i dopiero dr. Przybycień wypatrzył, że prawdopodobnie jest tam jeden polip.Nie znam żadnych skutków ubocznych tego badania. Są jak po każdym znieczuleniu, ale nie znam żadnej osoby z mojego otoczenia, której by się coś działo. To badanie trwa ok 20 minut więc bardzo krótko.

Roxie ja zachodziłam za kazdym razem bardzo szybko, najdłużej zeszło nam z obecną ciążą, bo zaszłam w 3 cyklu. Jak widać więc można zachodzić w ciążę i mieć "coś" na endometrium .Uwierz mi bywało, że byłam u ginekologa baardzo często i dopiero dr. Przybycień wypatrzył, że prawdopodobnie jest tam jeden polip.Nie znam żadnych skutków ubocznych tego badania. Są jak po każdym znieczuleniu, ale nie znam żadnej osoby z mojego otoczenia, której by się coś działo. To badanie trwa ok 20 minut więc bardzo krótko.

Rozumiem :< nie mam wyjścia będę musiała zrobić bo będę się później zastanawiać... eh ciężkie to wszystko

Będę zamawiac witaminy na allegro i nie wiem ten solgar folian kupic 800 czy 400 ? jak to dawkowac raz dziennie ? póki co musze się porządzić sama bo do wizyty jeszcze 2 tyg

Ostatnia edycja:
Ponawiam zapytanie .
Dziewczyny proszę o pomoc , podpowiedź staramy się już drugi cykl i nic został nam ostatni miesiąc przed kolejnym szczepieniem dzisiaj dzwoniłam do Gynemedu . Mamy czas do końca kwietnia. Zastanawiam się czy szczepienia nie mają wpływu na trudności w zajściu. Wiem , że na początku forum dziewczyny pisały o problemach w staraniach. Czy możecie coś doradzić kochane.?
@Porzeczka1234 Dziękuję za cenne informacje .

reklama
Do góry