reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jest jest jest silne mocne serce!!!! I widziałam paluszki!!!! I maleństwo ma prawie 4 cm!!!! Jestem taka szczęśliwa!!!! Dziewczyny po prostu brakuje mi słów :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

GRATULACJE!!! [emoji173][emoji173][emoji173]
Ale zazdroszczę [emoji7]! Niech rośnie zdrowo!!!! [emoji8]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

To cudowne wiesci
Już taki duży dzidziol !!!!!!!!!!!!
Na kiedy masz termin
Na 7.09 :-)

@burczuś U nas jest 9 tydzień. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Co prawda mój powyzszony fibrynogen spowodował ze mam zwiększoną dawkę fraxiparyny do 0,6 ale reszta wyników jest w normie. 27.02 Mam USG genetyczne :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush , super!!!!! A zdjęcia???? Widzę, że tak jak Strawbelka nikt nie chce się pochwalić. A ja uwielbiam patrzeć na fotki z usg. Ale Wam tak pozytywnie zazdroszczę tych ciąż, ale stresu już nie, bo jeszcze mam przed oczami swój.
A ja wczoraj dostałam pierwszą od zaciążenia @. Masakra!!! Nienawidzę!!!! Ostatnią miałam 4.10,2015 o ile dobrze pamiętam

@agatush gratuluję!!! Super wieści!

Ja swojego foto niestety nie pokaże, bo wyglądam tragicznie i czuję się tragicznie. Dieta cukrzycowa odebrała mi siłę i dobry humor (nie w taką pogodę). Jutro wizyta u lekarza, może uda się wykonać jakieś konkretne foto maluszka (to chociaż jego zdj wrzucę).

@Kitki @susana dziękuję wam bardzo postanowiłam ze biorę 50 musze zbić na gwałt.
@agatush kochana gratuluję cieszę sie z toba
A teraz trochę prywaty taka jestem szczęśliwa dziś po 10 szczepieniach 6 od męża czterech plullowanych mój mrl wynosi 46 dziewczyny jaka jestem szczęśliwa że Nawet sobie nie wyobrażacie @fondie @Avita Dziękuję wam bo wtedy kiedy nie wiedziałam co robić czy się szczepić to wy namawiałyście aby zostać u Maliny. Wiem że jeszcze to nie gwarantuję donoszenie ciąży ale to już jest światełko w tunelu dla nas zaczyna starania a akurat jestem 6 dni przed miesiączką
@Czajak kochana bez ciebie dniu dzisiejszym nie miałabym wyniku Dziękuję ci bardzo za pomoc A co przeżyłam to tylko ty wiesz:) nie będę nic pisał o twoim mrl sama się pochwalisz

reklama
@Kitki @susana dziękuję wam bardzo postanowiłam ze biorę 50 musze zbić na gwałt.
@agatush kochana gratuluję cieszę sie z toba
A teraz trochę prywaty taka jestem szczęśliwa dziś po 10 szczepieniach 6 od męża czterech plullowanych mój mrl wynosi 46 dziewczyny jaka jestem szczęśliwa że Nawet sobie nie wyobrażacie @fondie @Avita Dziękuję wam bo wtedy kiedy nie wiedziałam co robić czy się szczepić to wy namawiałyście aby zostać u Maliny. Wiem że jeszcze to nie gwarantuję donoszenie ciąży ale to już jest światełko w tunelu dla nas zaczyna starania a akurat jestem 6 dni przed miesiączką
@Czajak kochana bez ciebie dniu dzisiejszym nie miałabym wyniku Dziękuję ci bardzo za pomoc A co przeżyłam to tylko ty wiesz:) nie będę nic pisał o twoim mrl sama się pochwalisz
Porzeczka
Cieszę się razem z tobą. !!!!!!!!!!!!!!:D
I życzę owocnych starań :p

Agatush
Jesteś w 9 tygodniu ??????
Coś chyba pomyliłaś
Mnie sie kończy 9 tydzień a termin z om wychodzi na 14 wrzesień
Tobie sie już 10 kończy chyba .....????
Kiedy miałaś ostatnią @????

Do góry