reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny, trochę mnie tu nie było (od piątku) i tyle nadrabiania... :O

@Ilis91 - jesteś mega odważną i silną dziewczyną! Walcz kobietko z przeciwnościami losu... Niestety w większości dolegliwości i mutacji nie pomogę, bo sama jestem tu "początkująca" i nadal uczę się od dziewczyn wszystkiego obserwując wątki, czytając przypadki, itd. I nieukrywam, pewnie tak jak Ty, jestem w szoku ile nas tu spotyka... Ty jesteś też takim "przypadkiem" kolokwialnie mówiąc, że łzy mi poleciały jak zaczęłam czytać Twoją historię i tchu zabrakło... Wiem, że to chore, nie powinnam tak przeżywać, ale przerażają mnie te nasze problemy :(

@marzycielka81 - dziękuję kochana za wiadomość. No rozumiem, że to za mało... faktycznie. A Homocysteina to prawda, dziewczyny tu pisały, że powinna być ok 5. Ja też mam 10... przy normie do max. 10...

@nafoczka - 250 zł sporo, plus długie terminy oczekiwania więc trochę lipa. Wandelt bierze pewnie z połowę mniej a wzbudził moje zaufanie... nie wiem czy więc tym się sugerować? Czy intuicja jest tu dobra? Z drugiej strony przy tym ginekologu co teraz chodziłam przed 2 poronieniem, też mi intuicja podpowiadała, że jest coś nie halo... że może czas uciekać, coś zmienić... a tak zapewniał, że jestem pod najlepszą opieką...

@bertha - bardzo mi przykro :(

@Destino - :* trzymaj się!

@kas90 - gratuluję!!! :* <3

@Porzeczka1234 - na pewno się uda!!!! :)

@nafoczka - dobra ta lekturka...

@susana - cudowna dzidzia!!! <3 gratulacje :)

a u mnie nadal cisza, nadal czekam na wyniki badań genetycznych moich i tych z kosmówki... Wkurza mnie już to Genesis, znowu wydłużyli okres oczekiwania na wyniki :(

reklama
dziewczyny czy poziom komórek NK=13% to wynik dobry czy zły??? a aktywność komórek NK=9%, bo jestem w tym zielona a mam brać encorton 10mg raz dziennie przy staraniach,

Dziewczyny a czy te komórki NK można zrobić w zwykłym laboratorium czy to się robi w genetyce? A o co dokładnie chodzi z tym ? Czy to jest badanie jakieś odnośnie czy jest ochrona zarodka ?

Zobaczcie dziewczyny co mi w tym endometrium sie zrobiło... stresuje sie co to.. :(
dc917b3640aa88356078f50e5632740f.jpg

Dla przypomnienia - dzisiaj 14dc i beta sprzed 3 dni (jak juz to dziadostwo tam było) ujemna

Spotykałyście sie z czyms takim..?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@marzycielka81 - zauważyłam... babka która zaś odpisuje na maile jest tak wyrachowana i wredna, ze nie wierze, iż zajmuje to stanowisko... dwa maile jej napisałam i odpisuje z taka łaska, ze ja nie moge... [emoji52]

@kas90 nie pomogę niestety ale odpoczywaj i staraj sie mocno nie stresować!!!!

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

reklama
Mala wg mojej dr kazdy wynik nk ponizej 12 % jest oki, mi po encortonie spadlo do 10% a i tak musze dalej brac 20 mg dziennie [emoji20]
Bertha dziewne to, jakby pecherzyki. Nie wyjasnil Ci jak usg robil/a?
Kas jedz na ip.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry