reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Moje kochane dziś tsh badałam bez tabletki rano i tsh 3,23 wiem za dużo f3 4,85 norma do 6 a ft4 18 norma do 23 czy powinnam zrobić jeszcze tsh z tabletka? Doradzcie co robić

Madziu ja bym cytologie zrobiła i czystość tez ale to ja

reklama
Porzeczka - jak mi w ciazy tsh skoczylo do 3.5 to od razu zwiekszylam eutyrox. Moj lekarz mowil ze w ciazy powinno byc chyba ok 1.7. Na pewno <2

Ja bralam 50 jak mi skoczylo nagle. Zwiekszylam do 75. Ale jak Ty bierzesz 25 to bym zwiekszyla do 50 nie wiecej. I zrobila kolejne badanie za 3 tyg wtedy juz powinno spasc.
A ma kto Ci recepte wystawic??? Jak cos to moze do wizyty lykaj po 2tabl 25

Ja bralam 50 jak mi skoczylo nagle. Zwiekszylam do 75. Ale jak Ty bierzesz 25 to bym zwiekszyla do 50 nie wiecej. I zrobila kolejne badanie za 3 tyg wtedy juz powinno spasc.
A ma kto Ci recepte wystawic??? Jak cos to moze do wizyty lykaj po 2tabl 25
Nie właśnie nie ma bo muszę się umówić do lekarki a to dopiero w sobotę zobaczę jaki ma grafik chyba zacznę brać te 2 dziennie moze we środę mi malina przepisze poproszę go bo nie wiem kiedy ta wizyta będzie a mam tylko paczkę tego 25 czyli wystarczy mi na 25 dni tylko

Witajcie [emoji5]
Siedze w krzakach, bo zbytnio nie mam nic ciekawego do pisania. Troche sie "ruszylo" bo zaczelam znowu maraton po lekarzach. W zeszlym tyg. endo-gin, dzis immunolog. Chcialam zeby mi wystawila zaśw. na zespol antyfosfolipidowy ale powiedziala ze nie wystawi bo jego nie mam. Zlecila nastepne badania (oprocz nk czy spadly) to jeszcze leiden i protrombine. Weszlam na cennik akademii zeby wiedziec jak sie przygotowac finansowo i jestem w czarnej d. Wklejam zdjecie zlecenia badan oraz cennika. Nie wiem ktore wykonac: czynnik czy mutacje? [emoji33] dziekuje za sugestie
5ee3ee86eb67444e30171f9789319c9e.jpg

34a0b4ca6c91b5b0c42a5cfc9d39dfae.jpg

514b8181b987d4c75f703903471b3847.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie [emoji5]
Siedze w krzakach, bo zbytnio nie mam nic ciekawego do pisania. Troche sie "ruszylo" bo zaczelam znowu maraton po lekarzach. W zeszlym tyg. endo-gin, dzis immunolog. Chcialam zeby mi wystawila zaśw. na zespol antyfosfolipidowy ale powiedziala ze nie wystawi bo jego nie mam. Zlecila nastepne badania (oprocz nk czy spadly) to jeszcze leiden i protrombine. Weszlam na cennik akademii zeby wiedziec jak sie przygotowac finansowo i jestem w czarnej d. Wklejam zdjecie zlecenia badan oraz cennika. Nie wiem ktore wykonac: czynnik czy mutacje? [emoji33] dziekuje za sugestie
5ee3ee86eb67444e30171f9789319c9e.jpg

34a0b4ca6c91b5b0c42a5cfc9d39dfae.jpg

514b8181b987d4c75f703903471b3847.jpg

Badania które masz zrobić to te mutacje. Te czynniki to nie wiem czy to to samo, ale te mutacje to na pewno to.

reklama
Bertha dziekuje. Tez tak mysle ze chyba mutacje tylko mnie ten czynnik po myślniku zmylił [emoji57]

Do góry