reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Porzeczka
Uważam że w twoim przypadku zwiększenie dawki na drugie tyle z 25 na 50 to za dużo
Zwiększ o 25 co drugi dzień
Mnie na początku ciąży tsh skoczyło do 5 !!!!!!
Ja brałam eythyrox 50/ 75
Zwiększyłam o 25 co drugi dzień czyli na 75 codziennie i spadło po 10 dniach na 1 .
Tak jak ty masz małą dawke 25 to podwojenie dawki to zbyt wiele
Spróbój 25/ 50 i zbadaj po 3 tygodniach

reklama
Porzeczka
Uważam że w twoim przypadku zwiększenie dawki na drugie tyle z 25 na 50 to za dużo
Zwiększ o 25 co drugi dzień
Mnie na początku ciąży tsh skoczyło do 5 !!!!!!
Ja brałam eythyrox 50/ 75
Zwiększyłam o 25 co drugi dzień czyli na 75 codziennie i spadło po 10 dniach na 1 .
Tak jak ty masz małą dawke 25 to podwojenie dawki to zbyt wiele
Spróbój 25/ 50 i zbadaj po 3 tygodniach
Sus kochana dziękuję myślałam aby sobie tak zwiększyć na 32,5 i brac codziennie ale moze pójdę twoim tropem dzień 50 dzień 25 a może pomyślę o podpowiedzi Kitki i 50 bo coś ostatnio nie moge nic schudnąć i zrobię badanie jeszcze raz po 3, 2 tygodniach

Ja bralam 50 jak mi skoczylo nagle. Zwiekszylam do 75. Ale jak Ty bierzesz 25 to bym zwiekszyla do 50 nie wiecej. I zrobila kolejne badanie za 3 tyg wtedy juz powinno spasc.
A ma kto Ci recepte wystawic??? Jak cos to moze do wizyty lykaj po 2tabl 25
Kiktki, Madzia82, Tola i kto jeszcze chce podajcie kiedy wasze pociechy przyszły na świat ;)

Dzol ja miała badanie w kierunku poszukiwania poliforyzmuC677T w genie MTHFR, oraz badanie w kierunku poszukiwania mutacji typu V Leiden w genie FV oraz mutacji G20210A w genie Fll

Porzeczka - moze zrob tak jak mowi Susana ze raz 25 raz 50. Wiele osob tak na zmiane robi. Ja poprostu jak zobaczylam 3.5 to ze strachu od razu zwiekszylam nie czekajac na nic. Ja jestem dosc duza wiec nie balam sie zwiekszyc o 25. Dla pocieszenia powiem ze po 3 tyg mialam juz 1.4 i tak utrzymywalo sie juz do konca ciazy w granicy 1.4-1.7

Porzeczka - moze zrob tak jak mowi Susana ze raz 25 raz 50. Wiele osob tak na zmiane robi. Ja poprostu jak zobaczylam 3.5 to ze strachu od razu zwiekszylam nie czekajac na nic. Ja jestem dosc duza wiec nie balam sie zwiekszyc o 25. Dla pocieszenia powiem ze po 3 tyg mialam juz 1.4 i tak utrzymywalo sie juz do konca ciazy w granicy 1.4-1.7
Kitki i do końca ciąży brałaś tą dawkę 50?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry