reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
agatush
Moderatorka
Kaś90 ciesz się ze mały u mnie na początku niektóre były wielkieSus, super!!! Bardzo się cieszę.
Mam maly siniak po clexane. Czy wszystko zrobilam ok? Nie martwię się siniakiem, chodzi mi tylko o to czy lek się dobrze wchłonąl?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie zbyt późno czytałasMalo co zrozumialam
My też wcinalismy orzechy brazylijskie (M do dziś ich nie lubi ), pestki z dyni, brokuły i ananasy... bo po ananasie dobry ... ma się
M@linka14
Zaciekawiona BB
mąż na razie miał zbadane posiewy i hormony i wszystko w normie. W badaniu palpacyjnym androlog stwierdził,że jedno jądro wchodzi do jamy brzusznej, co może powodować przegrzanie i złą morfologię, ale nie aż tak złą. Do tego mąż ma aglutynację plemników , pozostałe parametry są wręcz genialne. ilość plemników 10 razy ponad normę, ruch ok i żywotność 86%. Ogólnie wyniki wg lekarza są bardzo dziwne. Ma powtórzyć badanie nasienia plus przeciwciała plemnikowe i chromatyne DNA. co do witamin, to sama "zleciłam " mężowi przed staraniami, brał 2 miesiące androvit i l-karnitynę , ale bardzo nieregularnie. Skończyło się pustym jajem, nie wiem czy z jego "winy" czy z mojej. Teraz znów mu zaordynowałam androvit, do tego selen, cynk, wit. a+e, wit c, omege 3, wit. d, l-karntynę i zamówiłam jeszcze macę. Dużo tego, ale androvit ma małe dawki, a wszystkie te witaminy zalecali lekarze mężów dziewczyn z forum, więc trochę się bidny nałyka, ale na pewno mu nie zaszkodzi, a może pomoże...
trzymam kciuki za starania!!
Aha , bardzo dobre witaminy są dla mężczyzn o nazwie fertilman Plus z tym, że koszt to 170 zł za 120 tabletek pisze , żeby suplementować po 4 dziennie wtedy lepsze działanie , mają bardzo dobre opinie , w swoim składzie zawierają 21 różnych ale witamin ,jak ktos nie potrzebuje aż takiej dawki , to wystarczy 2 dziennie wtedy starczą na 2 miesiące. Nie chce cię w błąd wprowadzić , ale kiedyś koleżanka, która miała puste jajo mówiła ,że doktor mówił jej ,że tak się dzieje zazwyczaj, jak mężczyzna ma jakąś bakterie lub kobieta ale to rzadziej . Dzięki za trzymanie kciuków ,napewno się przydadzą.
reklama
Lektura na dobranoc :*
Link do: Odpowiedni czas poczęcia zmniejsza ryzyko poronienia
pożyczam na moje drugie forum bo tam właśnie zagorzała dyskusja na temat NK i artykuł jak znalazł
Podziel się: