reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jest jest jest silne mocne serce!!!! I widziałam paluszki!!!! I maleństwo ma prawie 4 cm!!!! Jestem taka szczęśliwa!!!! Dziewczyny po prostu brakuje mi słów :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

GRATULACJE!!! [emoji173][emoji173][emoji173]
Ale zazdroszczę [emoji7]! Niech rośnie zdrowo!!!! [emoji8]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

To cudowne wiesci
Już taki duży dzidziol !!!!!!!!!!!!
Na kiedy masz termin
Na 7.09 :-)

@burczuś U nas jest 9 tydzień. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Co prawda mój powyzszony fibrynogen spowodował ze mam zwiększoną dawkę fraxiparyny do 0,6 ale reszta wyników jest w normie. 27.02 Mam USG genetyczne :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush , super!!!!! A zdjęcia???? Widzę, że tak jak Strawbelka nikt nie chce się pochwalić. A ja uwielbiam patrzeć na fotki z usg. Ale Wam tak pozytywnie zazdroszczę tych ciąż, ale stresu już nie, bo jeszcze mam przed oczami swój.
A ja wczoraj dostałam pierwszą od zaciążenia @. Masakra!!! Nienawidzę!!!! Ostatnią miałam 4.10,2015 o ile dobrze pamiętam

@agatush gratuluję!!! Super wieści!

Ja swojego foto niestety nie pokaże, bo wyglądam tragicznie i czuję się tragicznie. Dieta cukrzycowa odebrała mi siłę i dobry humor (nie w taką pogodę). Jutro wizyta u lekarza, może uda się wykonać jakieś konkretne foto maluszka (to chociaż jego zdj wrzucę).

@Kitki @susana dziękuję wam bardzo postanowiłam ze biorę 50 musze zbić na gwałt.
@agatush kochana gratuluję cieszę sie z toba
A teraz trochę prywaty taka jestem szczęśliwa dziś po 10 szczepieniach 6 od męża czterech plullowanych mój mrl wynosi 46 dziewczyny jaka jestem szczęśliwa że Nawet sobie nie wyobrażacie @fondie @Avita Dziękuję wam bo wtedy kiedy nie wiedziałam co robić czy się szczepić to wy namawiałyście aby zostać u Maliny. Wiem że jeszcze to nie gwarantuję donoszenie ciąży ale to już jest światełko w tunelu dla nas zaczyna starania a akurat jestem 6 dni przed miesiączką
@Czajak kochana bez ciebie dniu dzisiejszym nie miałabym wyniku Dziękuję ci bardzo za pomoc A co przeżyłam to tylko ty wiesz:) nie będę nic pisał o twoim mrl sama się pochwalisz

reklama
@Kitki @susana dziękuję wam bardzo postanowiłam ze biorę 50 musze zbić na gwałt.
@agatush kochana gratuluję cieszę sie z toba
A teraz trochę prywaty taka jestem szczęśliwa dziś po 10 szczepieniach 6 od męża czterech plullowanych mój mrl wynosi 46 dziewczyny jaka jestem szczęśliwa że Nawet sobie nie wyobrażacie @fondie @Avita Dziękuję wam bo wtedy kiedy nie wiedziałam co robić czy się szczepić to wy namawiałyście aby zostać u Maliny. Wiem że jeszcze to nie gwarantuję donoszenie ciąży ale to już jest światełko w tunelu dla nas zaczyna starania a akurat jestem 6 dni przed miesiączką
@Czajak kochana bez ciebie dniu dzisiejszym nie miałabym wyniku Dziękuję ci bardzo za pomoc A co przeżyłam to tylko ty wiesz:) nie będę nic pisał o twoim mrl sama się pochwalisz
Porzeczka
Cieszę się razem z tobą. !!!!!!!!!!!!!!:D
I życzę owocnych starań :p

Agatush
Jesteś w 9 tygodniu ??????
Coś chyba pomyliłaś
Mnie sie kończy 9 tydzień a termin z om wychodzi na 14 wrzesień
Tobie sie już 10 kończy chyba .....????
Kiedy miałaś ostatnią @????

Do góry