reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kitki i do końca ciąży brałaś tą dawkę 50?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie. Ja przed ciaza bralam eutyrox25. Jak tylko zaszlam to endokrynolog kazala zwiekszyc do 50. I tak bralam i mialam tsh ponizej 2. Co miesiac mialam badane. Pozniej nagle tsh mi skoczylo do 3.5. Gdzies tak w polowie ciazy. I wtedy zwiekszylam sama od razu na 75. Dwa tyg pozniej bylam u endokrynolog z wynikami i tez kazala zwiekszyc wlasnie na 75 (nie przyznalam sie ze sama juz tak zrobilam). Po 3 tyg badalam znow tsh i bylo 1.4. I tak juz na 75 dotrwalam do konca ciazy. Po porodzie w szpitalu zmniejszyli do 50 twierdzac ze po porodzie tsh spada. Po miesiacu badalam i bylo niecale 2. Niby ok. I tak bralam 3 mce ten eutyrox50 po czym sama zrobilam kontrolnie badania i moje tsh wynosilo ponad 5[emoji45] od tej pory znow jestem na eutyrox75.
Takze dziewczyny po porodzie tez kontrolujcie bo jak widac na moim przykladzie tsh dalej potrafi skakac

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale naprawdę u mnie infekcja za infekcją po tych szczepieniach. Staram się zwalczać tym co się da ale ciężko z tym u mnie. Badania będę robić w przyszłym tygodniu.
trzymam kciuki, a jaki miałaś allo- mlr przed szczepieniami? Szczepionka od męża czy od dawcy?

Ja jak zaszłam w ciàzę to lekarz kazał o 25 mg zwiększyć . Brałam normalnie 125 to w czasie ciąży 150 .

Pozdrawiam dziewczyny i życzę super -fajnych wizyt u lekarza !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
@susana , a Ty gdzie się podziewasz?
@bea25ta , miałam zapisaną jakąś starą stronę w zakładkach, klikam dziś i otwiera mi się stronka, na której piszesz, że testowałaś i był cień cienia, już mi emocje rosły, patrzę a to jakiś post chyba z sierpnia
@nafoczka , Ty to wymyśliłaś???
@agatush jak tam na usg?
@Gabiś , gdzie to obiecane zdjęcie brzuszka?
@fondie, a Ty też pochwal się brzuszkiem! Ani razu nie pokazałaś!!!
Reszta naszych ciężarówek chwalić się fotkami z usg i rosnącymi brzuszkami.

Wczoraj moja dobra koleżanka urodziła synusia, to jej piąte dziecko i już jakieś dziwne komentarze się pojawiły że piąte itd...Masakra!

Buziaki dla Wszystkich

reklama
Hej
@susana , a Ty gdzie się podziewasz?
@bea25ta , miałam zapisaną jakąś starą stronę w zakładkach, klikam dziś i otwiera mi się stronka, na której piszesz, że testowałaś i był cień cienia, już mi emocje rosły, patrzę a to jakiś post chyba z sierpnia
@nafoczka , Ty to wymyśliłaś???
@agatush jak tam na usg?
@Gabiś , gdzie to obiecane zdjęcie brzuszka?
@fondie, a Ty też pochwal się brzuszkiem! Ani razu nie pokazałaś!!!
Reszta naszych ciężarówek chwalić się fotkami z usg i rosnącymi brzuszkami.

Wczoraj moja dobra koleżanka urodziła synusia, to jej piąte dziecko i już jakieś dziwne komentarze się pojawiły że piąte itd...Masakra!

Buziaki dla Wszystkich
Doris na aż taką mądra to nie jestem informatycznie choć pisałam do @aniaslu ze taka funkcja by się przydała bo czasem pomijamy posty, które są do nas kierowane (a nie cytowane) :D
Jeszcze o jednym pisałam , ciekawe czy się pojawi :*

@agatush wspaniałe, tysiąc serduszek dla was ♡♡♡ :)

Do góry